Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
no baby ja som mala tiež takú noc že také bolesti v podbrušku ako pri menzese, že dovi, čo to vlastne znamená??? to takétonejaké sú aj kontrakcie???
Tak koukám že dnešní noc byla nějaká špatná pro hodně těhulinek ☹ tak at nám je už lépe 😉
@cufinka ahoj, dnešní noc jsem teda kupodivu měla dobrou, ale z 24 na 25.12 to byl teda děs. Bolely mě kyčle jak blázen, křeče jsem chytala do noh ale mám pocit ž ei do zadku ☹, bříško tvrdé jak beton a jak sem se hla, tak jsem myslela, že začnu bolestí brečet... no a završila jsem to 2hod. sezením na posteli, jelikož při ležení mi bylo na zvracení a moc k tomu nechybělo.. ten konec je strašný ☹
Tak ja sa pridavam k tym, co citili bolesti ako pri menzese 😝 Tiez som to zacala stopovat, ci to nahodou nie su kontrakcie, ale nakoneic som spokojne zaspala 😀
Všem novým maminkám strašně moc gratuluju 😵 😵 🤐 Stanulce to krásně vyšlo a má doma páreček 😉
Holky, bolesti jako při MS mívám taky a navíc mě sem tam píchne tak dole, že neumím udělat ani krok 😕 Jinak my včera přijeli od babičky a hrozně mě začal bolet zub, tak jsem to ledovala a mazala si ho alpou, pak jsem to nějak zaspala a o půl noci mě ta bolest zubu vzbudila znovu a do rána jsem už nespala, teď je to lepší, ale fakt jsem si už myslela, že pojedem na zubní pohotovost 😝 ☹ ☹ ☹ Zatím to zvládám bez prášků, ale bojím se další noci ☹ ☹
Jo a jinak jaký prášek bych si mohla vzít, nevíte?? Ibalgin?? ☹
@cara.m http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=30836684&tab=5 Klári, nevím zda všecky kapičky jsou až od 1 měsíce.. mě byly doporučeny tyto, dováží se z Polska.. Chudáček maličký, snad ho ty prdíky přejdou ☹
Jo a holky, prosím, jestli někdo nemá toto povlečení značky AMY http://www.sambaby.com/14157-amy/22366-povlecen... my vůbec neumíme připevnit ty nebesa, je to strašně dlouhé, no maličký bude asi bez nebes, protože fakt nevíme jak na to 😅 😅
Ahoj holky, nějak to tady nestíhám dočítat... Můžete prosím někdo napsat info, kolik miminek se za ty tři dny, co jsem tady nebyla, narodilo? 😀
@stanulka551 gratulujem, inak tam teda púšťaju ozaj skoro, ja som bola aj rada, že sme zostali dlhšie, lebo som sa na čo to mohla popýtať, v Anglicku to berú nejako športovo tie pôrody
@monik1
Snad ti toto trosku pomoze: http://www.choredieta.sk/index.php/tehotenstvo/...
Ja som brala od bolesti Panadol, ten sa urcite moze.
Inak ja mam priznaky tipu menstruacne bolesti a pichanie uz asi mesiac a stale nic. Minuly tyzden som bola otvorena len na 1 cm.
Preto som presla z decembrovej temy radsej sem k vam do januarovej 😅
@luuca1 tak tie tesne predpôrodom sú ovela silnejšie, ale na to sa skutočne zabudne,ked ti daju babatko do naručia, aj ja som si myslela, tesne pred vytlačením, že dalšie babo už rodí môjmuž, lebo ja tu bolesť nechcem už zaziť, ale ked to vidím v postielke,ako sa Kikuško škerí, je všetko úplne inak, tá bolesť za to stojí. Mne plodovku prepichovali až v pôrodnici. Nie vždy musí odtiecť už doma 🙂
@monik1 děkuji, to jsou ty kapičky co jsem u nich studovala, že jsou od měsíce, ale mám na ně zálusk. Zítra jdeme do poradny, tak se na to zeptám doktorky, zda to můžeme použít dříve. O prdících jsem už četla snad všechno a všude píšou, že se to do cca 3. měsíce musí vydržet, chjo ☹ S tím práškem si myslím, že jen paralen? Ale asi bych raději zajela na tu photovost, ať máš klid 😉
holky v porodnici se na dokrmení používá malíček + mlíčko do stříkačky a pomalu vstřikulete do pusinky 😉
Chce to ale používat nějaké antibakteriální mýdlo, aby jste jim něco nezanesly do pusinky a nedělaly se aftíky 😉
tady máte odkaz na ty probiotické kapičky 😉
http://www.probiotickekapky.cz/informace-o-prip...
@cara.m oni u nás jsou sice dražší, ale koukala jsem že nejsou 5 ml ale 10 ml a vydrží 2 měsíce 😉
takže to taková darda zase není, to já myslela, že je tak na 3 týdny 😉
Ahoj holky. Nejdříve gratuluji všem novým maminkám k jejich miminkům 🙂
@cara.m To mě mrzí, že má Adámek takové trápení, snad ho to co nejdříve přejde.
@monik1 Moni, mrzí mě, že máš trápení se zubama. To určitě není příjemné, ještě když nás pořád bolí plno ostatních věcí, tak ještě k tomu zuby ☹ Snad tě to brzy přejde. Myslím, že kromě Paralenu toho moc nemůžeme, Ibalgin určitě ne.
Holky, chtěla jsem se zeptat těch, co už mají miminka narozená, jestli používáte odsávačky a pokud ano jakou? Já asi nechám koupi až po porodu, pokud ji budu potřebovat, ale abych měla přehled, který jsou dobrý.
@cara.m Ahojky, moje sestřenka má 2. měsíční holčičku a taky ji od narození trápí bolesti bříška a nejvíc ji pomohla mast s Justu - tymiánová. Maže jí to okolo pupíku a vždycky to prý zabere. Doporučila jí to doktorka a je to prý super! Tak jsem si ji pro jistotu taky objednala. Vypadá takto: http://www.just.cz/produkty/bylinne_kremy/k5142 Tak zkus, možná zabere! Jinak od doktorky mám taky ještě doporučené kapičky Sab Simplex. Dá se pár kapiček na bradavku před kojením. Držím palečky aby to brzo přešlo.

@babika0 : ☹ mě to břicho taky tvrdlo ..tak snam bude dnes v noci lépe 😉 @haniula no bylo to šílené ☹ já už chtěla ject a pak jsem usla tak to bylo ok .
@lavazza děkuju ,už je mi lépe tak snad to tak vydrží ,my sme ještě u našich na Kladno jedem až zítra,tak snad Nelí ještě vydrží v bříšku -přece má ještě časík 🙂