Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@verca84 ty jo, tak to Tvou kámošku nechápu, to já bych tam druhý den valila určitě také:o)).. Heleď pokud je prcek po tatínkovi, tak s tím stejně nic nenaděláš:o))) a věř, že můžeš dělat co chceš...🙂)
@skubanekka - škoda že bříško není průhledné, abychom je mohly pozorovat, copak tam provádějí 😀
@verca84 Hm, to by bylo asi zajímavé:o)))) Ale zase vidět své vnitřnosti:o)))) nevím, nevím...
no od dnes to mám za 14 dní,ale kedže idem na plánovaný cisarský tak už len 7,ak dovtedy vydržím,uvidím,čo mi povie zajtra na kontrole.
baby nemáte niktorá pruh??? mne ho dnes zistili a som na nerv ☹ že čo teraz s tým
@luuca1 nasla som na koniku diskusiu o pruhu v tehu
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/pruh-kyl...
@vikaki už som to pozerala ale nie je tam toho veľa že čo s tým... každý píše niečo iné... tak neviem... a ja mám pupočný pruh nie slabinový, ... no nič skúsim zajtra zavolať mojej gynde a opýtať sa jej ked dnes som sa nič viac okrem toho že ho mám nedozvedela, myslíš že na ultrazvuku by to mohlo byť vidno?? v pondelok idem že by som sa spýtala
tak sme zase v nemocnici,maly ma zvysenou hladinu rubilinu tak je zase na fototerapii a prave sem zjistila ze mam strasne malinko mleka tak asi budem dokrmovat ☹
@sjussi
Potraviny, ktoré pomôžu pri tvorbe mlieka – treba však vyskúšať, každej mamičke môže pomôcť čosi iné:
zelenina
surová mrkva
mrkvová šťava
karfiol (surový alebo varený)
všeobecne surová zelenina – pozor však na druhy, ktoré nadúvajú
mliečne výrobky
mlieko
zakysané mliečne produkty
šľahačka
obiloviny
ovocná kaša
jačmenná kaša
müsli
orechoviny
mandle
mandľová pomazánka
mandľové mlieko
sladidlá
zahustená jablčná šťava
med
sladový extrakt
javorový sirup
sušené ovocie
nápoje
bylinný čaj (zmes = 1 lyžica fenyklu, anýzu a rasce)
neperlivé minerálky
obilná káva, melta
@sjussi ono vraj to treba rozpumpovat...kamoska tiez tak ako ty a potom kojila skoro 3 roky....ale fakt to zalezi aj od toho,ci je na vine babatko lebo nevie dostatocne sat,alebo proste zienka nema mliecko.......ja som mala mliecka malo...skoda ze vtedy som nebola mudrejsia a viac som sa nesnazila s tym nieco robit...hned som presla na sunar....So mna si teraz robi srandu manzel,ze tu odsavacku potom skusime na ovciach,vraj na niektore sa mozno prisaje,take co maju ploche vemienka 😀
Ocko išiel chlastať, mamka ešte fučí od bolesti, tak sa musim predstavit sám. Volám sa Kristián, narodil som sa dnes o 13:40. Mám 53 cm a 3500 a poriadne to tu roztočím. Inak tí ludia v bielom tvrdia, ze sme s maminou ok. Aj ocko bude - keď vytriezvie.

@monik1 Tak to ja mam rovnako 😉 Tiez som malu citila menej ako teraz. Ale vynimky potvrdzuju pravidlo 😀