icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
5. jan 2011

@blondi2 😉 Mala si spravneho tusaka, vcera som priviedla na svet Hanicku - 3350g, 52 cm a narodila sa s rucickou na cele, takze to islo tazsie. 😝
Ja som rodila v Banskej Stiavnici a tu je to trochu volnejsie, kedze maju same bezproblemove tehotenstva. Kamaratka tu minule "prenasala" 11 dni, co je podla mna ok. Viem, ze inde nemaju radi viac ako tyzden. Zalezi od okolnosti - presnost vypoctu terminu a tak 😉 Nenechavaj sa vystresovat, to samotne podla mna oddaluje porod. Drz sa, uzivaj si seba a miminko a vase posledne spolocne dni 😵 😉

haniula
5. jan 2011

@albao GRATULUJI!!!! A at je moje jmenovkyně hodně zdravá!!! A hodně mléčka!!!

zuzkaro
5. jan 2011

@blondi2 10.1. mam ist len na poradnu a s tou zatkou mas pravdu, nie vzdy musi odist a ja tiez nemam ziadne bolesti jedina co sa trosku roztahuje tie lonove kosti a to je tiez dost tazke, najma ked sa v noci prevalujem a celkom to boli, ale dako vydrzim 🙂

misha8
5. jan 2011

@stanulka551 to poznám 😉 😉 aj my sme mali hroznú noc nevedela sa vykakať , plakala tlačila hroznéééé ráno som to vyriešila teplomerom

haniula
5. jan 2011

@blondi2 u nás se dávají na vyvolání tabletky, které se zavádějí do pochvy... u někoho to jde rychle, u někoho to trvá i den a něco... jak u koho...

misha8
5. jan 2011

@cufinka neboj už to máš za pár,,,, pozri moja sa až moc ponahlala teda ona ani nie nastali komplikácie

zuzkaro
5. jan 2011

@albao jej tak gratulujem k malej Hanke 🙂 zelam vam obom len to najlepsie najma hooodne zdravicka a stastia 🙂

cufinka
5. jan 2011

@albao moooc gratuluju !!!!
@misha8 už aby to bylo -mohla by už i dneska 😀 přeci už mám nárok 😀

misha8
5. jan 2011

@neliq ahoj a čo nakoniec zabralo na tu ritku??? aj moja malá ma niekedy vyrážtičky utieram jej tvaričku len čistou vodou a natieram ju avirilom olejčekom potom jej to pekne zmizne ....

blondi2
5. jan 2011

@albao gratulujem a prajem vela, vela zdravia a pokojne babatko!!! 🙂
a dakujem, ale tiez by som uz najradsej mala po tom. podla tabulky uz som jedina, co z januaroviek mala termin 2.1. a este neporodila. tak dufam, ze uz coskoro...

sova33
5. jan 2011

@cufinka Mně tvrdne břicho už jak dlouho a nic. A nárok bych snad už měla taky a nic 😀

misinka22
5. jan 2011

@albao blahozelam tak vela zdravicka obom 🙂

misha8
5. jan 2011

@misinka22 my sme mali bodynko dupačky kabátik čiapočka teplá overal autosedačka a tepučká deka a vyhriate auto ...vtedy mrzlo riadne

blondi2
5. jan 2011

@haniula fuha, tak to si ma moc nepotesila 🙂

cufinka
5. jan 2011

@sova33 no ty máš víc nárok jak já 😀 nebudu předbíhat jdu do řady no.... 😀 ale břicho tvrdne taky moc a poslíčci jsoou každý den aspon 3 hodiny . jsem zvědavá co mi řekne zítra dr v nemocnici 🙂

misinka22
5. jan 2011

@misha8 asi ano asi to bude stačiť ved autom pojdeme aj my uz len nech je ten den tu 🙂

misha8
5. jan 2011

@albao gratulujem baby 🙂

haniula
5. jan 2011

@blondi2 záleží na jedinci... opravdu to může každému zabrat jinak....

sova33
5. jan 2011

@cufinka Já jdu na kontrolu taky zítra, ale nic moc nečekám, protože fakt žádné změny nevidím. Ani ty poslíčky nemám, prostě nic.

misha8
5. jan 2011

@misinka22 no je to nevyspitateľné ja som mala termin 14.1. a v piatok ma malinká mesiac 🙂

zuzik28
5. jan 2011

Ahoj holky, všem moc a moc gratuluji k miminkům...už se v tom jaksi ztrácím, je vás tolik 😅 😀 Přeji hodňoučká miminka...
Jééé, já už bych taky tak rodila. Už mám pocit, že to musí být každou chvilkou, ale mimčo má asi svou hlavu. Zítra jdu do poradny tak doufám, že budou nějaké pozitivní zprávy.

albao
5. jan 2011

@haniula
@zuzkaro
@cufinka
@blondi2
Dakujeme!!! 😉

@blondi2 nestresuj samu seba. Moze to prist z hodiny na hodinu 😉

cufinka
5. jan 2011

@ neboj určo nějaký změny budou a prcek co nevidět vykoukne 🙂 a poslíčci být taky nemusí 😉 tak šup na míč nebo taťku 😀

vilca
5. jan 2011

@albao přidávám se ke gratulacím a přeju hlavně hodně zdravíčka 😵

cufinka
5. jan 2011

@sova33 to mělo být pro tebe 😀 nějak se ztratilo jméno 🙂

stanulka551
5. jan 2011

@lavazza haha ja som vcera varila a drahus krmil malinku a potom mu vravim ze nech ju aj prebali, tak sa hrdinsky do toho pustil, az kym nezbadal objem plienky, ludia ja som sa nasmiala ake ksichty hadzal a ako to komentoval, potom som mu samozrejme s tym musela pomoct lebo mala bola velmi pokakana 😀

stanulka551
5. jan 2011

@haniula tvoj manzel vstava k malej aj v noci??? Moj bol taky velmi nadseny prve dni po porode, dokonca aj riad umyl a to on inac doma z domacich prac nerobi nic, ale teraz ako zacal uz chodit do prace uz to nie je take. Ako nakrmil ju vcera a popestuje si ju, ale ze by sa trhal mi pomahat tak velmi nie 😒

haniula
5. jan 2011

@stanulka551 u nás bylo včera to stejné... malá byla podělaná až za ušima a můj opatrně jukl do plínky a málem hodil šavli... velmi jsem se nasmála, když ji začal utírat a přbalovat... tvářil se jak nad žumpou... 😀 😀 😀

haniula
5. jan 2011

@stanulka551 ten můj dělá klasicky domácí práce... pere, vysává, vytírá, myje nádobí... s malou mi taky velmi pomáhá... můžu si jít přes den v klidu lehnout, když je doma, a nemusím mít strach, zda se o ni postará... v noci vstává, jen když nejde ráno do práce... vstává totiž ve čtyři a chodí na šestou... ale když náhodou se malá vzbudí, když už on vstal a snídá před prací, tak mi stačí ho prozvonit z ložnice a on mi udělá mléko a donese mi ho do ložnice... je to velká šikula!!!

janettan
5. jan 2011

@albao blahoželám a už môžeš konečne všetkým povedať, že to máš úspešne za sebou 🙂