Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@stanulka551 dej si po kojení studený obklad a před kojením si dej na prsa temlou sprchu, to pomáhá 😉
Tak my dnes přišli z poradny a Adámek už váží 2990 g, takže večer už bude mít určitě 3 kg 😀 😀 😀 a budeme slavit 😀
@stanulka551 Moc, prosím nakup i pro nás. Určitě punčocháčky 3-4 roky nebo ještě lépe 4-5 let, pak můžeš nějaké hezké kalhotky ty stačí 2-3 roky.
@stanulka551 Malá je nádherná, kolik má cm a kg???
Holky kdo jste přemýšlely nad tím ricinovým koktejlem tak já za sebe můžu jedině doporučit 🙂
Kdybych nebyla srab tak už jsem mohla mít teď malého v náručí 🙂
@kinsli právě jsem četla tvůj příspěvek v diskuzi o nápoji a chtěla se tě na to zeptat. Já nad ním taky přemýšlím, ale nemám riciňák...tak přemýšlím jak bych to udělala. Už mám namočené sušené meruňky, že je pak rozmixuju, slivovici mám taky a možná bych tam mohla hodit i normální olej, ne? No na to pročištění by to stačilo určitě 😉
@stanulka551 také moc gratuluji k holčičce. To byl tedy fofr...a to rychlé propuštění...to čučím 🙂
@cara.m tak to už je Adámek chlapák...je vidět, že krásně papá.
Ahoj holky, mám dotaz... Už asi 5 dní mám bílej výtok, hlavně po ránu, jakoby z noci... Mám s tím něco dělat, nebo je to normální? 😕
@zuzik28 Koukala jsem do blogu, že už máš kontrakce, Já měla po tom riciňáku taky kontrakce, a fakt to byl mazec 😅 ale blbec jsem čekala na prasknutí vody, nechápu proč když stejně potřebuji na kapačku takže když by praskali vodu až v porodnici tak by to bylo mnohem lepší. Jsem prostě posera, v 21:30h už to bylo brutální kdybych se zvedla a jela do porodky, určitě by mě domů neposlali. Jinak já myslím, že je to hlavně o tom riciňáku ☹ Nevím jestli samotný olej na to postačí. Mě třeba nepročistil ani riciňák 😅 Vypila jsem nápoj 15h-15:30h zapíjela jsem vodou jinak bych to vůbec nedala. pak první při 3h jsem lítala jen na malou, kontrakce začaly v 20:45h a končily okolo 00:30h možná trošku dýl, ale to už byly hodně slabé.
toto je můj recept, jak jsem připavila koktejl já.
půl lahvičky ricinového oleje ( necelý malý panák ) pak šťávu z meruňkového kompotu + cca 8 půlek meruněk ( aby to dalo ty 3 dcl ) + půl malého panáku slivovice.
@sova33 - ahoj, zatím jsme pořád 2v1, ale mám pro ni nachystáno: košilku, dupky, svetříček, 2 čepičky - jedna klasika a druhá teplejší, rukavičky, a pletené bačkůrky, pak zimní overálek a fusák Emitex do autosedačky... já si zase říkám, zda toho nemám moc 🙂... přítel by to sám nenachystal.. 😀... snad to pomůže
dnes som bola na poradni aj na pasoch, vsetko je OK, len ma doktor ubezpacil, ze ja rodit na termin urcite rodit nebudem, mam sa pripravit, ze to bude aj o daky ten tyzden neskor, no co uz 🙂 aspon nech mu je v brusku teplucko a dobre ked uz mna tlaci kde kade a uz sa mi neda robit skoro nic, len si lebedit 🙂 ale aj tak zatial je vsetko OK a som rada 🙂
@vera1132 gratulujem 😀 vela stastia s malym babetkom,aby ste boli zdravucky 😉
ahojter zienky...my sme dnes malovali,lepsie povedane ja som malovala ,aby som mala pre Lukiu izbicku cistu...druhu spalnu vymaloval manzel tesne pred sviatkami.....ale poviem vam,riadne som sa unavila,nabytok posuvala=potajme ked bol muz prec......dlazku umyvala....a nic....inak sak som este ani nechcela nejake kontrakcie,ale keby som aj chcela,nic sa nedialo.....tej mojej malinkej sa v brusku velmi lubi..okrem toho pijem aj malinak...a nic......sa mi zda,ze ak sa babatku nechce von,ani nasilu ho nevyzenieme...mne by ani ten kokteil nezabral.....cele tehu som bola na rizikovom s krckom 😀 a nakoniec takto 😀 ...inak sak ani by som sa neponahlala,len sa trosku bojim rodit velke babo,tak aspon 2 tyzdne skor by ma potesili

@stanulka551 Taky mocinky gratuluju a přeju hlavně hooodně zdravíčka. Malá je nádherná.....Už se taky nemůžu dočkat, až nám ten náš poklad bude ležet v postýlce 🙂