Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Mamičky a budúce mamičky Januárovky prajeme vám všetko dobré do nového roku, veľa zdravia, šťastia, lásky a veľa veľa radosti s drobčekmi 🙂
@janicac
@verca84 Kdyžtak tady jsou nějaká konkrétní čísla. http://www.penize.cz/porodne-a-pohrebne/183696-...
@kinsli Mateřská není stejná jako nemocenská. Já měla na nemocenské max 11 tis. a na mateřské mi to vyjde ke 14 tis.
výpočet zde:
Taky se přidávám a přeju všem maminkám i těm budoucím v novém roce 2011 vše nej nej, štěstíčko, zdravíčko a lásky....🙂 Ať se každému splní co si přeje 😀
BABKY stastny novy rok aj vam aj babatkam a celym rodinam,uzite si krasnu silvestrovsku noc a nech je novy rok krajsi ako ten stary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vsetky vas zdravim z gynekologie.termin mam sice az o 2 tyzdne,ale od soboty som v nemocnici kvoli tlaku.a uz tu aj do porodu ostanem. ale rano ma potesili,lebo ze sa otvaram uz.a aj kus krvacam.tak pekne oslavujte Silvestra. aj zamna.... a uspesny novy rok.vela stastia a zdravia 😀
@janicac no jo máš pravdu mateřská je z hrubého příjmu 😉 Tak to budu mít asi cca 7800,- přesně to nespočítám, nemám tucha kolik jsem brala 😉 Všechny výplatnice jsem musela doložit do banky kvůli hypotéce, takže v ruce nic nemám. První mateřská by mě měla přijít v lednu, tak uvidíme 😉
aj ja prajem vsetkym mamickam do noveho roku vsetko dobre, vela zdravia, stastia, lasky, pokojne babatka a stastne rodinky
Babulky o 26 minut vam prajem krasny a štastny nový rok
a jedna k tomu

@janicac ahoj, jsem na tom úplně stejně.. taky nevím zda můžu žádat či nikoliv.. ale tak zkusit podat žádost můžem, a uvidíme co z toho bude... možná nám 13.000,- Kč dají... budu doufat že je dostanu 😀