icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

macina_k
1. jan 2011

Přeji všem honě nej, nej, nej do nového roku 2011 🙂 , splnění všech i těch nejtajnějších snů a těm , které mají své drobečky už v náručí hodně radosti s miminky a žádné mráčky na nebi. A nám, které ještě čekají přeju hodně trpělivosti, snadný porod a ať na něj vzpomínáme jen jako na něco příjemného a milého. A taky hodně hodně hodné porodní asistentky, protože to je podle mne polovina zážitku z porodu. 🙂

Tak holky vydržme to, když jsme vydržely těch 9 měsíců, tak těch pár dní to snad přežijem. 😉
Ale taky bych to už měla ráda za sebou, no v roce 2010 to nevyšlo, tak snad to aspoň bude hezké datum v roce 2011. 😉

haniula
1. jan 2011

A jinak přejeme s Markétkou do toho nového roku všechno nej nej a rychlé porody maminkám, co budou rodit a zdravé děti už maminkám, co mají mimíška doma!!!!

neposedna
1. jan 2011

@vilca
@haniula Dakujeme!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

monalis
1. jan 2011

@neposedna Moc, moc gratuluji a přeji brzké uzdravení. Hlavně ať jste co nejdříve spolu a užíváte krásných společných chvil. Hodně společného štěstíčka do Nového roku 😉

macina_k
1. jan 2011

@sirenita Moc, moc gratuluji k miminku 🙂 , je to určitě moc krásné držet je v náručí 🙂

macina_k
1. jan 2011

@neposedna Blahopřeji moc a moc 🙂 , přeji i za naši nenarozenou Irenku hodně odně zdravíčka, štěstíčka a jen samé sluníčko nad hlavou a žádné mráčky 😉

janettan
1. jan 2011

@neposedna blahoželám, prajem malinkej i tebe veľa síl a rýchle zotavenie a nech ste už čoskoro doma 🙂

neposedna
1. jan 2011

@monalis
@macina_k
@janettan Dakujeme!!!!!!!! pevne verim, ze nam ju coskoro pustia domov 🙂 🙂 🙂

misha8
1. jan 2011

@kinsli hej ale ona sa narodila v 35TT takto mi to naordinovali z nemocky teraz vypije tých 60ml

misha8
1. jan 2011

@haniula no už som jej začala dávať 60ml ..ale ked jej dám materské tak je kludnejšia tebe niekedy negrcne z toho umelého??? ako si natom s tvojím mliekom ??? ja nič moc , nemám dosť ☹

misha8
1. jan 2011

@sirenita gratulujeme a prajeme veľa zdravíčka

misha8
1. jan 2011

@neposedna gratulujem a prajem vám pevné nervy a malinkej skoré uzdravenie

misha8
1. jan 2011

kočky čo sa vám predčasne narodili mimi koľko vám vypije naraz a ak prikrmujete umelým negrckajú vám??,

sirenita
1. jan 2011

@misha8 moc děkuji 🙂

sirenita
1. jan 2011

@macina_k nádherné, děkuji 🙂

misha8
1. jan 2011

@haniula a krmiš každé 4 hodiny ???

monulik0209
1. jan 2011

@verca84 no ved aj ja by som bola najradsej,keby som to mala za sebou,nejaku tu bolest budem musiet pretrpiet,ved aj pri normalnom porode,by nas cely spodok bolel...

annmarie
1. jan 2011

@monulik0209 aj ja sa taktiez uz tesim ze to budem mat za sebou...mna to caka v stredu...sice mam obavy, ale myslim si ze ten pocit ked mi po prebudeni donesu malinku bude zaisto uzasny 🙂 a aj ked ma bude rana boliet, malinka mi na to neda mysliet 🙂 🙂 🙂

cara.m
2. jan 2011

@misha8 jak kdy, někdy vypije 60, 80, 120 i 140. V průběhu dne je to různé. Kojím cca co 3 hodiny.
Jinak jak často máte stolici, my teď jen jednou za den ale stojí za to.

haniula
2. jan 2011

@misha8 já se svojím mlékem končí... dochází... sem tam ublinkne ale ne často... krmím co tři hodiny... a v noci jak se vzbudí...

haniula
2. jan 2011

@cara.m my dvakrát až třikrát za den... ale kytky umdlévají smradem a tatka taky 😀 ...

verca84
2. jan 2011

@monulik0209 ahoj, na jednu stranu si říkám je jedno kde si zašitá zda v podbříšku nebo dole.. kamarádka rodila a byla roztrhaná jak nevím co.. měla cca 20 vnitřních a 15 vnějších stehů.. tak sem si říkala, toho zase budu ušetřena, ikdyž rekonvalescence bude asi delší.. Už víš termín císaře??? Já doufám, že v úterý se domluvím v porodnici a bude to rychlé.. budu navrhovat 7.1.2011. 😀 časově by to i tak bylo na poslední chvíli, a hlavně by se za středu musely zvládnout všechny předoperační vyšetření..

verca84
2. jan 2011

@annmarie ahoj, tak ty už ve středu, ani nevíš jak ti závidím, budeš to mít za sebou ale co je hlavní budeš mít dětátko u sebe.. já už mám i sny o porodu 🙂 Nervičky už asi začly pracovat, vid? Budu na tom hodně podobně.. ale jak říkáš jak ti přinesou mimčo, na vše zapomeneš.. 🙂 a pak se necháme na chvíli obskakovat druhými polovičkami 🙂

luuca1
2. jan 2011

baby neviete mi povedať či na antolskej musí mať otecko absolvovanú prípravu aby mohol ísť k pôrodu??? lebo ja som mu to už zaplatila ale to že musí mať nejakú prednášku absolvovanú to mi nikto nepovedal...

zuzik28
2. jan 2011

@luuca1 Ty jo...tak to slyším poprvé...no jo, jiný kraj, jiný mrav. U nás je to tak, že tatínek žádnou přípravu neabsolvuje a poplatek za přítomnost u porodu se platí až po porodu...tedy jen pokud rodička není u pojšťovny Metal Alliance. Ta totiž přítomnost tatínka u porodu proplácí 🙂

zuzik28
2. jan 2011

Už tady nebyla nějakou dobu Kinsli...jestli ona nerodí, holka jedna 😀

skubanekka
2. jan 2011

Ahojky!! Dovolte mi Vám oznámit překrásnou novinu.. dne 27.12. v 17:06 se nám narodila holčička Terezka:o).
Vážila 2950g a má 50cm...🙂 - je to náš pokládek!!

misha8
2. jan 2011

@cara.m ahoj dojčené babetko môže byť bez stolice aj pár dní , nie je to nič nezvyčajné, mne ale už dochádza moje mliečko takže viac prikrmujem ako dávam moje a vtedy treba sledovať stolicu a mala by byť každý deň ....

albao
2. jan 2011

@skubanekka dalsie januarove babo v decembri? 😵 Blahozelame!!!! 😉

@luuca1 podla mna na Antolskej velmi zalezi od porodnika a jeho "vole", lebo vtedy sa da prizmurit oko. Tak sa spytaj, alebo ho aj hned posli na tu mini-prednasku, vsak este to moze stihnut 😉

monik1
2. jan 2011

Teda, tady je tolik mimineček narozených v prosinci 😵 😵 😵
@skubanekka Moc gratuluju k malinké 😵
@neposedna Moc gratuluju k malinké 😵
No, já jsem zvědavá, kdy vykoukne ten náš prcek.. ofišl termín mám 26.ledna, už jsem přemýšlala, že nechávají přenášet max. 10 dnů, takže 5. února bude i ten náš prcek už na 100% s náma 😀