Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
mne sa tiez paci datum 11.1. tak ak sa maly nedostavi na cas cize toho 5.1. tak myslim, ze 11. by bol super datum, len ho asi budeme musiet dako presvedcit, ze uz ale dost a VON, takze ten tyzden po 5.1. budem robit vsetko mozne aj nemozne aby vyliezol :D
a s tymi bruskami mate pravdu ja si uz pomaly ani ponozky neviem obut :( a lonove kosti ma bolia ako fras najma v noci ked sa prevalujem na posteli z boku na bok, ale co uz 🙂 aspon, ze sa brusko zatial nerozhodlo rast spurtom a zatial mi strie nepribudli 🙂
baby ktore uz mate deti, ja som pred tyzdnom rodila a strasne som unavena, maly spi dobre, budi sa kazde tri hodiny je to fajn. ale aj tak.... ja nevladzem, strasne ma boli ta rana po cisarskom a celkovo som vystavena. este stastie ze som u maminy aj ked... od zajtra sa snazim premoct
čaute baby včera som bola na ultrazvuku a malá má 3100 g, dnes mi však doktor na poradni povedal že sa vôbec neotváram, dajte mi nejaký recept na to aby sa to trochu pohlo, ved takto neporodím ani na konci januára... ☹ ☹ ☹ a už fakt nevládzem, pribrala som 16 kg a umieramna chrbát
někdo tu psal žehlit 😀
já jdu do poradny zítra tak jsem zvědavá jakou řeknou váhu 😀 No sílu tedy má jako kůň 😅
@stanulka551 nemáš zač 😀 myslím, že už by jsi si to znovu odpustila, že??? A co tatínek jak je s malou spokojený 😵 ?? Punčošky jsem dnes sehnala 😉 jeden 3 pack za 7,5 liber a pak zatím tedy přihazuji na dalších 7 ks 😉
hej mne zabral horuci kupel a potom este tulkanie s drahym a rano mi odtiekla plodovka 😉
@stanulka551 no sex s drahým bol aj minulý týždeň a nič.... sakra, ale tú vanu skúsim lebo ja sa len sprchujem, celé tehu....
myslite baby ze je to normalne ze mala mi prespi skoro cely den??? Fakt ze napr, teraz uz spi asi 5 hodin v kuse a to sme mali medzitym navstevu, dokonca som ju aj prebalila a ona stale spi, myslim ze na chvilu otvorila jedno oko a zase spi.Asi preto ze sa tak napraskala a vypila skoro 70 mlieka.
@ellahop Zdravím, gratulujem k bábatku. Trošku oneskorene nakoľko Ninka má tiež týždeň 😉 . Viem si tú únavu živo predstaviť. 😝 Držím palce držte sa.
@stanulka551 pokud má žloutenku tak je unavená i ze žloutenky 😉 Buď ráda, že spí horší by to bylo obráceně 😉
@stanulka551 kinsli má pravdu... je to tou žloutenkou... malá byla stejně spavá... na krmení jsem ji musela budit...
Ahoj holky. Koukám, že je tady zase spousta nových miminek - všem maminkám moc gratuluji 🙂 To tady za chvilku budu poslední 😒 Dneska jsme měli jít na kontrolu, ale po včerejší noci to nebylo možné. Ráno jsem musela zavolat sestře a přeobjednat se na čtvrtek. Celé včerejší odpoledne a noc jsem prozvracela a měla dost vysoký horečky. Dneska už je to lepší i horečka klesla, ale žaludek pořád bolí a hrozně mě pálí žáha. Mám už docela hlad, ale bojím se cokoliv sníst. Taky se bojím o mimi, aby nestrádalo, když už druhý den nic nejím 😢

@verca84 11.1.2011 je taky hezký datumek 😉
My začneme malého vyhánět od 10.1. všemožnýma metodama, zatím piju jen maliník.. Lněné semínko na mě mělo opačný účinek, takže jsem ho přestala konzumovat 😒
Holky, ty břicha asi poslední měsíc rostou největší rychlostí.. já ho mám už taky pěkně mega a připadám si už těhotná věčnost 😖
@sjussi Zuzi, kdy vás pustili z nemocnice a jak se daří Matyáškovi? 😉