icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janettan
23. dec 2010

@neliq dostali ste skutočne nádherný darček pod stromček 😵

verca84
23. dec 2010

@monik1 moc pěkné bříško... taky jsme si byli s přítelem zvěčnit bříško.. pak budem jen vzpomínat na to jak byli miminka uvnitř 🙂 moc ti to sluší 🙂

verca84
23. dec 2010

@annmarie ahoj, v úterý jdeme také na kontrolu, a v ten den se dozvím, zda už mám jít do porodnice si domluvit termín.. ono je celkem jedno, který den to bude (já počítám že u mě by to první týden v lednu mohl být), hlavně at máš miminko zdravé a nic mu nechybí... císaře zvládnem na 1. 🙂 🙂

verca84
23. dec 2010

ahojky, dneska jsem se tu objevila až ted, od rána něco zařizuji, a sem ráda, že jsem si na chvíli sedla... Chtěla bych Vám popřát Krásné Vánoce, hlavně je prožijte v klidu, pohodě a zdraví.

haniula
23. dec 2010

@monik1 jeeee!!! to je krásná fotka!! tiše závidím, protože já jsem tyhle fotky taky chtěla a nestihla!!! moc mě to mrzí, protože kdy budu zase těhotná, že?? ☹

haniula
23. dec 2010

Holky, jak na to tak koukám, tak jsem rozpoutala řetězovou reakci. Všechny chcete mít už mimíška pod stromečkem nebo do konce roku u sebe v náruči 😀 ...

matula00
23. dec 2010

@neliq jeeeej gratulujem, tak dalsi drobcek na svete, zelam len to najlepsie a nech maly robi len samu radost 🙂 a tisko zavidim, ze uz to mas za sebou 😉

matula00
23. dec 2010

Januarovky / lednovky prajem nam vsetkym krasne, pohodove sviatky, uz narodenim detickam pevne zdravie a nam este tehulka rychly a bezbolestny 😉 porod a hlavne zdrave krasne deticky 🙂

ajkalc
23. dec 2010

moje materstvo.viac v mojom fotoblogu

haniula
23. dec 2010

@ajkalc krásné fotečky!!

luciemar
23. dec 2010

@monik1 Krásná fotečka....Já jsem sem dala nedávno fotečky s bříškem a za tři týdny nato už s mimískem 😉 Letí to letí...

monik1
23. dec 2010

@verca84 @haniula @cufinka Holky, děkuju za pochvalu foteček, příští týden uveřejním zbytek 😉
@haniula Hani, tak to abys Markétce pořídila brzy sourozence, abys měla těhu fotky 😅 😀
@verca84 Verčo a proč nejdeš rodit ke Spoustovi, když je to tvůj Dr.? Na předpord.kurz se mnou chodily jeho pacientky, které měly Fifejdy dále, ale chtěly rodit u něj 😉 Jinak můj názor na něj je neutrální, celkem mumlá 😝 ale jinak myslím, že odborník na svém místě 😉 Rodil už děti švagrové a starší neteř má 18 let, takže i zkušeností už má spoustu 😉
@ajkalc Moc hezké fotečky, máš krásně malinké bříško 😉

monik1
23. dec 2010

@luciemar Luci, tvoje fotky mi byly inspirací 😉 moc krásné! No kéž bych už za tři týdny taky dávala fotečky s prďolkou 😵

Jinak Vám všem taky přeju 😵 😵 MOC KRÁSNÉ VÁNOCE 😵 😵

haniula
23. dec 2010

@monik1 Dej pokoj!!! Stačil mi jeden porod, druhý je v nedohlednu!!

kinsli
23. dec 2010

@neliq drobek je krásný, moc gratulujeme 😵

kinsli
23. dec 2010

@haniula chtěla bych fakt rodit Markétku, myslím, že bych ani nepostřehla, že se něco děje 😅

haniula
23. dec 2010

@kinsli ale postřehla!! ona šla s rukou na hlavě, takže jako bys rodila větší mimčo!!! 😀

kinsli
23. dec 2010

s rukou na hlavě??? Tak asi ukazovala jaké má strosti :D

kinsli
23. dec 2010

kolik měla obvod hlavičky???

haniula
23. dec 2010

@kinsli asi kolem 30cm...

kinsli
23. dec 2010

@haniula To je fakt pusinka 😵 mě právě přišlo, že ji má malinkou v té kombinéze 😉
30 cm jsme měli na UZ v 30tt, kyklop náš jeden 😀
Teď už se raději ani neptám 😀

haniula
23. dec 2010

@kinsli ted jsem se koukala, že měla 30cm plus ruka... to bude cca 35cm... 😉

misag23
23. dec 2010

@monik1 Moni, moc hezká fotečka 🙂

misag23
23. dec 2010

Holky, tak dneska jsem se skoro celý den nezastavila až teď večer. Taky toho mám dost. Ale na zítra je skoro vše připravené, tak teď už jen odpočinek. Jen mě znervózňuje, že manžel je hrozně nachcípaný, tak se bojím, abych od něho něco nechytla 😠
Taky vám všem přeju KRÁSNÝ VÁNOCE!

kinsli
23. dec 2010

Tak kdyby jsme se už neviděly tak přeji všem krásné vánoce 🙂

skubanekka
23. dec 2010

Přeji všm moc krásné Vánoce!! Hlavně RELAXUJTE!!!!

luuca1
23. dec 2010

baby tak akurát som si kúpila tú odsávačku v tescu stále 7,09 € snad bude aj funkčná....hehe,

inak prajem všetkým krásne Vianoce plné radosti, lásky, zdravia a pohody...papapa

kamusek
24. dec 2010

Taky přeju všem krásné Vánoce, spoustu lásky, splněných přání, zdravíčka a pohodové miminka 🙂 A nám těhulkám rychlý a co nejméně bolestný porod 🙂

tereza79
24. dec 2010

šťastné a veselé vianoce prejem všetkým,nach sa Vám splnia všetky sny. 😀 😀 😅

lavazza
24. dec 2010

@verca84 to já chci jít taky vyfotit se, jenže manžel mi tvrdí, že to jsou zbytečně vyhozené peníze ☹ že nás klidně může vyfotit doma ségra, jenže to není ono