Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak dneska sem dokoupila poslední dárky, jen je zabalit a je skoro hotovo.
Byla sem dnes v Tescu, teda blázinec šílenej. Nakoupila sem pár věcí pro prcka ve větších velikostech za super ceny, tak sem spokojená.
Jinak všem přeju krásné vánoce a bohatého ježíška a šťastný nový rok.
Ahoj holky, Pepíček usnul po kojení, a tak na skok nakukuju...Teda měla bych zdobit stromek, balit dárky a žehlit, ale to chvilku počká 😀 😝
My se máme moc dobře, užíváme si první dny a nabíháme na nějaký ten režim. Maličkej se budí (nebo ho musím vzbutdit já 😀 ) po těch 2,5 - 3 hodinách. Jinak je moc hodný a spinká. Jeho oblíbeným hobby je čůrat a kakat po rozbalení plenky...Má to asi dobře promyšlené. Proč by si do ní měl nadělat dříve a pak v tom spinkat...že? Takže mamku s taťkou pěkně trénuje. Papá dobře a včera večer jsme vážili už 2585g! Tak máme radost!
Přeju všem krásné prožití vánočních sváků plných pohody, klidu a lásky a pokud to přijde, tak pohodový a rychlý porod!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Já se taky přidávám k přání. Přeji příjemné prožití vánočních svátků a kdyby náhodou některá z Vás rodila, tak přeji rychlý a bezbolestný porod!!!! 😵 😵 😵
Přeji krásné prožití vánočních svátků , já jen doufám že Nelí nebude zvědavá na dárky a nebude chtít vylíst zejtra 😀
a taktiež sa pripajam a prajem vám krásne sviatky pokojne prezite, same dobre kolaciky a ziadne plane poplachy 😀 😀 😀
@neliq Malinký je krásňoučký, ještě jednou vám moc gratulujuuu 😵 😵
@ellahop taky se přidávám k zástupu gratulantů a moc gratulujuuu 😵 😵 😵
No všechny co už máte miminka na světe, tak máte ten nejkrásnější dáreček, všechny děťátka jsou nádherné 😵
@haniula Hani,děkuju za popis vašeho dne 😉 Doufám, že ten náš bude taky takový pohodový - spánek-jídlo-přebalení a pořád dokola 😀
@luciemar Jde vidět, že malinký je taky zlatíčko, to je super 😵 😵

@ellahop MOoooc gratuluju 🙂 Maličký je úžasný !!!! Přeji hodně zdravíčka 🙂