Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monulik0209 ja som taktiez chcela ist na spinalnu a aby bol drahy pri mne, teda uplne inak som aj rodit planovala, ale co uz, nemohla som si vybrat...teraz idem na celkovu, pretoze bohvieake skusenosti u nas s tym nemaju a mam kolisavy tlak a pri celkovej to vedia lepsie ovladat, no a pri celkovej nemoze byt vobec, maximalne ak sa nam podari vybavit tak pri umyvani malinkej mozno 😒 😒 😒 vsetci budu teda rodinka akurat tak cakat za dverami 😒 no ale hadam hned po prebudeni ich ku mne pustia...
@misinka22 a inak aj mna hned poslal si vybavit predoperacne, teda bola som len na ekg a bral mi dake odbery, vazil ma a tlak meral no a v nemocnici na mieste zevraj mi este dake spravia, neviem presne...
juj, ked si predstavim ze uz len tri dni.....
@lavazza presne! Zacalo to tym, ze kazdy telefonat povazovali za "rodite?". Kedze bol Silvester, tak zase vsetky SMS a telefonaty koncili "uz ste v troch?" ... a najnovsie volaju "este nie?" 😀 Je to trafene, prave som si citala clanok o zvysenom pocte cisarskych rezov prave z dovodu "nedockavosti" - ci uz lekarov alebo maminiek. Akoby sa uz za divne povazuje prekrocit termin porodu 😒 No co uz. Uz som sa trochu ukludnila, dohodla som sa s muzom, ze na neho presmerujem mobil a uz si len uzivame s Hanickou nase posledne spolocne dni ked sme "jedno telo". Nenechame si ich predsa pokazit, no nie? 😀 😅
@annmarie no ja tomu vôbec nerozumiem prečo ma tam potom neposlal 😖 snad nechce čakať na poslednu chvilu už som z toho dost nervozna... A co by bolo v takom pripade ak by mi napriklad odtiekla plodova voda a nemala by som predoperačne urobili by mi ich po prichode do nemocnice alebo ako?
@albao Držím pěsti ať je Hanička brzo venku, protože ty dotazy všech, to musí být fakt nepříjemné.. Já mám termín za 3 týdny a taky se už sem tam někdo ptá 🙄 🙄 A manžel si z toho dělá srandu, nedávno volal svojí mamce a úplně vážně jí říká: Monika rodí, jedeme do porodnice... a pak se začne smát 😝 😀 😀 a tchyně má málem infarkt 😅 😀
@annmarie - tak o tom klystýru jsi mě ted šokla.. o tom jsem nevěděla.. já si dokonce říkala, že se mu úspěšně vyhnu.. no a ted jak jsem si to přečetla tak mám velikánského brouka v hlavě 😒 To ti někdo říkal... tak na to se pak budu informovat... 🙂 Jinak přítel semnou taky bude celý den po zákroku, tak jsem ráda.. aspon se o maličkou postará trošek on..když já budu ležet jak placka.. 😀
@monulik0209 jejda, tak ty už máš taky termín... já chci takýýýýý 😉 aby se mi ulevilo... co sem si tak zjistilia, tak u samotného zákroku přítel být nemůže. Je mi to líto, že hned neuvidí malou, ale prý bude za sklem a uvidí ji teda přes to, a pak jak ji vytáhnou tak jí prvně přiloží mi, a pak ji odnesou tatínkovi, at si ji podepíše, a pofotí.. Jinak na operačním sále místo přítele fotí většinou sestřička, jsou na to zvyklé, a nevadí jim to.. tak jsem říkala, že bych taky ráda, aby tam pár snímku udělala.. no a pak bude fotit už tatínek. Taky už je tvůj přítel pořádně nervozní?? O tom mém ani nemluvě.. 😀.. ani oddychnout si člověk pořádně nemůže.. to hned rodím 🙂
@misinka22 ahoj, já jdu v pondělí na poslední KO k mudr, a pak už do porodky.. takže v úterý pádím na domluvení termínu. a myslím, že já ty předoperační vyšetření budu mít na poslední chvíli.. asi se pořádně nalítám... otázka je kdo mi bude dělat toto vyšetření, zda má obvodní lékař nebo přímo v nemocnici.. z toho jsem na nervy 🙂
baby ja vám tak závidím ktoré ste už porodili, ja stále nič, a aj sexujeme aj som sa kúpala, len priberám a priberám...
@vikaki bez operacie by to bolo horsie, takze vobec netreba lutovat, ze ju operovali, prave naopak 🙂 mala zvladla a zvlada vsetko na jednotku, je uzasna !!! 🙂 🙂 🙂 🙂
co sa tyka jej mier, vazne sa narodila mala baculka 😀 😀 😀 , som sa 3x opytala na tu hmotnost, bo som si myslela, ze tak o kilo menej, kedze som ani ja moc nepribrala a ani brusko som nemala nejak extra velke 😀 😀 😀 , ale zvladla som to..... na kramaroch super sestricky a super doktori, nenechali ma dlho sa trapit, riadne sm si rozchodila kontrakcie, ukazali cviky, aby mala rychlejsie klesla a aby som sa rychlejsie otvorila..... potom 3 tlacenia a mala bola na svete, ani sm si nestihla nic poriadne uvedomit 😀 je pravda, ze ma nastrihli, mala som pocit, ze jednoducho nastrihavaju kazdu,ze ani nepozeraju, ci to zvladne bez nastrihu, ale uz sa citim fajn, chodila som hned vecer, opatrne sadanie este trochu pretrvava, ale je to o 100% lepsie ako pred par dnami 😀
trochu som sa bala spontanneho a prirodzeneho porodu bez epiduralky, ale teraz nelutujem, tych 160 € momentalne davame na cestu do BA 😉 😉
@luuca1 Nic si z toho nedělej, já jsem taky ještě celá. A to jsem zkoušela babské recepty, i tu horkou koupel, hopsání na balonu, dřepy, dokonce i ten "koktejl" z riciňáku a nic ☹ Jen sexování se nekonalo, přítel má strach, že malé ublíží. Ale za to ji provokuje přes břicho 😉 a má z toho srandu když ho začne kopat do ruky 😀
Holky, prosím o radu. Už pár dní mám úplně děsný bolesti na levé straně žeber, jako kdybych se tam pěkně praštila, ale to ne. Vůbec nemůžu ležet a otočit se to je umění, učurávám bolestí ☹ . A že bych něco mohla dělat, na to ani jedna myšlenka. Jediné co trošku zabere aspoň na chvíli je paralen, ale nechci se s ním dopovat nějak hodně. Tak jednu tabletku za den. Nemůže to být tím, že malá celá navalená na pravé straně straně břicha? Vlevo mám břicho jako když nejsem těho. Ještě by se mi tam jedno mimi vešlo. Ale je malinká, 28.12. měla 2500 g, termín mám 18.1.

@monik1 tama jsme jeli... tak to bydlíme od sebe kousek... ani se nedivím, že chceš rodit ve fifejdách 😀 , máš to za rohem...