Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@lavazza přesně tak, a hlavně až bude malé venku, a uvidíš, jak poroste a když mrkneš na foto s bříškem, tak si řekneš, že to už ani není pravda, jak se tam ten maličký človíček vlezl.. 🙂 (vzpomínat na to jak tě mimi kopkalo, nenechalo pořádně vyspat, nutilo lítat na WC atd 😀 ). určitě manžela přemluvíš a foto bude...
@monik1 - no nad tím sem popravdě ani neuvažovala jít rodit na fifejdy.. ale kdo ví, může se stát že porubská nebude brát, tak nakonec skončím tam a bude mě rodit on (teda asi nejspíš CŘ 🙂 ). Také čekám na upravu foteček od fotografky, před vánoci toho měla hodně a měla problém nás tam s přítelem vůbec někde vecpat.. a to jsme se objednávali v začátekem listopadu.. 🙂
Máte všichni krásné PF a vánoční přání 😵 Já letos při své lenoře nic nestihla 😅
@lavazza @verca84 @haniula mě fotí moje maminka, má svůj ateliér (fotí svatby a vůbec všecko), takže já tam sem tam za ní sjedu, přes svátky musím taky donutit i manžela 😉
@haniula @lavazza Holky, tak to jsme na tom stejně, zatím o druhém mimi vůbec neuvažujem... Nejlepší jsou ty otázky, když nemám porozené ani první dítě, tak prý kdy se chystáte na druhé 😎
Jo a Adámkovi od Klárky přejeme všechno nejlepší k prvnímu svátečku 😵
Tak ještě jednou Vám všem krásné Vánoce 😉
Zelam stastne vianoce s miminkami, ci uz v brusku alebo v perinke! Hlavne nech su nam drobcekovia zdravi 😵
Taky přeji všem krásné a klidné Vánoce a do Nového Roku hodně zdraví a lásky. Štěstí ani nemusím přát, to nám všem již roste v bříšku 🙂 😉 Tak se držte 😵
Prajeme vám všetkým krásne a pohodové vianoce bez komplikácií. Maminkám veľa mliečka a tehulkám žiadne bolesti počas štedrovečernej večere 😉
Ahojte mamičky a budúce mamičky!!!!
Prajem Vám všetkým a zároveň nám všetkým krásne prežitie Vianočných sviatkov, veľa darčekov pod sromčekom a kopec rodinnej pohody a lásky!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
Mamičky pobozkajte drobcov, nech sa im v novom svete darí!!!!
Budúce mamičky pohladkajte brušká, partneri nech za nás tie brušká pobozkajú 😀 😀 😀 !!!
KRÁSNE SVIATKY!!!!
Všem maminkám s miminkem v náruči i mamikám čekatelkám přeji pěkné vánoce!!!!!
Mám za sebou hektický týden a málem jsem slavila vánoce v nemocnici na oddělení rizikového těhotenství vůli tlaku a taky nám nevyšel první monitor.....tak jsme si včera kontrolu zopakovali tentokrát na jedničku, tak nevím co se dělo
Během kontroly jsem si stihla prohlédnout poroní sály, aspoň znám prostředí kam se chystám 😀 😀 😀 (dobrovlně se tam jde taky podívat...ale k tomu jsem neměla odvahu 🙂)
jinak mám taky příjemný zážitek kdy si pyšní rodičové odnášeli své miminka jako vánoční dárky z porodnice, byl to moc moc moc pěkný pohled a už se těším až budem tama odcházet my.
Holky přeji Vám taky krásné a pohodové Vánoce!
@monik1 jééééé děkujeme, Adámkovi vyřídím až se probudí, teď totiž spí jak dudek, protože v noci měl hodně práce a přece by jí celou neprospal 🙂 🙂 🙂 Spaní v noci je přece taaaak zbytečné 😀 Jéééé tak to máš super, má mamka stránky, že bych jukla na tvorbu?
Ahojte baby Prajem vsetkym kraasne Vianoce. My sme uz o jedneho viac. Mala Rebecca sa narodila 23.12. o 10.17. Uz sme aj doma s porodnice prave sme prisli. Porod prisiel tak necakane a prebehol tak rychlo ze to bol riadny sok. Podrobnosti vam napisem neskor pa
@stanulka551 gratulujem, cozeee? tak rychlo doma z porodnice? ako to? no ty sa mas, ze to prebehlo tak rychlo..
@stanulka551 Jééé to je úžasné 😵 😵 Tak nakonec princezna, moc a moc gratulujeme 😵 😵
@monik1 to mas fajn, ze mamka foti
jinak k tomu druhemu mimcu, taky me to docela stve, clovek jeste neporodil jedno mimco a vsichni mluvi i o druhem, v dnesni dobe je to dost financne narocne a uz ted se clovek boji co bude, takze uvidime jak to budeme vsechno zvladat, je jasny ze kdyz je jedinacek, ze to neni ono,ale ja sem ze 4 deti a nebylo to nic moc
Tak stedry den je za nami, toto uteklo.
Byla sem prijemne prekvapena, protoze sme dostali plno vecicek na mimco, budeme mit maleho fesaka.
Dakujem vsetkym, no rano 23. o tretej som sa zobudila len na taku bolest v bruchu, ale taku som mala uz predtym, len take poslicky, tak si vravim to urcite nic nie je a ono to prejde. O 6 mi odtiekla plodova voda a okamzite nastupili bolesti. Do porodnice sme utekali lebo som mala kontrakcie kazdych 5 min. V nemocnici mi povedali ze uz som na 4cm otvorena a v priebehu hodiny som bola na 8. Problem trochu nastal ked mi uz kazali tlacit a ja som tlacila niekolko krat a mala nic. Mala bola otocena hlavickou tak ako mala, ale tvarickou bola na bok. Takze problem, museli mi dat epiduralku a otacat ju pomocou kliestou, ktore som nastastie nevidela ale podla toho co mi priatel vravel tak je to hrozny nastroj. Takze jej museli otocit hlavicku na spravny smer a potom mi kazali tlacit. Takze mala ma velke mozdriny na hlavicke a na lickach. A pustili nas skoro lebo tu v anglicku stale tak pustaju a to by ma pustili aj skorej ale po epiduralke musis ostat 24 hod. v nemocnici. Tak v skratke vsetko. Pekne sviatky. 😉
@stanulka551 Gratuluju moooooc,hlavně zdraavíčko!!!! 🙂 To teda koukám že takhle brzy tam pouštějí!! 😕

Dobré ránko tehuľky a mamičky! Prajem vám všetkým krásny štedrý deň a príjemné prežitie vianočných sviatkov 😵