Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Caute ja mam 16.01.2011 termin tak mi drzte palce 🙂 Mali by sme mat malu Vanessku 🙂
no babenky, tak zajtra na poradnu k dokimu...som zvedava ze ci mi uz konecne da presny termin na ten cisarsky...
ahoj, chtěla jsem se vás poptat, kdy jste si kupovaly odsávačku?? Před nebo po porodu.. ve mě se to nějak mele, a pořád nevím, zda jí koupit před porodem.. díky 🙂
@vera1132
@cara.m my sme boli hned na druhy den doma, ale na dalsi den prisla midwife skontrolovat mna aj babo a tiez vravela ze sa jej zda, ze mala ma zltu tvaricku, ale len na tvari, tak zatial nevieme, povedala ze uvidime do stredy kedy pridu zase na kontrolu. Na telicku nie je, ale je pravda ze tu tvaricku ma taku zltciu. Mali by jej brat aj krv v stredu ked pride midwife, myslim ze ak by nieco tak by nam dali horske slnko, lebo ona vravela ze ju mame vela davat na svetlo, ale co ked je stale pod mrakom a slnko ani nezasvieti. My sa nekojime, mala my vobec nechce tahat, tak sme na umelom, ako vy ?
baby co ste uz rodili, este krvacate a mate bolesti (ak ste boli site myslim)?
@stanulka551 No já koukala, že u vás to berou hopem 🙂 Dej ji i tak k oknu, malý je u okna v košíku a je tam pořád světleji než na opačné straně místnosti. Měli jsme s kojením taky problém, ale nakonec jsme se rozkojili. Zkoušej ji pořád přikládat, oni jsou tou žloutenkou unavení. Když mi u prsu usnul, tak jsem ho podráždila prstem pod bradičkou a zase se rozpil. Měli jsme problém s přikládáním a se sáním tak nám na chvíli pomohly ty kloboučky, doma jsme je už odložili. Snaž se ji dávat papat často, prý je třeba tu žloutenku vyplavit a my už jsme žlouťoučcí jen trochu.
@stanulka551 mě šití přestalo bolet až tento týden, teda nebolelo už mě to tak jak ze začátku, ale pořád jsem to cítila. A krvácela jsem taky přes dva týdny.
@kinsli tak já se asi na ten riciňák zkusím taky u nás poptat...nevím ale jestli budu mít štěstí. Už by se mi to i hodilo 😅 Manžel má přes svátky volno tak by mohl být krásně s Ondrou doma...
Jinak k těm kontrakcím...myslíš, že kdyby jsi jela do porodky, když ti začaly, tak že by tě už odrodili...jako praskli vodu a porod se rozběhl? Já myslela, že když se porod rozběhne tak že už to nejde zastavit. Jsem z toho jakási zmatená. Taky jsem měla 4 hodiny kontrakce a pak nic...tak mě napadlo jestli jsem taky neměla jet do porodky. Ikdyž zase kdyby to byli poslíčci tak to by k porodu nevedlo a v porodce by nález nebyl ne? No, připadám si jak blbec, ikdyž rodím podruhé 😀 Tak teď nevím co kdyžtak dělat kdyby se to opět opakovalo.
Kdy ty budeš zkoušet druhou dávku koktejlu?
@janicac Vůbec se neboj o kila. Já jsem s Ondrou nabrala 19 kilo a všechno šlo nádherně dolů. Opravdu hezky, ani jsem s tím nepočítala. Velice rychle jsem byla na své původní váze a teď to myslím taky půjde rychle...při dvou dětech 😀
Tak držím pěsti a přeji dobrý a rychlý porod...ty už to máš taky za pár ne?

@sova33 ja sem byla dnes na kontrole v poradne a hned vedle je lekarna, tak sem ho koupila tam, v Cesky Trebovy ho prodavaji na gramy, nejmensi mnostvi je 10g