icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
3. jan 2011

@vikaki mě tak voda kapala před porodem... možná už je to ono... radši bych zajela do porodky se nechat zkontrlovat, když budeš rodit podruhé...

misinka22
3. jan 2011

@haniula a vedela si že to je plodovka? alebo to bolo už ked si bola v nemocnici?

cara.m
3. jan 2011

@misinka22 taky bych raději jela, dej si vložku, oni ti udělají test, zda je to plodovka či ne

vilca
3. jan 2011

Ahoj holky, dneska jsem byla v poradně. Všechno je v pořádku, prý už se začínám chystat na porod. V průkazce mám napsáno CS:2 a pak něco, čemu nerozumím - výška fundu FX/3. Nevíte náhodou, co to znamená? 😅

vilca
3. jan 2011

Jo a ještě mi Dr. říkala, že mám hrdlo prostupné na prst. Což zase nevím, jestli je málo nebo hodně...

albao
3. jan 2011

@vilca tak to hrdlo na prst mam aj ja. Ibaze ja som mala termin vcera 😀 😝

monulik0209
3. jan 2011

@haniula no ved ja som to iste aj mojmu hovorila ,ze ak mu budem nadavat,nech sa nehneva 😀

monulik0209
3. jan 2011

@misinka22 no ja som bola u doktorky pred vianocami a tiez bola nervozna,ale vsetko mi povedala,aj ked v rychlosti a dala mi vymenny listok k doktorovi na predoperacne vysetrenia interne,tak som si to hned pochodila,aby som nemusela medzi sviatkami...

monulik0209
3. jan 2011

@annmarie no ved uvidim co mne povie anesteziolog,v stredu idem k nemu na poradnu,ale pytal sa ma ze ako chcem,tak som mu hned povedala ze spinalnu,tak uvidim co mi povie a odporuci podla karty....

monulik0209
3. jan 2011

@verca84 no moj tiez je riadne nervozny,vzdy ked sa chytim za brucho alebo poviem au,tak si mysli ze rodim 🙂 velmi sa o nas boji a stale beha po dome ci je vsetko pripravene.....teraz je riadne nervozny,lebo ma poobednu,tak sa strachuje ze budem sama doma....

annmarie
3. jan 2011

@monulik0209 jasne, ale ked si mozes vybrat tak je lepsie...a inak aj ten moj je nervozny, vybral si na tento tyzden dovolenku, bo zajtra teda len doktor a stredu rano nemocnica...neviem si predstavit ze ako bude rozklepany popri zakroku 🙂 🙂 🙂

kookaij
3. jan 2011

Ahojte,tak som tu ! Píše za mňa mamička, lebo ja som ešte maličká. Volám sa Adriana,narodila som sa 28.12.2010 o 10:43,meriam 49 cm,vážim 3550 g.A mamina aj ja sme v poriadku. Dnes sme prišli domov z pôrodnice.

vilca
3. jan 2011

@kookaij gratuluju a přeju hodně zdravíčka 😵

annmarie
3. jan 2011

@kookaij jeeeeej 🙂 srdečne gratulujeeeeme a prajem vela zdravicka 🙂

monulik0209
3. jan 2011

@annmarie no aj ja som mojmu povedala ze ak sa na to neciti,ze nech radsej nejde so mnou pri porod,ale povedal ze to zvladne,,,tak len dufam ze sa tam nezosipe 😀 no ja sa uz aj tesim do tej nemocky,nech uz to mam za sebou,uz by som chcela vidiet malicku...

monulik0209
3. jan 2011

@kookaij pridavam sa ku gratulaciam!!!!!nech je malicka zdravucka a nech je vsetko ok!!!!!

annmarie
3. jan 2011

@monulik0209 este napokon namiesto teba sa tam budu starat o kriesenie tvojho draheho 😀 moj bude zato nervozny, pretoze nemoze byt pri porode a bude cakat chudak len za dverami... 😖 a o tom cakani ani nehovor...ze uz v stredu?ja mam ist na SC? prepana, vsak to su uz len tri dni...kazdy ze to je chvila...ale vies ako sa to vlecie ???? 😀 😀 😀 mam pocit ze jeden den trva tyzden a ze tetno posledny tyzden trva aspon mesiac 😀

vilca
3. jan 2011

@albao tak to asi nic moc neznamená 😀

aha1
3. jan 2011

No tak dnes som bola na kontrole malý je v poriadku, celkom veľký cez 3,5 kg a máme dohodnutú SC na 5.1.2011 takže sa potom ozvem. Gratulujem všetkým novonarodeným bábätkám aj mamičkám a prajem veľa zdravia. 😀

kookaij
3. jan 2011
macina_k
3. jan 2011

@kookaij velká gratulace a oběma holkám hodně hodně zdravíčka a štěstíčka 🙂

annmarie
3. jan 2011

@aha1 nam sa narodia babatka v ten isty den 🙂 taktiez mam dohodnutu SC na 5.1.... to ti teda potom drzim palce 😀 nech vsetko dobre dopadne...

luciemar
3. jan 2011

@misinka22 Určitě jeď do porodnice!!! Mě tak také začal porod. Plodovka nemusí rupnout najednou...Já měla dokonce test na vložce negativní a průsak plodovky prokázal až stěr z hrdla...ten byl pozitivní. Takže na nic nečekej !!!

cufinka
3. jan 2011

@kookaij moc gratuluju a přeju hodně zdravíčka 🙂

monulik0209
3. jan 2011

@annmarie no ja mam to iste,nastupujem v nedelu,ale strasne sa mi to vlecie,akoby den nemal 24hod,ale nejakych 36 🙂

knedluska
3. jan 2011

Ahoj,
tak já byla taky dneska v poslední poradně u dr. Malá je pořád KP a ještě mám vysoký tlak, tak se mám jít zítra hlásit do porodnice, aby si mě převzali do péče. A říkala mi, že mi nejspíš dají vybrat, jestli budu chtít rodit KP a nebo císaře. 😒

vikaki
3. jan 2011

@misinka22 uvidime...ako bude tak bude.....dnes ma uz asi aj 5 krat prehnalo

albao
3. jan 2011

@kookaij vitaj Adrianka na tomto svete! Nech ta sprevadza stasticko 😵

vikaki
3. jan 2011

@haniula ja si radsej este pockam.........naposledy ked som isla rodit,odtiekla mi cast plodovej vody a test bol napriek tomu negativny,pritom som uz bola na 5 prstov otvorena ,bez akychkolvek bolestivych kontrakcii.......doktor mi este aj ironicky povedal,ze ci som prisla do nemocnice na dovolenku 😠 ........takze radsej si pocakam kym sa to riadne rozbehne,,,,,,nie som si ista,ci to nie je len plany poplach....a ak je to plodovka co trosku tecie,babo urcite nie je ohrozene,pretoze v maternici urcite este tej plodovky je haba dej

vikaki
3. jan 2011

@neposedna dakujem za radu...vyskusam 🙂