icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vilca
6. jan 2011

@misag23 držím palce, pak dej vědět, co v poradně 😉

kinsli
6. jan 2011

@vilca já koupila pampersky + z alberta 4-9 kg
Kačka je má od cca roku a jsou fakt výborný 😵

haniula
6. jan 2011

@vilca my zatím používám pampers sleep and play i normální... plínky se zatím kupují samy od sebe 😉 ... pak asi přejdeme na nějaké levnější nebo budeme hlídat akce...

kinsli
6. jan 2011

@monalis hoď mi tel. do IP kdyby si mě tam nechali tak rovnou písnu jak se rodí obříci 😀 😀

kinsli
6. jan 2011

holky letím pro oběd a pak jdeme ke kámošce na návštěvu 😉 Dnes nějak nemám náladu 😖
už se nudím, po venku moc chodit nechci, co kdyby náhodou a doma mě to nebaví 😔

karmenina
6. jan 2011

Ahoj holky! Omlouvám se, že vám sem vstupuju, ale každý den vás čtu a sleduju jak rodíte 😀.
Je tu někdo, kdo se chystá rodit v Praze Podolí?

neliq
6. jan 2011

@vilca no ja som mala kúpené pampers sesitive, pampers sleep and play a huggies, používam to tak na striedačku. Inak pozerala som aj tesco, ale ked sú pampers v akcii tak sú lacnejšie ako tesco, aspon teda u nás. 🙂

lavazza
6. jan 2011

@cufinka to sexování nepomáhá ani trochu a to se fakt snažíme 😀 , ani maliník nepomáhá, už bych to čekání chtěla mít taky za sebou

lavazza
6. jan 2011

@stanulka551 ten tvůj to aspoň zkusil, ale když k nám někdo přijde s mimčem nebo švagrová s neteří tak máš vidět jak se tváří když se děti přebalují, tohle mu fakt nedělá dobře, však sem si z něj minule dělala srandu že mu stejně jednou nic nezbyde než přebalit, tak mi řekl, že v tom raději malého nechá nebo zavolá mamku, obě naštěstí bydlí v naší blízkosti

lavazza
6. jan 2011

@cufinka mě přišla včera poprvé, to sem se divila, že tak brzy, u nás výplatu dostáváme okolo 8., jen škoda, že je taková částka pěkná jen 28 týdnů

lavazza
6. jan 2011

@vilca tak tohle mě bylo včera taky, odpoledne se mi udělalo zle a celou noc mě bolelo břicho v horní části

loola80
6. jan 2011

Ahojte, tak já už se sem teda taky odvážim něco napsat.. taky vás tu sleduju už dlouho🙂 a ano, Karmenino, budu rodit v Podolí.. termín mám 15. ledna, tak třeba se tam potkáme ,-)

vilca
6. jan 2011

@lavazza no mě to naštěstí večer přešlo...ale pak ty záda...no každopádně to u mě začátek porodu nebyl 😅

lavazza
6. jan 2011

@vilca my to máme takový namíchaný, máme Pampersky i Tesco pleny, pak nějaký balení z Konzumu, tak uvidíme co bude vyhovovat a pak se podle toho zařídím, švagrová kupuje Huggies a je s nima spokojená, hodně mamin je nespokojených s Pampers, tak uvidíme

vilca
6. jan 2011

@lavazza já k těm Pamperskám zkusím koupit nějaké balení těch Tesco plen...my jsme je kupovali, až když byl Evičce asi rok...tak nevím, jak sedí ty menší...zkusím to a uvidím 🙂

cufinka
6. jan 2011

@annmarie moc gratuluju!!!!!! Hodne zdravicka 🙂

cufinka
6. jan 2011

@lavazza no mi to povidej stim sexovanim a malinikem ! 😀 jako uz fakt nevim ,jo jeste jsem slysela ze kdyz nebyli vyvolavacky tak pomahalo 9kostek cukru a tepla vana!!! 😀 to je super ze uz ti prisla materska je stale cekam a taky sem vyplatu mela 8

kamusek
6. jan 2011

@cufinka No to totiž záleží na tom, kdo ti mateřskou platí. Jestli zaměstnavatel (když má podnik více jak 25pracovníků) nebo sociálka (když má míň). Mě to platí sociálka a proto mi to chodí až okolo 17 ☹

monalis
6. jan 2011

@lavazza Mimískové jsou chytří 😀 Oni vědí, kdy se mají přihlásit na svět a to naše snažení to trošku uspíšit s nimi nehne. Buďme rádi, že jsou to chytré hlavičky. Kdyby se to mělo uspíšit tak nám pomohou doktoři.
Já jsem tento týden poslouchala všechny možné vychytávky na uspíšení porodu, ale každý na konec řekl, že to stejně asi nefunguje. Známá (velká sportovkyně) chodila posledních 14 dnů i běhat aby to uspíšila a naprosto nic s její malou nehnulo 😀

cufinka
6. jan 2011

jako holky,, moje dnesni poradna- cs zpet na 2!! Nic se nechysta ,ja snad prejdu k unorcatkum 😀

cufinka
6. jan 2011

@kamusek muj zamestnavatel je Kaufland tak pekne at caluje on 😀 😀

kamusek
6. jan 2011

@cufinka Tak to jo 😀 To by ti asi mělo přijít jako výplata ne? Aspoň mě přišlo 14dní nemocenské co platí zaměstnavatel stejný den jako normálně výplata 🙂 Tak držím palečky, aby už to bylo 🙂

cufinka
6. jan 2011

@monik1 Moní tak jsem tam taky ted zavolala a vcera ji odeslali a pry do 7dnu bych ji mela mit na ucte. Uz jsem klidna ze budu mit na poplatky v nemocnici😀 😀 😀

macina_k
6. jan 2011

@annmarie Moc moc velká gratulace a hodně zdravíčka a štěstíčka oběma holkám. A ať jste brzy z porodnice doma. 🙂

macina_k
6. jan 2011

@kamusek Děkuji 🙂 🙂

kamusek
6. jan 2011

@macina_k Nemáš vůbec zač 🙂 Snad už tam brzy v tabulce budeme mít taky vyplněné údaje o mimiškách 🙂))

markysek2
6. jan 2011

@kinsli : upřímě tě lituju, když mi ve 30. týdnu doktorka řekla, že odhad váhy při porodu v termínu je 3,5-4kg tak jsem šla do mdlob...naštěstí před týdnem jsme měli 3040g, tak jsem se uklidnila že k 4,0kg se snad nedohrabem.......jinak budu držet pěsti

konečně se i u nás něco začíná dít...poslíčci, stahy dělohy na monitoru, které necítím, a pod......doufám, že v pondělí bude opravdu poslední poradna na rizikovce, nebo ještě líp abych tam už nemusela...strávím tam vždycky celý den...monitor mi pro tachykardii točí vždycky 2x..nemá některá nějaký tip jak to natočit napoprvé :o))))......podotýkám že ani půl hodiny předem sedět v klidu nezabírá:o(

karmenina
6. jan 2011

@loola80 to je super! Já 17.1. . Tento týden jsem tam byla poprvé v poradně a byla jsem v šoku z toho návalu. Mám trochu obavu, že až začnu rodit a pojedu tam, nevezmou mě 😒

vikaki
6. jan 2011

ahojte zienky...ako spominate ten malinnak a to tutu-mutu...atd.Ja ten malinnak tiez pijem,uz dlhsie a aj 4 salky denne,cvicim na fitlopte a zahrnula som uz aj tie manzelske povinnosti.....sesternica vravela ze to u nej u oboch deti zabralo,hlavne po tutu-mutu.....Ja neviem...mam pocit ze to asi aj trosku zabera,lebo sa mi zda,ze kazdy den je babo nizsie a nizsie a ze ma viac bolia panvove kosti a celkovo mam viac stahov a bolesti......Moze byt,ze sa takto babo lepsie a rychlejsie pripravuje na porod.....pri Pii som rodila dva dni,mozno teraz to pojde rychlejsie a lahsie...a to mi prave ide....nemusim porodit nejak velmi skoro,hlavne ze ked na to pride,nech je to lahsie a rychlejsie....Ako sa povie,polovica porodu sa da odbavit aj doma,za pomoci vseliakych pomocnych cviceni a malinnaku.....Mozno sa nam len zda,ze to nezabera....ale mozno sa tak maternica a krcok idealne pripravuje na lahky porod a my si to ani neuvedomujeme....

cufinka
6. jan 2011

@kamusek jsem az ted cetla tvuj prispevek jak jsi psala o babcach a porodnem 😀 ja uz jsem vzdala vysvetlovani ze ho proste nedostanu,protoze hold mam vetsi vyplatu 😀 a vytoci me kdyz se semnou budou proste hadat ze na prvni dite ho mit budu ,se akorad uz smeju 😀