Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
A jinak přejeme s Markétkou do toho nového roku všechno nej nej a rychlé porody maminkám, co budou rodit a zdravé děti už maminkám, co mají mimíška doma!!!!
kočky čo sa vám predčasne narodili mimi koľko vám vypije naraz a ak prikrmujete umelým negrckajú vám??,
@verca84 no ved aj ja by som bola najradsej,keby som to mala za sebou,nejaku tu bolest budem musiet pretrpiet,ved aj pri normalnom porode,by nas cely spodok bolel...
@monulik0209 aj ja sa taktiez uz tesim ze to budem mat za sebou...mna to caka v stredu...sice mam obavy, ale myslim si ze ten pocit ked mi po prebudeni donesu malinku bude zaisto uzasny 🙂 a aj ked ma bude rana boliet, malinka mi na to neda mysliet 🙂 🙂 🙂
@monulik0209 ahoj, na jednu stranu si říkám je jedno kde si zašitá zda v podbříšku nebo dole.. kamarádka rodila a byla roztrhaná jak nevím co.. měla cca 20 vnitřních a 15 vnějších stehů.. tak sem si říkala, toho zase budu ušetřena, ikdyž rekonvalescence bude asi delší.. Už víš termín císaře??? Já doufám, že v úterý se domluvím v porodnici a bude to rychlé.. budu navrhovat 7.1.2011. 😀 časově by to i tak bylo na poslední chvíli, a hlavně by se za středu musely zvládnout všechny předoperační vyšetření..
@annmarie ahoj, tak ty už ve středu, ani nevíš jak ti závidím, budeš to mít za sebou ale co je hlavní budeš mít dětátko u sebe.. já už mám i sny o porodu 🙂 Nervičky už asi začly pracovat, vid? Budu na tom hodně podobně.. ale jak říkáš jak ti přinesou mimčo, na vše zapomeneš.. 🙂 a pak se necháme na chvíli obskakovat druhými polovičkami 🙂
baby neviete mi povedať či na antolskej musí mať otecko absolvovanú prípravu aby mohol ísť k pôrodu??? lebo ja som mu to už zaplatila ale to že musí mať nejakú prednášku absolvovanú to mi nikto nepovedal...
@luuca1 Ty jo...tak to slyším poprvé...no jo, jiný kraj, jiný mrav. U nás je to tak, že tatínek žádnou přípravu neabsolvuje a poplatek za přítomnost u porodu se platí až po porodu...tedy jen pokud rodička není u pojšťovny Metal Alliance. Ta totiž přítomnost tatínka u porodu proplácí 🙂
Ahojky!! Dovolte mi Vám oznámit překrásnou novinu.. dne 27.12. v 17:06 se nám narodila holčička Terezka:o).
Vážila 2950g a má 50cm...🙂 - je to náš pokládek!!
@skubanekka dalsie januarove babo v decembri? 😵 Blahozelame!!!! 😉
@luuca1 podla mna na Antolskej velmi zalezi od porodnika a jeho "vole", lebo vtedy sa da prizmurit oko. Tak sa spytaj, alebo ho aj hned posli na tu mini-prednasku, vsak este to moze stihnut 😉
Teda, tady je tolik mimineček narozených v prosinci 😵 😵 😵
@skubanekka Moc gratuluju k malinké 😵
@neposedna Moc gratuluju k malinké 😵
No, já jsem zvědavá, kdy vykoukne ten náš prcek.. ofišl termín mám 26.ledna, už jsem přemýšlala, že nechávají přenášet max. 10 dnů, takže 5. února bude i ten náš prcek už na 100% s náma 😀

Přeji všem honě nej, nej, nej do nového roku 2011 🙂 , splnění všech i těch nejtajnějších snů a těm , které mají své drobečky už v náručí hodně radosti s miminky a žádné mráčky na nebi. A nám, které ještě čekají přeju hodně trpělivosti, snadný porod a ať na něj vzpomínáme jen jako na něco příjemného a milého. A taky hodně hodně hodné porodní asistentky, protože to je podle mne polovina zážitku z porodu. 🙂
Tak holky vydržme to, když jsme vydržely těch 9 měsíců, tak těch pár dní to snad přežijem. 😉
Ale taky bych to už měla ráda za sebou, no v roce 2010 to nevyšlo, tak snad to aspoň bude hezké datum v roce 2011. 😉