Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@stanulka551 to poznám 😉 😉 aj my sme mali hroznú noc nevedela sa vykakať , plakala tlačila hroznéééé ráno som to vyriešila teplomerom
Ahoj holky, všem moc a moc gratuluji k miminkům...už se v tom jaksi ztrácím, je vás tolik 😅 😀 Přeji hodňoučká miminka...
Jééé, já už bych taky tak rodila. Už mám pocit, že to musí být každou chvilkou, ale mimčo má asi svou hlavu. Zítra jdu do poradny tak doufám, že budou nějaké pozitivní zprávy.
@ neboj určo nějaký změny budou a prcek co nevidět vykoukne 🙂 a poslíčci být taky nemusí 😉 tak šup na míč nebo taťku 😀
@lavazza haha ja som vcera varila a drahus krmil malinku a potom mu vravim ze nech ju aj prebali, tak sa hrdinsky do toho pustil, az kym nezbadal objem plienky, ludia ja som sa nasmiala ake ksichty hadzal a ako to komentoval, potom som mu samozrejme s tym musela pomoct lebo mala bola velmi pokakana 😀
@haniula tvoj manzel vstava k malej aj v noci??? Moj bol taky velmi nadseny prve dni po porode, dokonca aj riad umyl a to on inac doma z domacich prac nerobi nic, ale teraz ako zacal uz chodit do prace uz to nie je take. Ako nakrmil ju vcera a popestuje si ju, ale ze by sa trhal mi pomahat tak velmi nie 😒
@stanulka551 u nás bylo včera to stejné... malá byla podělaná až za ušima a můj opatrně jukl do plínky a málem hodil šavli... velmi jsem se nasmála, když ji začal utírat a přbalovat... tvářil se jak nad žumpou... 😀 😀 😀
@stanulka551 ten můj dělá klasicky domácí práce... pere, vysává, vytírá, myje nádobí... s malou mi taky velmi pomáhá... můžu si jít přes den v klidu lehnout, když je doma, a nemusím mít strach, zda se o ni postará... v noci vstává, jen když nejde ráno do práce... vstává totiž ve čtyři a chodí na šestou... ale když náhodou se malá vzbudí, když už on vstal a snídá před prací, tak mi stačí ho prozvonit z ložnice a on mi udělá mléko a donese mi ho do ložnice... je to velká šikula!!!

@blondi2 😉 Mala si spravneho tusaka, vcera som priviedla na svet Hanicku - 3350g, 52 cm a narodila sa s rucickou na cele, takze to islo tazsie. 😝
Ja som rodila v Banskej Stiavnici a tu je to trochu volnejsie, kedze maju same bezproblemove tehotenstva. Kamaratka tu minule "prenasala" 11 dni, co je podla mna ok. Viem, ze inde nemaju radi viac ako tyzden. Zalezi od okolnosti - presnost vypoctu terminu a tak 😉 Nenechavaj sa vystresovat, to samotne podla mna oddaluje porod. Drz sa, uzivaj si seba a miminko a vase posledne spolocne dni 😵 😉