icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janicac
6. jan 2011

@kinsli 11.1.2011 je daleko hezčí. možná nám to taky tak vyjde. zítra mě čeká velký ultrazvuk a podle toho se uvidí..

loola80
6. jan 2011

@brego @ karmenina
No vida, to máme 14 - 15 - 17 - tak uvidíme, kdo s koho.. ,-)

kinsli
6. jan 2011

@janicac no uvidíme co mi zítka řeknou v rizikovce. Ale ani za 7.1. bych se nezlobila 😀

Dnes rodila od sousedky vnučka v 7h šla na vyvolání a okolo 13:30h byl malý na světě. Tak to mi příjde docela OK.
Kdo ví v kolik se dostala na sál, ale určitě ne dřív jak v 9h spíš dýl.

lavazza
6. jan 2011

@kinsli bohužel nemám, když příjdu v pondělí do poradny tak jdu 14. na vyvolání, pořád to vypadá tak všelijak, už si říkám kdy to přijde, je mi pořád tak nějak divně, bolí mě břicho a pořád nic, maliník snad ani nezabírá a sex už vůbec ne, asi se mu u mě líbí

civím do počítače,nemůžu spát, ty noce sou fakt šílený, vždycky se modlím aby už bylo ráno

manžel dneska přišel z práce a říkal, že už ho pořád nebaví odpovídat na dotazy jestli UŽ?

lavazza
6. jan 2011

@kinsli to úterý 11.1. je pěkný, švagr mi taky naplánoval tohle datum, to se to těm chlapům plánuje 😀

kinsli
6. jan 2011

@lavazza já s tím spaním jsem na tom taky tak ☹ Ale to bude ještě hůř 😀
s Kačenkou jsem první 3 noci nespala vůbec a 4-8 den 1-1,5h denně 😅
ty hormony to je svinstvo. Ale pak po tom týdnu už to bylo ok a těch cca 6h-7h jsem spala 😉

kinsli
6. jan 2011

@lavazza hele já jsem plně odzátkovaná a taky s ním nic nehne. Co se týká maliníku tak teď jsem na to nějak kašlala tak si ho musím jít udělat 😀 semínko nejím, mám železo tak i tak jsem ráda, že se vys... 😅

kinsli
6. jan 2011

@lavazza ty jo ty máš TP za 3 dny 😅

janicac
6. jan 2011

maminy, o kolik kg mene jste mely po porodu? a jak to jde dolu?

lavazza
6. jan 2011

@kinsli podle UZ mám TP zítra, v profilu mám ještě první termín podle screeningu

kinsli
6. jan 2011

@janicac neboj se to schodíš
Kámoška přibrala 15 kg a do 14 dnu měla dole, já 14 kg a za 15 dní už jsem měla -3 kg, fakt to jde rychle 😉
já hubla do 2 měsíců Kačenky až pak se to zastavilo 😉

kinsli
6. jan 2011

@lavazza To kdyby mě měli dělat TP podle UZ tak už bych asi 14 dní přenášela 😀

lavazza
6. jan 2011

@kinsli nám to taky pořád měnili, tak sem si v profilu nechala první termín co nám řekli, ale většinou to bylo okolo 7 nebo 10

kinsli
6. jan 2011

@lavazza tak to máš jedno o ty 3 dny 😉

janicac
6. jan 2011

@kinsli kéž by to šlo tak lehce. já už mám asi 25 kg navíc...hrůza.

haniula
7. jan 2011

@janicac já měla 8 kilo dole...

misinka22
7. jan 2011

Ahojte baby,
tak po kontrole v stredu je všetko ok aj ozvy a prietoky , malý ma 3800 g a otvorena som na 1,5 cm akurat mam hranične množstvo plodovej vody ale to je vraj v tomto týždni normalne. V utorok 11.1. idem opäť do nemocnice predstavit sa vedeniu kliniky a mali by mi stanoviť termin cisarskeho.
Cely termin sa trocha posunul no v každom pripade to najneskôr bude 19.1. to je istý termin samozrejme ak mi v utorok nestanovia skorsi. Tak už nech to zbehne a mam to za sebou 🙂

misinka22
7. jan 2011

@annmarie jeeeej tak maminka tebe blahoželam a Natalka vitaj na svete vela vela vela mliečka a hlavne nech su všetky bolesti preč 🙂

tereza79
7. jan 2011

tak sme doma z nemocnice máme Mateja

zuzkaro
7. jan 2011

@tirtir obrn sa trpezlivostou, moj drobe mal byt uz 2 dni n svete a stale nic, ono babatka vedi kedy maju ist von a do toho 11.1. sa vobec nestresuj, este mas kooopec casu 🙂

zuzkaro
7. jan 2011

@tereza79 blahozelam k Matejkovi, zelam hlavne veeela zdravicka a radosti ;)

zuzik28
7. jan 2011

Ahojky holky,
tak po včerejší kontrole jsem čekala příznivější nález, ale bohužel. Prý ještě nic, ale malá je krásně nachystaná a natlačená hodně dole v malé pánvi. To je tak všechno. Určitě bude prý mít více jak 3 500 g, tak to by už opravdu mohla ven. Já snad budu ještě přenášet. Navíc u nás v nemocnici berou spíš termín podle MS, který mám až 15. 1. a pak mě nechají ještě těch 10 dní přenášet...no hrůza. Se mám ještě na co těšit.

Jestli jsou tu nějaké nové maminky tak jim i miminkům velice gratuluji. Nemám teď nějak přehled, omlouvte mě 😅 😀

@kinsli vidím, že ty jsi taky ještě v celku...no tak šup šup chlapečku, rychle ven 😀

misinka22
7. jan 2011

@tereza79 blahozelam a prajem vela zdravicka 🙂

misinka22
7. jan 2011

@zuzik28 🙂 nevadi ono sa možno sama rozhodne že chce prist skor ale aj mne sa akosi zda že teraz je tim babatkam v brusach dobre a nechce sa im velmi von no čo už 🙂

kika87
7. jan 2011

Ahojte tak sa pripájam do debaty. Ja mam termín 26.1.no kedže malička príde na svet cisárskym v stredu mi určili termín 🙂 20.mam nastup do nemocnice a 21.pride naša Sofinka na svet, pokiaľ si to nerozmyslí a nebude sa pytat skor 😀 už sa nevieme dočkať, dúfam,že všetko prebehne tak ako ma 😀

misinka22
7. jan 2011

@kika87 ahoj tak to mas fajn ja budem mat tiež cisarsky ale termin mi ešte stale neurcili neviem asi cakaju na poslednu chvilu ☹
mala ma polohu KP?

kika87
7. jan 2011

misinka22 - mne najskor poedali že 19.1. a teraz mi to zmenili na toho 21.1. no este v stredu 12.1.idem na poslednu kontrolu,tak dufam,ze uz to menit nebudu...nechcem yzeraz blbo,no co to znamena??? doktorka mi tolko veci hovorila,ze som nevedela ani dokopy co 😅 a v tych ich papieroch sa vobec nevyznam ☹ a neboj ed oni vedia co robia,asi este nie je treba urcovat presny datum...aj ked mas termin skor ako ja...

neliq
7. jan 2011

@janicac po príchode z nemocnice som bola +3 kg a včera som sa vážila a som na váhe pred tehu, ešte by to mohlo ísť dolu 😉
@tereza79 gratulujeme, veľa zdravíčka obom prajeme
My sme mali strašnú noc dnes, malý plakal 5 hodín v kuse a ja už som nevedela, čo s ním. Veru som si aj ja poplakala. Nakoniec asi zaspal od vysilenia a spal ako dudok. Dnes je všetko ok, malý papká, spinká, ako by sa v noci nič nedialo. Tak ja teda neviem, čo to mohlo byť ☹

kamusek
7. jan 2011

@kika87 Tak to držím palečky.....maličká se vám narodí na moje narozeniny - 21.1. 😀 Teda jestli se nepřihlásí na svět dřív 🙂

kika87
7. jan 2011

@kamusek Dakujeme moc 🙂 aj my dufame, ze ešte vydrží bolo by to aj pre ňu najlepšie cybalo by iba 5 dní do TP...a aj priateľ si už nahlásil voľno aj priateľova mamina, takže budeme všetci pri maličkej tak veľmi sa tešíme ani neviem, ako rychlo to všetko ubehlo 😵 a držím aj ja palčeky aby Ti šetko dobre dopadlo, isto sa tiež neviete dočkať 🙂