Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@annmarie držim prsteky vsetko bude ok ale verim ti ani ja by som nespala to je prirodzene ale možes sa tesit na malinku uz budete o chvilu spolu a budeš to mat za sebou 🙂 potom napis ako to prebiehalo čo ma caka....... 🙂)
ja sa dozviem až zajtra večer niečo nove na vysetrenie ide az na 18:00 tio už budes mat za sebou
tak ešte raz držim prsty
@rachomejtle já musela odstříkavat po koždém kojení a ručně by mi odpadly ruce... malá se totiž nechtěla moc přisávat a já pro musela odstříkat mléko, aby měla co papat...
Ahojky 🙂
Tak já mám dneska po kontrole v porodnici. Jenom mi změřili tlak a že mám přijít za týden do poradny. Na porodu KP prý nevidí nic špatného, ale je prý možný i CŘ. Tak uvidíme za týden. 😖
@janettan
@misinka22 dakujem pekne baby 🙂
a misi, neboj urcite sa ozvem hned ako sa bude dat a poskytnem dake skusenosti 🙂 a co sa tyka tych tvojich dasien, bud zeleny alebo oranzovy elmex...ja som mala podobny problem a to mi zabralo plus ked tak si kup nejaku ustnu vodu sensitive, kde nie je alkohol 🙂
@rachomejtle Ahojky, já mám termín úplně ve stejný den jak ty 😉 Výsledky streptokoka se dozvím zítra, snad to bude OK, ale kvůli častým výtokům bych se nedivila opaku.. 😒
@haniula Hani, já tež budu kupovat odsávačku když tak až po porodu, tak si mě dej na seznam hned za Vilču 😉
@monik1 jééé a máte stejnej kočár akorát že my máme červenej a kupovali sme tu samou sadu se vším 🙂 Já budu taky volat pro výsledky až zítra ,ted tam nikdo není 😒
@rachomejtle červený je krásný, byl v obchodě, tak jsem ho viděla na živo 😉 My máme černý, pořád jsem chtěla černý kočárek... ale když se nás teď všichni ptají jaký máme kočárek a já odpovídám: černý... tak reakce jsou špatné až mě to začíná štvát a říkám si, že jsme mohli zvolit jinou barvičku, ale už je pozdě 😝 😝 😝 😀
@rachomejtle 29.-31.1. 🙂 Ale včera mi doktorka řekla, že už se to chystá a že to může být prakticky kdykoliv...
Jinak včera mi Dr. dělala stěr na streptokoka, ale ani mi neřekla, že bych si měla zavolat o výsledky, tak mi je řekne asi až příští týden v poradně...
@monik1 no já tě nechci naštvat,ale černou bych taky nechtěla ☹ Já vim je krásná elegantní všechno jinak jí miluju,ale na kočár..Bála bych se že na tom bude vidět každý zrnko prachu a že v létě do něj bude hrozně prát sluníčko a možná že i větší šance na vyšisování,ale tak je to jen můj názor a třeba to tak není..nevim já nějak mám zafixováno,že jediná černá k miminkům nepatří,sem vadná já vim 😀
@vilca Jako jestli budeš rodit dřív,tak si mě ani nepřej to puknu vzteky 😀 No to ti řekne určo až příště protože stejnak to prý nijak neléčí až infuzí při porodu.
@misinka22 z toho si nič nerob, aj ja mam posledne dni taky pocit ze som jak invalid a ze mam asi nedostatok vitaminov...a inak vsak dnesne vysledky vraveli za vsetko...hentoho malo hentoho vela 🙂 no ale vsak finisujem a aj ty pomalicky 🙂 tak vydrzime...
sranda...mala ako keby vedela ze sa uz zajtra uvidime...robi v bruchu asi kotrmelce 😀 si to tam asi taktiez chce uzit na poslednu chvilu 😀
@monik1 já sem chtěla taky černý kočárek nebo černou s jinou barvou, ale u všech sem se setkala s nepochopením ☹
před nedávnem když sem jela do poradny, tak jedna mamina od nás z města jela v autobuse taky s černým x-landerem a vypadal moc pěkně a viděla sem na živo i ten červený, ten je taky pěkný
@lavazza všichni byli divní,jak já 😀 Ba ne neměla ses nechat ukecat a pořídit si ho,stejnak s ním budeš nejvíc jezdit ty,tak at si ostatní trhnou ploutví,když se ti líbí..
@rachomejtle tak to mě povídej, s kočárem budu jezdit nejvíc já, ale všichni ostatní měli takový kecy
s manželem sme se kvůli kočáru tak chytli, že sme se nebavili, dělal jak kdyby jezdil s kočárem jen on, hlavně u každého kočáru řešil hlavně fuknční věci, že by byl nejlepší s vložnou taškou (přitom bydlíme v baráku s výtem a jen v prvním patře), pak že je nejlepší klasická čtyřkolka, no hrůza, bych neřekla, že výběr kočáru bude takovej problém 😠
@lavazza sem se musela ukázat ,aby ste neřekly že sem anonym 😀 No tak to čumim teda ,jak se k tomu kluci staví.Můj manža teda chtěl ten bílej je nádhernej teda ,ale nepraktickej tak sem mu to vymluvila a uznal to.Do věcí kolem mimi mi teda nemluví naštěstí.To bych asi nesnesla..Já mu taky do součástek nekecám 😀 Ale je fakt že kočár je většinou důvod k hádkám..
@rachomejtle bych neřekla, že chlap bude kecat do takové věci, hlavně se někdy zajímá až moc, na jednu stranu můžu být ráda že se stará, ale na druhou stranu mě to štve, jako když mi začal mluvit do fusaku, jestli není ten od Emitexu Combi moc velkej, že je to zbytečný

dakujem Vam za rady určite vyskusam je to dost neprijemne snad to po pôrode pominie... Zajtra idem k lekarovi na kontrolu do nemocnice a mala by som vediet už aj termin porodu (SC) tak snad to nebude vadiť ak je to ozaj zapal