Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj všem, tak jsem byla dnes na monitoru, prcek se hemžil jak hrom, ale jinak je pořád dost nahoře, jsem úplně zavřená, takže v sobotu asi na svět nepůjde. V pondělí další monitor a příští sobotu kdyžtak příjem v nemocnici a případné vyvolání. Tak doufám, že si to během toho týdne rozmyslí samo.
Prosím o radu, už tak asi 3 hodiny mám tvrdnutí břicha a takové divné pocity v podbřišku, hodně dole. Co to je? Jsou to kontrakce - poslíčci? A pořád jako bych potřebovala na WC - na stolici.
Všem přeji krásný večer! Dneska jsme taky byli na prvním monitoru a ztvrdli jsme tam hafo dlouho 🙂 ležela jsem ve vyšetřovně se třemi dalšími maminkami a ten můj monitor byl nějaký hrozně tichý, takže jsem slyšela všechna srdíčka kolem, jen ne to naše 🙂 ale pak chvíli jo, když ostatní odešli 🙂 ale to neva, hlavní je, že je všechno vpořádku 🙂 jen na ten porod to taky lautr vůbec nevypadá...ale nezabývám se tím, však máme ještě čas 🙂 opatrujte se!
Tak dneska jsem byla naposledy v poradně u své gyn. Zítra se musím objednat na příští týden už do porodnice. Máme už více než tři kila, tak prý klidně můžeme do týdne rodit, i když to zatím nevypadá. Streptokok vyšel negativní, jen mám opět přemnožený kvasinky (už poněkolikáté za těhotenství).
@macina_k Jak jsem psala, já takhle trpěla v pondělí. Dokonce to trvalo 4,5 hodiny i s tlaky na konečník. Pak to přešlo a už mě jen pobolívalo trošku břicho. Myslím si ale, že kdybych jela do porodnice, že si mě tam třeba nechali a nějak tomu pomohli.
Když tak tam raději jeď, kdyby ti nepomohla ta koupel. Držím pěstičky. Zvládni to. 😉
Ahoj holky nezlobte se že Vám sem lezu, ale chtěla bych Vás poprosit o radu nebo názor.
Máme termín 11.1 a mě přjde, že se pořád nic neděje, na pásech vše v pořádku a na kontrole poslední pro špitku- bylo hlášeno-----jinak žádné převeliké bolesti--- sem tam dolesti kříží, které se dají v pohodě vydržet a tlačení ve vrchní části bříška, jinak žádné problémy. Mám strach abych nepřenášela a pořád přemnlouváme broučka aby už šlo na svět. Můžu vás poprosit o nějakou radu či něco ---- moc děkuji-----nebo to chce se obrnit trpělivostí 😉
@tirtir Já mám termín už 8.1. a nenadělám vůbec nic. Prcek je taky pořád dost vysoko, takže tlaky a bolesti cítím spíš v horní části břicha, podle doktorky jsem úplně zavřená, tak se nedá nic dělat. A to podotýkám, že jsem nachodila za poslední dny dost po venku, uklidila jsem, teplou vodu jsem zkoušela a nic. Pak jsou ještě možné různé kořeněné nápoje, stimulace bradavek, nechráněný sex apod. Zkus si to najít na netu.
@cufinka tak to mi povídej, už sem to vysvětlovala tolikrát, já ani manžel zas takový peníze neberem a manžel vůbec jako chlap, ale jako pracháči si fakt nepřipadáme
dneska sem byla u manželových rodičů a v domku tam bydlí i babička s tetou a ty mi říkaly, že bylo v TV jak nějaká ženská nechala k adopci dítě a zjistila, že to je první narozené v tomto roce a že by dostala peníze, tak ho chtěla zpět, to nechápu takové jednání, pak by ho určitě dala stejně pryč
@janicac Myslíš jako jak se dítě narodí? Na netu jsem našla tohle: Nárok otce dítěte na pracovní volno po porodu s náhradou mzdy tedy v současné době zákonem upraven není. Váš partner má nárok na poskytnutí pracovního volna s náhradou mzdy na dobu vašeho převozu do zdravotnického zařízení k porodu a zpět. Za dobu účasti u porodu se náhrada mzdy neplatí. V tuto dobu je možné čerpat dovolenou nebo pracovní volno bez náhrady mzdy, o čemž je však dobré se předem se zaměstnavatelem dohodnout.
@lavazza jéé ty tu taky ještě strašíš 😀 😀 myslela jsem si, že už to máš za sebou 😀
@janicac Tak to by bylo krásný. Mě když dají vyvolání na pondělí tak to je 10.1. taky hezké datum,
ale možná bych i počkala na úterý 11.1.2011 to je snad ještě hezčí 😀
No to je fuk, hlavně ať už je venku a zvládneme nějak obstojně ten porod 😉
Pořád se nějak nemůžu rozhodnout jesti mám zkusit spontální a až v přídadě, že to nepůjde souhlasit s císařem,
nebo nic neriskovat a jít rovnou do císaře. Ach jo já si snad hodím korunou 😀

@barchee a tebe to predpisuje deckárka??? alebo kupuješ???