icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
28. dec 2010

@janicac Kámoška taky přibrala 25 kg, teď má 7 měs. chlapeček a myslím, že většinu má dole 🙂

annmarie
28. dec 2010

@monik1
@verca84
ano z toho clanku je jasne ze ta lokalna je dobra...
neviem sa rozhodnut...ako verim svojmu lekarovi, ale zasa neverim tej porodnici...no uvidim...mam este presne tyzdnen na rozmyslenie...ale asi si vyberiem tu lokalku...

kinsli
28. dec 2010

@annmarie asi bych vzala částečnou, když jdeš na plánovaného CS v poledne. Celkovou bych volila kdyby to bylo neplánovaně a v noci. Stejně pak jsi myslím 4h-6h na jipce, ne?? Než tě převezou na pokoj. V HK to je myslím tak, že dítě vozí po 4h od porodu 🙂 Ale na vyžádání když jsi ok a dítě také tak ho dostaneš hned.

stanulka551
28. dec 2010

@haniula no tak to si jedna zo stastnejsich - s tymi kilami myslim 🙂

annmarie
28. dec 2010

@kinsli asi hej...a presne toho sa bojim ze ako to bude po cisarskom...teda ani nie ze sa bojim ale mam obavy ze kedy mi malinku prinesu a tak...

kinsli
28. dec 2010

@monik1 Proč by kontrakce nepřešly?? Někdo má kontrakce už třeba od 28tt jako moje kamarádka a nakonec ji ještě porod vyvolávali na 37tt aby už v nemocnici nezabírala místo 🙂

janicac
28. dec 2010

@kinsli to by se mi taky líbilo🙂 jsem zvědavá, jak to půjde.

kinsli
28. dec 2010

@annmarie Na Jip ne, ale až Tě převezou na šestinedělí tak Ti ji určitě dají, neboj 🙂

kinsli
28. dec 2010

@janicac Neboj ono to jde fakt rychle dolů 🙂 Já šla z nemocnice po 15 dnech už s -3 kg a to jsem měla +14 kg

monik1
28. dec 2010

@annmarie Na JIPce jsi u nás v nemocnici 24 hodin, nevím zda to je všude stejně..
U akutního CS dávají prý automaticky celkovou anestezii, to už si vybrat nemůžeme.
@kinsli Já jen konstatuju to, co nám říkali v kurzu 😉 že kontrakce nepřejdou, možná v některých případech ano, ale nám říkali toto 😉

haniula
28. dec 2010

@verca84 já už jsem docela oplácaná byla před porodem... malá si to většinou brala ze mě... nejvíc jsem nabrala v nemocnici, když jsem tam ležela - rovná 3kg... po porodu jsem shodila 8kg... a ted shodím asi další... lítám v jednom kuse po schodech nahoru dolů.... než my se vypravíme s malou z baráku...

haniula
28. dec 2010

@stanulka551 jjj... já vím...

haniula
28. dec 2010

@monik1 děkuji!!! ještě chci s ní zajít k fotákovi koncem ledna a nechat si ji pěkně nafotit...

janicac
28. dec 2010

@kinsli a po porodu jsi mela o kolik teda mene? myslim hned treba dalsi den

zuzkaro
28. dec 2010

@vera1132 gratulujema zelam hodne zdravicka 🙂

kinsli
28. dec 2010

@janicac nevím ☹ Byla jsem 15 dní v nemocnici poprvé jsem se vážila 12 den a to jsem měla -1 kg.
Jen vím, že jsem si připadala po porodu děsně hubená 🙂 Uvidíš jak se Ti uleví až ze sebe shodíš cca 8-10 kg.

kinsli
28. dec 2010

@stanulka551máš v blogu 2d + 39 tt 🙂

janicac
28. dec 2010

@kinsli to se moc těším. koukala jsem, že budete mít taky drobečka🙂

zuzkaro
28. dec 2010

inak ja som bola uz 2x v nasej nemocnici na KO ale ani raz si zatial nerobil UZ tak ani neviem nakolko sa otvarame len mi stale tvrdi, ze baabo bude vacsie a pride az po termine :( sa mi to ani trosku nepaci
aj malinkovy caj pijem uz asi 3 tyzdne aj na lopte si hopkam a nic, no co uz sak drobec vie kedy pojde von 🙂 hadam mu to ale dlho trvat nebude, lebo uz mi to brusko aj prekaza 🙂 ach jo

kinsli
28. dec 2010

@janicac jojo, už by měl mít ke 4 kg. Tak doufám, že už fakt půjde ven, nebo ho ze mě budou tahat jeřábem 🙂

kinsli
28. dec 2010

@zuzkaro asi taky dnes nafoukneme míč už je prcek fakt nízko a podbříšek mě dost bolí, tak třeba pomůže i míč 🙂

martuska75
28. dec 2010

Zdravím januárovky čakateľky, hlásim ďalší prírastok do zoznamu. Ninka sa narodila presne pred týždňom - 21.12. o 23.50 -pôvodný termín termín 6.1. 😉 Pôrod sme zvládli super a držíme palce ostatným.

kinsli
28. dec 2010

@martuska75 gratulujeme 🙂

za chvíli tu snad zůstanu neodrozená sama 🙂

monulik0209
28. dec 2010

@martuska75 Gratulujem k malickej a nech ste obe zdravucke!!!!

zuzkaro
28. dec 2010

@martuska75 gratulujem a zelam vam obom vela zdrvicka a mala nech porspieva :D

zuzkaro
28. dec 2010

@kinsli neboj ja urcite tak skoro rodit nebudem aj ked to mam dnes za 8 :D

vikaki
28. dec 2010

ahojte dievcata.....tak ja po vcerajsom malovani som grogy.....prava ruka mi napuchla az po ramena a prsty mam jak parafinove gulky,ani ohnut sa mi nedaju....dnes mi volal manzel,ze ci mozem pre neho prist do prace aby nesiel na traktore.....normalne ma to nastvalo,ze boze.sak sa uz skoro nemestim za volant,akokeby nevedel pochopit,ze uz ma to velmi zatazuje.....neviem brucho mi otrasne narastlo a uz zacinam pochybovat,ze budem moct rodit normalne...porovnavala som si merania v tom istom tyzdni s Piou a teraz....babo bude asi o dost vacsie ako bola Pia a uz ju som nemohla vytlacit normalne...fakt sa zas zacinam otrasne bat...Pod prsiami ma hrozne taha,chytaju ma krce....doktor vravi,ze to je tym ze sa mala uz vnutri velmi tlaci,nezmesti sa na dlzku....skoda ze si nemozem pred porodom vypit,aby som to lepsie psychicky zvladla ☹

vikaki
28. dec 2010

@martuska75 no to je super,gratulujem a zavidim ti ten pekny porod,drzte sa a do skoreho zahojenia

vikaki
28. dec 2010

@kinsli aj ja som dnes o tej fitlopte uvazovala,lebo viem,ze u mna to potrva este dlho,kym sa mala rozhodne von....=hlavne po tych aktivitach =malovani,tahani nabytku,umyvani okien.........nic sa neudialo....budem muset zacat pomocne metody uz odteraz....mam pocit,ze sama odseba sa von nikdy nedostane ☹

misinka22
28. dec 2010

Ahojte,
som tu prvý krát a pači sa forum asi najviac 🙂
Som v 38 tt a čakam chlapčeka. Bohužial sa v poslednu chvilu otočil zadočkom dole a už je vraj nepravdepodobne že sa otočí spravne. Bude to cisarsky tak som sa chcela opýtať či mate tiež niektorá skúsenosť s cisarskym pri polohe KP? Alebo mate aj teraz takto babo otočene.... Cisarsky sa planuje 1 alebo 2 pred pôrodom?
Ďakujem