icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
26. dec 2010

@kamusek děkuji moc za radu, já to zkusím, mamča říkala, že ji má ségra, tak mi ji dneska vyzvedne a zkusíme.

@kinsli no pokud by to pomohlo, tak bych za to dala cokoliv 😉

kinsli
26. dec 2010

@kamusek sab simplex je na prd co se týká prdíků, ale jinak zázrak 🙂 Je slaďoučký, moc dobrý, kapali jsme na bradavky aby se hezky přisála nebo na dudlík když se nechtěla chytit 🙂
Je to sladký tak to prťátkům chutná 🙂

monik1
26. dec 2010

Sab simplex mám doma a v příbalovém letáčku je psáno: Kojenci a batolata od 3. týdne do 36 měsíců: 15 kapek do každé lahvičky s pitím. Tak aspoň ten se může od 3.týdne 😉 Ale každému drobkovi asi zabere něco jiného 😉

monik1
26. dec 2010

@misag23 @nya Holky, ten zub je od dopoledne už nějak OK, až se divím, snad to nezakřiknu...
@kamusek Kamčo, ten krém už si píšu na papírek 😉
Jo a s tou odsávačkou bych byla ráda kdybyste poradili i mi, ptala se na ni Míša.. Já koupenou taky zatím nemám, dívala jsem se, že i v DM drogerce je odsávačka za 299 Kč - nevím co za kvalitu teda...?

cara.m
26. dec 2010

@monik1 já mám od Medely Harmony

cara.m
26. dec 2010

A jak jsem se bála dávat dudel, tak nebylo vyhnutí a dala jsem ho a zlatý dudlík. Jen byl problém najít nějaký maličký 😀 měla jsem Suavinex od - 2 měsíce a savička je dlouhá, tak nakonec zatím máme Mam Start

monik1
26. dec 2010

A ještě otázka na plínečky 😀 které se vám zdají nejlepší? Já mám pampers takové zeleno-žluté balení a pak premium care.. Slyšela jsem hodně negativ na Sleep and play, tak ty nekupuju..
@cara.m No vidíš, zlatý dudlík 😉
Achjoo, musím se jít chystat na další návštěvu, už se mi nechce... Už mám dost těžký žaludek - včera kačena u tchyně a dneska husa u mamky 😝 😀

cara.m
26. dec 2010

@monik1 Já zatím používám Pampers Premium Care a v porodnici jsem měla Pampers New Baby a s obouma spokojenost 😉 Hoď mi tady ten link na mamčiny webovky jeslti má 😉

monik1
26. dec 2010

@cara.m jj, tady, ale má tam málo fotek 😒
tady je naše svatba (první tři fotky): http://heliosfoto.cz/index.php?mid=171&pid=36&f...
tady jsme se fotili na PF 2009: http://heliosfoto.cz/index.php?mid=97&pid=36&fmi=0
a tady děti: http://heliosfoto.cz/index.php?mid=143&pid=36&f...
Jinak oboje plínky co používáš mám, tak to jsem ráda, že jsi spokojená 😉

sova33
26. dec 2010

Holky, ty co už máte prcky doma, v čem jste je vezly z porodnice? Nějak to nedokážu odhadnout.

monik1
26. dec 2010

@cara.m a když dáš zobrazit galerii,tak je tam těch fotek více 😉 No já bych si ty webovky udělala jinak, co se dá dělat

jankakkk
26. dec 2010

ahojte, aktualizovala som tabulku...nahodila som vsetko co som zistila...ak viete nieco co mi chyba, tak mi napiste IP a ja to doplnim... 😉 a blahozelam vsetkym novym maminam... 😀
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...

cara.m
26. dec 2010

@monik1 krásné fotečky a vám to moc sluší!!!!
Ty New Baby jsem měla v porodce, bylo to akorát, myslím, že tam bylo těch 42, vlezlo se mi to i do tašky 🙂

misha8
26. dec 2010

@stanulka551 gratulujem a prajem veľa zdravíčka

misha8
26. dec 2010

@louisiana gratulujem

misha8
26. dec 2010

@lola79 diky baby malá to o polnoci vyriešila pokakala sa až za uši 🙂

misha8
26. dec 2010

@ellahop ahoooj gratulujem , 🙂 aj ja odstrekujem a davam cez flašku ale stále prikladám aj k dide aby si zvykla a ked nemám dosť mliečka dokrmujem bebou zatiaľ mi to toleruje

misha8
26. dec 2010

@kinsli ahoj no to som si aj ja myslela že striekačkou a prd davali jej cez flašku ☹ teraz moc didu nechce ....tak sa trapime

misha8
26. dec 2010

@sova33 ahoj my sme mali bodynko , dupačky, kabátik, čiapočku, overal , a teplú deku v autosedačke

misha8
26. dec 2010

baby my by sme mohli premenovať januarovky na decembrovky 😀

louisiana
26. dec 2010

dakujeme vsetkym za blahozelania, ako aj zaroven blahozelame tym co uz taktiez porodili 😉 a zelame vela stastia nastavajucim maminkam 🙂

louisiana
26. dec 2010

@misha8 a kde si rodila?ja na antolskej a tam dokrmuju striekackou. a to tak ze babatko musi samo tahat, chudatko

haniula
26. dec 2010

@sova33 podívej se na můj fotoblog... měla overál fleecový a na tom kombinézu zimní, dvě čepičky, rukavičky a takové látkové capáčky...

haniula
26. dec 2010

Ahojte!! Tak jsem k sobě nahodila nové fotečky z Vánoc. Dostali jsme s Markétkou od taťky SPZetku na kočár. Od rodiny toho taky dostala Markétka více než maminka a tak to teď bude asi pořád 😀 . Jinak malá byla u moji i manželovi hotová mediální hvězda. Každy si ji chtěl pochovat a pomazlit se s ní. Od zítra ji musím zase zvykat na jiný režim 😀 😀 😀 . Žádné huštání, houpání, nošení.... 😀

stanulka551
26. dec 2010

dakujem vsetkym za gratulacie 🙂 , joooj ide ma porazit, kupila som si dnes elektricku odsavacku, drahu jak svina a ona nefunguje 😠 . Najhorsie je ze sa mi nalievaju prsia a dost to boli a mala sa mi velmi nechce prisat, teda nechce tahat. Myslim ze asi umrem do zajtra kym ju pojdem vymenit ☹

stanulka551
26. dec 2010

Nasa Rebecca, mam este nejake fotocky v albume 😉

stanulka551
26. dec 2010

zajtra 50% zlavy u nas v Nexte, pojdem nieco nakupit pre moje deticky 😵

verca84
27. dec 2010

@kamusek ahoj, o té tymiánové mastičce mi říkala i paní z porodnice (nechali jsme si od nich přivést Nanny). Hodně to maminky berou, a pomáhá to. Tak jsem říkala, že kdyby mimi mělo problémy s prdíky tak si to od nich objednám. Také mi doporučila sprej - od Just, Eucasol (natural oil spray). Uvolňuje dýchací cesty - stačí střiknout maličko.vyzkoušeli jsme to a jsme s tím spokojeni.

sova33
27. dec 2010

@haniula
@misha8 Děkuju za odpověď. Pořád mám strach, že to neodhadnu a manžel sám by asi nenachystal nic 😀

sova33
27. dec 2010

@stanulka551 MOc gratuluju, malá je krásná 🙂