icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
27. dec 2010

@sova33 ja sem byla dnes na kontrole v poradne a hned vedle je lekarna, tak sem ho koupila tam, v Cesky Trebovy ho prodavaji na gramy, nejmensi mnostvi je 10g

lavazza
27. dec 2010

@kinsli me ho prodali hned

vera1132
27. dec 2010

@haniula 3300 50cm

janicac
27. dec 2010

holky, o kolik kg jste měly méně hned po porodu? díky

janettan
27. dec 2010

@vera1132 blahoželám, už to máš za sebou. Ten dátum 21.12. bol nejaký magický, v ten deň sa narodilo v našej diskusii veľa detí 🙂 prajem vám obom hlavne veľa zdravia

vera1132
27. dec 2010

@janettan ďakujem pekne... som rada že sa narodil pred sviatkami 🙂 ale mame to šťastne za sebou

janettan
27. dec 2010

@vera1132 a boli ste na štedrý deň ešte v nemocnici, alebo ste si doniesli živý darček pod stromček?

janettan
27. dec 2010

@stanulka551
@misha8 blahoželám, máte nádherné bábätká 🙂

lenka0283
27. dec 2010

Caute ja mam 16.01.2011 termin tak mi drzte palce 🙂 Mali by sme mat malu Vanessku 🙂

annmarie
27. dec 2010

@vera1132 jeeej 🙂 gratulujem a prajem najma vela zdravicka 🙂

annmarie
27. dec 2010

no babenky, tak zajtra na poradnu k dokimu...som zvedava ze ci mi uz konecne da presny termin na ten cisarsky...

cufinka
28. dec 2010

@vera1132 moc veliká gratulace 🙂

vera1132
28. dec 2010

@cufinka dakujem, aspon to už mam za sebou

vera1132
28. dec 2010

@janettan v nemocnici sme boli, malynky dostal detskú žltačku. teraz všetky babatka dostali :(

vera1132
28. dec 2010

@annmarie dakujem... zdravička budeme potrebovať 🙂

janettan
28. dec 2010

@vera1132 aj sestrin synček ju mal, pár dní navyše zostali v nemocnici a bol o.k. - sviatkov bude ešte veľa, dôležité je, že ho už máš pri sebe, nás to len čaká .... Tak vám prajem veeeľa zdravíčka a držte sa 🙂

cara.m
28. dec 2010

@vera1132 Moc gratuluji 😉

cara.m
28. dec 2010

@vera1132 taky jsme ji měli a ještě nám doznívá

verca84
28. dec 2010

@sova33 ahoj, jj znám.. pocit že něco pořád chybí 🙂

verca84
28. dec 2010

ahoj, chtěla jsem se vás poptat, kdy jste si kupovaly odsávačku?? Před nebo po porodu.. ve mě se to nějak mele, a pořád nevím, zda jí koupit před porodem.. díky 🙂

stanulka551
28. dec 2010

@vera1132 gratulujem 🙂

stanulka551
28. dec 2010

@janicac ahoj ja len 5, mohlo byt aj viac 😀

stanulka551
28. dec 2010

@vera1132
@cara.m my sme boli hned na druhy den doma, ale na dalsi den prisla midwife skontrolovat mna aj babo a tiez vravela ze sa jej zda, ze mala ma zltu tvaricku, ale len na tvari, tak zatial nevieme, povedala ze uvidime do stredy kedy pridu zase na kontrolu. Na telicku nie je, ale je pravda ze tu tvaricku ma taku zltciu. Mali by jej brat aj krv v stredu ked pride midwife, myslim ze ak by nieco tak by nam dali horske slnko, lebo ona vravela ze ju mame vela davat na svetlo, ale co ked je stale pod mrakom a slnko ani nezasvieti. My sa nekojime, mala my vobec nechce tahat, tak sme na umelom, ako vy ?

stanulka551
28. dec 2010

@misha8 je kraaasna

stanulka551
28. dec 2010

baby co ste uz rodili, este krvacate a mate bolesti (ak ste boli site myslim)?

cara.m
28. dec 2010

@stanulka551 No já koukala, že u vás to berou hopem 🙂 Dej ji i tak k oknu, malý je u okna v košíku a je tam pořád světleji než na opačné straně místnosti. Měli jsme s kojením taky problém, ale nakonec jsme se rozkojili. Zkoušej ji pořád přikládat, oni jsou tou žloutenkou unavení. Když mi u prsu usnul, tak jsem ho podráždila prstem pod bradičkou a zase se rozpil. Měli jsme problém s přikládáním a se sáním tak nám na chvíli pomohly ty kloboučky, doma jsme je už odložili. Snaž se ji dávat papat často, prý je třeba tu žloutenku vyplavit a my už jsme žlouťoučcí jen trochu.

cara.m
28. dec 2010

@stanulka551 mě šití přestalo bolet až tento týden, teda nebolelo už mě to tak jak ze začátku, ale pořád jsem to cítila. A krvácela jsem taky přes dva týdny.

zuzik28
28. dec 2010

@kinsli tak já se asi na ten riciňák zkusím taky u nás poptat...nevím ale jestli budu mít štěstí. Už by se mi to i hodilo 😅 Manžel má přes svátky volno tak by mohl být krásně s Ondrou doma...
Jinak k těm kontrakcím...myslíš, že kdyby jsi jela do porodky, když ti začaly, tak že by tě už odrodili...jako praskli vodu a porod se rozběhl? Já myslela, že když se porod rozběhne tak že už to nejde zastavit. Jsem z toho jakási zmatená. Taky jsem měla 4 hodiny kontrakce a pak nic...tak mě napadlo jestli jsem taky neměla jet do porodky. Ikdyž zase kdyby to byli poslíčci tak to by k porodu nevedlo a v porodce by nález nebyl ne? No, připadám si jak blbec, ikdyž rodím podruhé 😀 Tak teď nevím co kdyžtak dělat kdyby se to opět opakovalo.
Kdy ty budeš zkoušet druhou dávku koktejlu?

janicac
28. dec 2010

@stanulka551 to ano🙂 ale co..jsou dulezitejsi veci a kila dolu pujdou.

zuzik28
28. dec 2010

@janicac Vůbec se neboj o kila. Já jsem s Ondrou nabrala 19 kilo a všechno šlo nádherně dolů. Opravdu hezky, ani jsem s tím nepočítala. Velice rychle jsem byla na své původní váze a teď to myslím taky půjde rychle...při dvou dětech 😀
Tak držím pěsti a přeji dobrý a rychlý porod...ty už to máš taky za pár ne?