icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

miyya
autor
17. máj 2010

kinsli no niežeby ma to neako povzbudilo,že máš doma také isté hovado ako ja. želala by som ti starostivejšieho muža. 😉 ale ten môj, ja niekedy neviem,fakt neviem čo s ním robiť.
ale predchvílkou som sa pozrela do temy fajčenie počas tehu.a tam riešia veci ako ich počas tehu chlapi podvazdaju a ožierajú sa a teraz sa s nimi idú tehulky rozvádzať a to je už fakt husté. 😨 😨 😨 😨 tak môžem byť rada, že mám doma menšie zlo. 😅 😅
ale ako trest dneska dostane to, že mu oznámim,že som kupila nové svetlá do domu. 😵 😵 nech ho trafí šlak. jediný trest,ktorý má zmysel, je že mu vybielim penaženku. 😀 😀 😀

kinsli
17. máj 2010

sport jdu mimo mě, tak snad budou dávat něco na nově 😉 Jdu dát spát Kačí a tak za 15 min. jsem tu 😉

miyya
autor
17. máj 2010

aj ja idem dať svojho bojovníka do postele. lebo otlče čo sa dá, potom musím upratať tu spušť čo tu urobil a snad sa mi podarí nakuknuť. 🙂

kinsli
17. máj 2010

miyya: To se musí řvát, řvát, řvát.... pak to najednou jde i to co před tím třeba půl roku nešlo 😉

adrous
17. máj 2010

kačerka:tady máš naše

http://www.beremese.cz/album/album.php?vAlbumID...

jinak vám to mos sluší pěkné fotečky a kurnik to prasátko mňam 😀 😀 😀 😀

miyya
autor
17. máj 2010

hej hej vidím,že máme ozaj doma to isté. ja mám sto vecí doma nedokončených a jemu je to jedno.on to k bývaniu nepotrebuje.mám si to urobiť sama. 🙄

adrous
17. máj 2010

no holky musím říct že manža mi pomáha a když je mi zle vytáhne malýho ven nebo se mu věnuje 😵 😵 odpoledne jsem si zdřímla a tak se mu věnoval má sice koníčky,ale nějak nám to nenarušuje když potřebuje tak si dělá svoje.

adrous
17. máj 2010

navíc je zručný naučil se dělat se dřevem což dříve neuměl a táta mu zato nadával,ale není tolik peněz aby jsme všechno kupovali tak se naučil je to šikula 🙂 😉

janka0
17. máj 2010

ABROUS ROBILA SOM SI ALBUM MRKNI HLADALA SOM SVADOBNE A NENASLA SOM ZAJTRA TY SI TAM 😲KRASNE SATY

stanuskaa
17. máj 2010

myi hlavne sa netráp kvôli tomu , toto teraz nie je pre vás dobré, skús ho pekne poprosiť s jenou vecou, potom ho musíš vychváliť to chlapi majú radi , myslím že krikom sa veľa nevyrieši a ak ti nepomôže tak popros niekoho iného otca, švagra a možno sa ten tvoj trošku zahanbí a nabudúce pomôže, no hľavne sa nerozčuluj, toto nie je dobré

kacerka
17. máj 2010

adrous - Bouzov - tak to je sen 😵 😵 😵 Ještě jsem tam nikdy nebyla, ale z fotek ho miluju 😉

adrous
17. máj 2010

kačerka ano bouzov byl to opravdu sen když koukam na video je to moc krásný a fotky paráda byl to nejkrásnější den po narození syna 😵 😵 😵 a to byl ještě cena dobrá pak to zvedli na 10 000 kč za obřad je to hodně žádaný tyhle hrady a zámky a fakt neskutečný zážitek 😵 😵 😵

dada2007
17. máj 2010

brý večer kočky.... 😉 tak, aký ste mali deň? ja v práci...ale dalo sa...pozerám Panelák, vegetím, muž je s malou vo vani 😉

kacerka...máme rovnaké staré deti-tvoj Karlík a moja Lili sú okt.2007 😎 ...občas,,,dááávno som chodila aj do vašich CZ oktobroviek

kinsli
17. máj 2010

miyya: Tak když nemá tak rád " bílení" peněženky, tak řekni, že budeš muset objednat nějaké řemeslníky 😀 😀 😀
Třeba si to pak rozmyslí 😀

jojci29
17. máj 2010

Ja som manzela peclivo vyberala a 3 roky pred svadbou testovala a mozem povedat ze by som si ho kedykolvek zobrala este raz aj dva krat. 😝 Aj ked ma svoju povahu....ale ja mam horsiu 😀 som byk.A niektore baby maju ozaj ciste hovada doma.Nemozem pochopit ako moze muz podviest tehotnu.Ved tehotenstvo je to najkrajsie co mozu manzelia spolu prezit.My sa strasne tesime aj ked tak s rezervou po prvom neuspechu.

kinsli
17. máj 2010

my jsme zase ze stejného tématu s Adrous 😉

adrous
17. máj 2010

kinsli to jo 😀 😀 a ještě spolu jedem na dovču viď 😀 🙂

kinsli
17. máj 2010

tak to u nás zálety " snad " nehrozí, Lukáš je názoru , že spodky a ženy se nepůjčují 😀 😀 😀

adrous
17. máj 2010

kinsli to je dobrej názor 😀 😀 😀

kinsli
17. máj 2010

adrous: jo jo na dovču se moc děším, doufám, že bude hezky, kdyby mělo být takto tak to by mě asi mrsklo 😖 😠

adrous
17. máj 2010

kinsli:to snad ne s tou dovčou to by mě taky mrsklo 😖 😢 😢 už teď trpíme že nemůžeme ven 😠

kinsli
17. máj 2010

adrous: 😀 😀 😀 😀

tak co už spíte??? Mě příšerka dnes usnula až v 5h a vzbudila se v 6h s šíleným řevem, to jsem jí fakt litovala, byla totálně country 😀

adrous
17. máj 2010

kinsli:malej tam cosi brblá ještě nespinká,ale nervy mám napnutý dnes zlobil jak ďas 😔 😔

kinsli
17. máj 2010

Doufám, že bude hezky aby jsme mohli chodit na procházky, jezdit po výletech 😵
Prckům vezmu bazén 😉

kinsli
17. máj 2010

adrous: Tak my jsme fakt hodný 😵 problémy s ní nemám 😉 Jen blbě jí, ale to už se nenervuju, tak jí hodím mlíko, a je to.
Prostě máme doma 2 letého kojence 😀 😝

kinsli
17. máj 2010

Jéé naší příšeře dnes bylo 25 měsíců 😵

kinsli
17. máj 2010

Termín mám přesně na den až jí bude 2 roky a 9 měsíců 😉

adrous
17. máj 2010

kinsli to uvidíš na vlastní oči jaký je to ďábel 😀 😀 😀

jojci29
17. máj 2010