Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kinsli bohužel nemám, když příjdu v pondělí do poradny tak jdu 14. na vyvolání, pořád to vypadá tak všelijak, už si říkám kdy to přijde, je mi pořád tak nějak divně, bolí mě břicho a pořád nic, maliník snad ani nezabírá a sex už vůbec ne, asi se mu u mě líbí
civím do počítače,nemůžu spát, ty noce sou fakt šílený, vždycky se modlím aby už bylo ráno
manžel dneska přišel z práce a říkal, že už ho pořád nebaví odpovídat na dotazy jestli UŽ?
Ahojte baby,
tak po kontrole v stredu je všetko ok aj ozvy a prietoky , malý ma 3800 g a otvorena som na 1,5 cm akurat mam hranične množstvo plodovej vody ale to je vraj v tomto týždni normalne. V utorok 11.1. idem opäť do nemocnice predstavit sa vedeniu kliniky a mali by mi stanoviť termin cisarskeho.
Cely termin sa trocha posunul no v každom pripade to najneskôr bude 19.1. to je istý termin samozrejme ak mi v utorok nestanovia skorsi. Tak už nech to zbehne a mam to za sebou 🙂
Ahojky holky,
tak po včerejší kontrole jsem čekala příznivější nález, ale bohužel. Prý ještě nic, ale malá je krásně nachystaná a natlačená hodně dole v malé pánvi. To je tak všechno. Určitě bude prý mít více jak 3 500 g, tak to by už opravdu mohla ven. Já snad budu ještě přenášet. Navíc u nás v nemocnici berou spíš termín podle MS, který mám až 15. 1. a pak mě nechají ještě těch 10 dní přenášet...no hrůza. Se mám ještě na co těšit.
Jestli jsou tu nějaké nové maminky tak jim i miminkům velice gratuluji. Nemám teď nějak přehled, omlouvte mě 😅 😀
@kinsli vidím, že ty jsi taky ještě v celku...no tak šup šup chlapečku, rychle ven 😀
Ahojte tak sa pripájam do debaty. Ja mam termín 26.1.no kedže malička príde na svet cisárskym v stredu mi určili termín 🙂 20.mam nastup do nemocnice a 21.pride naša Sofinka na svet, pokiaľ si to nerozmyslí a nebude sa pytat skor 😀 už sa nevieme dočkať, dúfam,že všetko prebehne tak ako ma 😀
misinka22 - mne najskor poedali že 19.1. a teraz mi to zmenili na toho 21.1. no este v stredu 12.1.idem na poslednu kontrolu,tak dufam,ze uz to menit nebudu...nechcem yzeraz blbo,no co to znamena??? doktorka mi tolko veci hovorila,ze som nevedela ani dokopy co 😅 a v tych ich papieroch sa vobec nevyznam ☹ a neboj ed oni vedia co robia,asi este nie je treba urcovat presny datum...aj ked mas termin skor ako ja...
@janicac po príchode z nemocnice som bola +3 kg a včera som sa vážila a som na váhe pred tehu, ešte by to mohlo ísť dolu 😉
@tereza79 gratulujeme, veľa zdravíčka obom prajeme
My sme mali strašnú noc dnes, malý plakal 5 hodín v kuse a ja už som nevedela, čo s ním. Veru som si aj ja poplakala. Nakoniec asi zaspal od vysilenia a spal ako dudok. Dnes je všetko ok, malý papká, spinká, ako by sa v noci nič nedialo. Tak ja teda neviem, čo to mohlo byť ☹
@kamusek Dakujeme moc 🙂 aj my dufame, ze ešte vydrží bolo by to aj pre ňu najlepšie cybalo by iba 5 dní do TP...a aj priateľ si už nahlásil voľno aj priateľova mamina, takže budeme všetci pri maličkej tak veľmi sa tešíme ani neviem, ako rychlo to všetko ubehlo 😵 a držím aj ja palčeky aby Ti šetko dobre dopadlo, isto sa tiež neviete dočkať 🙂

@kinsli 11.1.2011 je daleko hezčí. možná nám to taky tak vyjde. zítra mě čeká velký ultrazvuk a podle toho se uvidí..