icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
21. dec 2010

@monik1 Tak to ja mam rovnako 😉 Tiez som malu citila menej ako teraz. Ale vynimky potvrdzuju pravidlo 😀

skubanekka
21. dec 2010

@albao No já raději žádnou:o))).... ale miluju i hořkou🙂

skubanekka
21. dec 2010

@verca84 ty jo, tak to Tvou kámošku nechápu, to já bych tam druhý den valila určitě také:o)).. Heleď pokud je prcek po tatínkovi, tak s tím stejně nic nenaděláš:o))) a věř, že můžeš dělat co chceš...🙂)

verca84
21. dec 2010

@skubanekka - škoda že bříško není průhledné, abychom je mohly pozorovat, copak tam provádějí 😀

vikaki
21. dec 2010

@verca84 no a este vraj velmi pomaha macaci chrbat,aby sa mimco otocilo 🙂

skubanekka
21. dec 2010

@verca84 Hm, to by bylo asi zajímavé:o)))) Ale zase vidět své vnitřnosti:o)))) nevím, nevím...

vikaki
21. dec 2010

@verca84 a keby sme mali doma sono,asi by sme sa cele hodiny len na babo pozerali,ako sa ma,co robi atd 😀

kookaij
21. dec 2010

no od dnes to mám za 14 dní,ale kedže idem na plánovaný cisarský tak už len 7,ak dovtedy vydržím,uvidím,čo mi povie zajtra na kontrole.

luuca1
21. dec 2010

baby nemáte niktorá pruh??? mne ho dnes zistili a som na nerv ☹ že čo teraz s tým

vikaki
21. dec 2010

@luuca1 nasla som na koniku diskusiu o pruhu v tehu
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/pruh-kyl...

luuca1
21. dec 2010

@vikaki viem som tam pozerala ale nikto tam neprispieva...

vikaki
21. dec 2010

@luuca1 zadaj si do googlu=pruh v tehotenstve....je tam strasne vela clankov

luuca1
21. dec 2010

@vikaki už som to pozerala ale nie je tam toho veľa že čo s tým... každý píše niečo iné... tak neviem... a ja mám pupočný pruh nie slabinový, ... no nič skúsim zajtra zavolať mojej gynde a opýtať sa jej ked dnes som sa nič viac okrem toho že ho mám nedozvedela, myslíš že na ultrazvuku by to mohlo byť vidno?? v pondelok idem že by som sa spýtala

vikaki
21. dec 2010

@luuca1 tusim ze som tam citala,ze by to aj na sone malo byt vidiet...a;e fakt neviem,neporadim,,,,,,,skus tu doktorku

sjussi
21. dec 2010

tak sme zase v nemocnici,maly ma zvysenou hladinu rubilinu tak je zase na fototerapii a prave sem zjistila ze mam strasne malinko mleka tak asi budem dokrmovat ☹

skubanekka
21. dec 2010

@sjussi tak hlavně abyste byli v pořádku!! Drřím pěstí štěstí!!!

sjussi
21. dec 2010

@skubanekka dekuju snad to bude brzo

vikaki
21. dec 2010

@sjussi odsavaj a odsavaj,aj ked nic nepotecie a hlavne pi vela 100 % pomarancoveho dzusu.....svagryna mala po nom potom mlieka pre 3 deti 🙂 Ak budes odsavat,mozno sa ti mliecko zacne viac objavovat......drzim palceky a malickemu do skoreho uzdravenia

vikaki
21. dec 2010

@sjussi
Potraviny, ktoré pomôžu pri tvorbe mlieka – treba však vyskúšať, každej mamičke môže pomôcť čosi iné:

zelenina
surová mrkva
mrkvová šťava
karfiol (surový alebo varený)
všeobecne surová zelenina – pozor však na druhy, ktoré nadúvajú

mliečne výrobky
mlieko
zakysané mliečne produkty
šľahačka

obiloviny
ovocná kaša
jačmenná kaša
müsli

orechoviny
mandle
mandľová pomazánka
mandľové mlieko

sladidlá
zahustená jablčná šťava
med
sladový extrakt
javorový sirup
sušené ovocie

nápoje
bylinný čaj (zmes = 1 lyžica fenyklu, anýzu a rasce)
neperlivé minerálky
obilná káva, melta

vikaki
21. dec 2010

@sjussi ono vraj to treba rozpumpovat...kamoska tiez tak ako ty a potom kojila skoro 3 roky....ale fakt to zalezi aj od toho,ci je na vine babatko lebo nevie dostatocne sat,alebo proste zienka nema mliecko.......ja som mala mliecka malo...skoda ze vtedy som nebola mudrejsia a viac som sa nesnazila s tym nieco robit...hned som presla na sunar....So mna si teraz robi srandu manzel,ze tu odsavacku potom skusime na ovciach,vraj na niektore sa mozno prisaje,take co maju ploche vemienka 😀

neliq
21. dec 2010

Ocko išiel chlastať, mamka ešte fučí od bolesti, tak sa musim predstavit sám. Volám sa Kristián, narodil som sa dnes o 13:40. Mám 53 cm a 3500 a poriadne to tu roztočím. Inak tí ludia v bielom tvrdia, ze sme s maminou ok. Aj ocko bude - keď vytriezvie.

dada2007
21. dec 2010

@neliq 😵 😵 😵 😵 gratuláááááááááácia 😵 😵 😵 😵 😵

vikaki
21. dec 2010

@neliq no super...ridny valibuk ten vas kristianko :este tyzden a bol by esgte vacsi :--D gratulujeme, a vsetko najlepsie k narodeninam.....cmuk................a ockovi do skoreho vytriezvenia 😅

monik1
21. dec 2010

@neliq jéééé moc gratuluju, holky to tušily správně, že rodíš 😉 Takže Kristiánkovi přejeme hlavně zdravíčko 😵 😵

@sjussi držím pěsti ať jste brzo doma a vše je v pořádku 😉

sova33
21. dec 2010

@neliq Blahopřeju 🙂
Já jsem byla dnes poprvé na kontrole v nemocnici a tam mi řekli, že je vše OK, neotvírám se, takže ještě nějakou dobu budeme 2v1.

sjussi
21. dec 2010

@vikaki prave se divam po nejake te odsavacce a hned budu objednavat ale kojila sem ve 4 hodiny a ted sem se snazila odstrikat a nic neteklo nebo jen po malinkych kapkach ☹
@neliq gratulujeme
@monik1 diky

cufinka
21. dec 2010

@neliq Krásné zprávičky mooooooooooc gratuluju 🙂 Už se těšíme na fotečky!!! a přeju hodně zdravíčka 🙂

@sjussi Přeju at ste co nejdříve doma a vše aby bylo v pořádku a mlíčko se udělalo 😉

skubanekka
21. dec 2010

@neliq Moc velká GRATULACE!!!!!!!!!!!!!!!

sjussi
21. dec 2010

@cufinka dekuju ve ctvrtek by nas meli pustit rikali a s mleckem se budeme snazit