Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@annmarie ahoj, v úterý jdeme také na kontrolu, a v ten den se dozvím, zda už mám jít do porodnice si domluvit termín.. ono je celkem jedno, který den to bude (já počítám že u mě by to první týden v lednu mohl být), hlavně at máš miminko zdravé a nic mu nechybí... císaře zvládnem na 1. 🙂 🙂
ahojky, dneska jsem se tu objevila až ted, od rána něco zařizuji, a sem ráda, že jsem si na chvíli sedla... Chtěla bych Vám popřát Krásné Vánoce, hlavně je prožijte v klidu, pohodě a zdraví.
Holky, jak na to tak koukám, tak jsem rozpoutala řetězovou reakci. Všechny chcete mít už mimíška pod stromečkem nebo do konce roku u sebe v náruči 😀 ...
Januarovky / lednovky prajem nam vsetkym krasne, pohodove sviatky, uz narodenim detickam pevne zdravie a nam este tehulka rychly a bezbolestny 😉 porod a hlavne zdrave krasne deticky 🙂
@verca84 @haniula @cufinka Holky, děkuju za pochvalu foteček, příští týden uveřejním zbytek 😉
@haniula Hani, tak to abys Markétce pořídila brzy sourozence, abys měla těhu fotky 😅 😀
@verca84 Verčo a proč nejdeš rodit ke Spoustovi, když je to tvůj Dr.? Na předpord.kurz se mnou chodily jeho pacientky, které měly Fifejdy dále, ale chtěly rodit u něj 😉 Jinak můj názor na něj je neutrální, celkem mumlá 😝 ale jinak myslím, že odborník na svém místě 😉 Rodil už děti švagrové a starší neteř má 18 let, takže i zkušeností už má spoustu 😉
@ajkalc Moc hezké fotečky, máš krásně malinké bříško 😉
baby tak akurát som si kúpila tú odsávačku v tescu stále 7,09 € snad bude aj funkčná....hehe,
inak prajem všetkým krásne Vianoce plné radosti, lásky, zdravia a pohody...papapa

@neliq dostali ste skutočne nádherný darček pod stromček 😵