Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
sport jdu mimo mě, tak snad budou dávat něco na nově 😉 Jdu dát spát Kačí a tak za 15 min. jsem tu 😉
aj ja idem dať svojho bojovníka do postele. lebo otlče čo sa dá, potom musím upratať tu spušť čo tu urobil a snad sa mi podarí nakuknuť. 🙂
miyya: To se musí řvát, řvát, řvát.... pak to najednou jde i to co před tím třeba půl roku nešlo 😉
kačerka:tady máš naše
http://www.beremese.cz/album/album.php?vAlbumID...
jinak vám to mos sluší pěkné fotečky a kurnik to prasátko mňam 😀 😀 😀 😀
hej hej vidím,že máme ozaj doma to isté. ja mám sto vecí doma nedokončených a jemu je to jedno.on to k bývaniu nepotrebuje.mám si to urobiť sama. 🙄
no holky musím říct že manža mi pomáha a když je mi zle vytáhne malýho ven nebo se mu věnuje 😵 😵 odpoledne jsem si zdřímla a tak se mu věnoval má sice koníčky,ale nějak nám to nenarušuje když potřebuje tak si dělá svoje.
navíc je zručný naučil se dělat se dřevem což dříve neuměl a táta mu zato nadával,ale není tolik peněz aby jsme všechno kupovali tak se naučil je to šikula 🙂 😉
ABROUS ROBILA SOM SI ALBUM MRKNI HLADALA SOM SVADOBNE A NENASLA SOM ZAJTRA TY SI TAM 😲KRASNE SATY
myi hlavne sa netráp kvôli tomu , toto teraz nie je pre vás dobré, skús ho pekne poprosiť s jenou vecou, potom ho musíš vychváliť to chlapi majú radi , myslím že krikom sa veľa nevyrieši a ak ti nepomôže tak popros niekoho iného otca, švagra a možno sa ten tvoj trošku zahanbí a nabudúce pomôže, no hľavne sa nerozčuluj, toto nie je dobré
adrous - Bouzov - tak to je sen 😵 😵 😵 Ještě jsem tam nikdy nebyla, ale z fotek ho miluju 😉
kačerka ano bouzov byl to opravdu sen když koukam na video je to moc krásný a fotky paráda byl to nejkrásnější den po narození syna 😵 😵 😵 a to byl ještě cena dobrá pak to zvedli na 10 000 kč za obřad je to hodně žádaný tyhle hrady a zámky a fakt neskutečný zážitek 😵 😵 😵
brý večer kočky.... 😉 tak, aký ste mali deň? ja v práci...ale dalo sa...pozerám Panelák, vegetím, muž je s malou vo vani 😉
kacerka...máme rovnaké staré deti-tvoj Karlík a moja Lili sú okt.2007 😎 ...občas,,,dááávno som chodila aj do vašich CZ oktobroviek
miyya: Tak když nemá tak rád " bílení" peněženky, tak řekni, že budeš muset objednat nějaké řemeslníky 😀 😀 😀
Třeba si to pak rozmyslí 😀
Ja som manzela peclivo vyberala a 3 roky pred svadbou testovala a mozem povedat ze by som si ho kedykolvek zobrala este raz aj dva krat. 😝 Aj ked ma svoju povahu....ale ja mam horsiu 😀 som byk.A niektore baby maju ozaj ciste hovada doma.Nemozem pochopit ako moze muz podviest tehotnu.Ved tehotenstvo je to najkrajsie co mozu manzelia spolu prezit.My sa strasne tesime aj ked tak s rezervou po prvom neuspechu.
my jsme zase ze stejného tématu s Adrous 😉
kinsli to jo 😀 😀 a ještě spolu jedem na dovču viď 😀 🙂
tak to u nás zálety " snad " nehrozí, Lukáš je názoru , že spodky a ženy se nepůjčují 😀 😀 😀
kinsli to je dobrej názor 😀 😀 😀
adrous: jo jo na dovču se moc děším, doufám, že bude hezky, kdyby mělo být takto tak to by mě asi mrsklo 😖 😠
kinsli:to snad ne s tou dovčou to by mě taky mrsklo 😖 😢 😢 už teď trpíme že nemůžeme ven 😠
adrous: 😀 😀 😀 😀
tak co už spíte??? Mě příšerka dnes usnula až v 5h a vzbudila se v 6h s šíleným řevem, to jsem jí fakt litovala, byla totálně country 😀
kinsli:malej tam cosi brblá ještě nespinká,ale nervy mám napnutý dnes zlobil jak ďas 😔 😔
Doufám, že bude hezky aby jsme mohli chodit na procházky, jezdit po výletech 😵
Prckům vezmu bazén 😉
adrous: Tak my jsme fakt hodný 😵 problémy s ní nemám 😉 Jen blbě jí, ale to už se nenervuju, tak jí hodím mlíko, a je to.
Prostě máme doma 2 letého kojence 😀 😝
Jéé naší příšeře dnes bylo 25 měsíců 😵
Termín mám přesně na den až jí bude 2 roky a 9 měsíců 😉
kinsli to uvidíš na vlastní oči jaký je to ďábel 😀 😀 😀
kinsli to mas mena z akeho kalendara ?
myslim vybrate pre babuso

kinsli no niežeby ma to neako povzbudilo,že máš doma také isté hovado ako ja. želala by som ti starostivejšieho muža. 😉 ale ten môj, ja niekedy neviem,fakt neviem čo s ním robiť.
ale predchvílkou som sa pozrela do temy fajčenie počas tehu.a tam riešia veci ako ich počas tehu chlapi podvazdaju a ožierajú sa a teraz sa s nimi idú tehulky rozvádzať a to je už fakt husté. 😨 😨 😨 😨 tak môžem byť rada, že mám doma menšie zlo. 😅 😅
ale ako trest dneska dostane to, že mu oznámim,že som kupila nové svetlá do domu. 😵 😵 nech ho trafí šlak. jediný trest,ktorý má zmysel, je že mu vybielim penaženku. 😀 😀 😀