icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
14. jan 2011

@mimirinko 😀 To jsem se smála já včera v poradně taky -tak přišla těhulka a sestřička na ní jméno a ona řekla jméno pak se zarazila a opravila ho za jiné 😀 a setřička tak jak teda a ona chuděrka prej "já jsem s přítelem byla 15 let a až ted sme se vzali a já si na to nemůžu zvyknout 😀 "

petulke
14. jan 2011

teda mimirinka dělá chutě! vyvařuje jako pro regiment 😀 to by byla prča, kdyby jsme tam u ní klepali na dveře. Dobrý den, my jsme teda přišli na tu svíčkovou a pařené buchty! 😵 😵 😵

vilca
14. jan 2011

@mimirinko ano, ozvy srdíčka mám na mysli 🙂 Jo a kdybys nebydlela tak daleko, tak bys mě tam na oběd fakt měla 😀
@cufinka já když mám takové nějaké silnější poslíčky, tak mám stejné pocity jako ty...na jednu stranu se těším, že už je to tady, ale na druhou stranu se bojím jako blázen...a přitom už to mám jednou za sebou...připadám si jako rozdvojená osobnost 😅

ellahop
14. jan 2011

@danteska dakujem 🙂

cufinka
14. jan 2011

@petulke já si myslím takly že to bylo po tý horký sprše a odpol jí dám znova 😀 Já jsem si chtěla jen ulevit od těch kyčlý a ono to mělo takovej efekt 😀 Sanitu ne Aleš je připravenej na drátě vzal jsi i auto do práce takže do 4 minut by tu byl 😀

cufinka
14. jan 2011

@petulke to jo to by asi @mimirinko koukala 😀 a ještě neví že by sme zvládli i tu svíčkovou i ty buchty 😀

mimirinko
14. jan 2011

@cufinka My sme s muzom 4 roky vlastne, a to vies, takmer 23 rokov sa volam tak a odrazu zmena, no je to zaujimave fakt. Sak uvidis sama 😉

cufinka
14. jan 2011

@vilca přesně -a kord v noci vid? Jsem jí říkala at vydrží do rána ,že at nebudíme taťku 😀

mimirinko
14. jan 2011

@petulke
@cufinka
Teda holky, ja nejak zapomnela, ze sme tehulky a ze jime trochu vice. To aby sem zebrala kotel a navarila tej svickovej o neco vic 😀

@vilca tak tie ozvy si uzijes, ja som tam lezala 20 minut. Ale nebolo to dane tak nahlas, takze az tak to nebuchalo. Ale bolo to skvele, ked pocujes, jak mrnuskovi bije srdiecko.
No keby byvas blizko, tak by si mohla dojst, kludne 😉

cufinka
14. jan 2011

@mimirinko No já si myslím že to není legrace ze začátku stím jménem 🙂 Jen mě to pobavilo včera a ty píšeš to samé 😀

mimirinko
14. jan 2011

Holky, a vy co varite alebo co mate navarene? Ja teraz varim snad kazdy druhy den, lebo moj chodi z prace o 15tej domov a tam obed nema, tak vzdy je doma. Ma novu pracu. V starej robil 12tky, tuto 8cky. Tak musim vyvarat nieco.

vilca
14. jan 2011

@mimirinko já jsem si po svatbě taky nemohla zvyknout na to nové příjmení...dokonce i můj manžel, když kdesi hlásil moje jméno, tak řekl to moje rodné...já jsem se na něho zamračila a on:"Aha vlastně, já jsem zapomněl, že už jsi moje." 😀

mimirinko
14. jan 2011

@cufinka Rodina co na to hovori, ze sa nevezmete este? Niektori to beru tak dost konzervativne. My sme mali malinku svadbu, len 13 hosti, sobas o 14tej, a o 19tej uz sme sli domov. Iba obed, zakusky, torta, nejaka ta kavicka a bolo. Uz som bola v 7. mesiaci, tak aj tak to bolo pre mna narocne. Najlepsie bolo, ze som sa nemohla dat do siat. Nesli mi zapnut. Nakoniec povolili a dala som sa do nich 😀

cufinka
14. jan 2011

Já dneska nevařím stávkuju 😀 bude pizza z mrazáku . Jinak proo sebe mám udělanou droždovou pomazánku 😅 a jen jak přišel přítel včera domů začal hudrovat co to tady smrdí 😀 Jinak zítra budou obalované žampiony s bramborem 😉 teda jestli nebudu v porodnici 😀

mimirinko
14. jan 2011

@vilca Cha, tak to je dobre. Normalne som si to zivo predstavila ako si sa nanho zamracila 😠 a on si to uvedomil. To je mile 🙂 No je to veru taka dost velka zivotna zmena a dalsia nastane, ked sa male narodi.

cufinka
14. jan 2011

@mimirinko no mě to mrzelo ze začátku těhu že nejsme svoji ale ted mi je to jedno 🙂 a okolí at si trhne 🙂

mimirinko
14. jan 2011

@cufinka Este ma tak napadlo, ze kedze mas brusko spicate, to sa hovori, ze to bude chlapec 😉 TO ja stale riesim taketo veci, lebo ja uz sa nemozem dockat toho, co to bude.
Kvasnicova pomazanka? Hm, to poznam, ale este som nejedla. Je to dobre?
Holky a inak, jedavate aj citrusove plody? Ja som teraz blazon do pomarancov a moj mi uz nadava, ze kolko toho zjem. Ved ja nemam problem zdekustovat aj kilo pomarancov za den. A ked su este kysele, mnaaaam 😝
Na sladke moc nie som, ale obcas si aj nieco sladke dam.

vilca
14. jan 2011

@mimirinko leda že bys mi tu svíčkovou dovezla aspoň do Brna 😀 Jinak já obědvám tak nějak to, co tady najdu, někdy si skočím k našim na oběd - bydlí o ulici dál, tak tam jdu vždycky jen v teplácích a hodím na sebe bundu 🙂 Nebo něco uvařím a pak to jím třeba tři dny, což mi ale moc nevyhovuje 😝 Evička obědvá ve školce a manžel v práci... Takže normálně vařím vlastně jen o víkendu, teda pokud nejsme pozvaní někam jinam, což se stává vlastně dost často 🙂 Já jsem tomu vaření ještě nějak nepřišla na chuť, takže jsem docela i ráda, že nemusím vařit každý den 😅

cufinka
14. jan 2011

@mimirinko no hele já znám holky co mají úplně špičaté bříško a čekají holčičku -takže to pravidlo není 🙂 my máme Nelinku už 5krát potvrzenou tak snad se nesekli 😀 Jinak droždová pomazánka mě moooc chutná 🙂
to já spíš mandarinky a banány a ted ujíždím na liči 😀

petulke
14. jan 2011

@mimirinko my budeme na víkend vařit hovězí na hřibkách ve smetanové omáčce s rýži. 😝

mimirinko
14. jan 2011

@cufinka No mas pravdu, okolie si moze trhnut. Ja som chcela, aby sme sa zobrali. Len moj stale, ze nie a tak. A nakoniec sa umudril. Medzi nami je vyse 12 rocny rozdiel. A priezvisko bude mat malicka ake, po kom?

cufinka
14. jan 2011

@vilca jééé ti závidím stím vařením 🙂 já vařím ob den páč sme dva a hezky nám to vystačí na ty dva dny a stejně mě to šíleně rozčiluje 😠

vilca
14. jan 2011

@mimirinko pomeranče, mandarinky, pomelo...tohle já teď taky můžu 😀 Taky jsem schopná toho sníst denně docela hodně 🙂

mimirinko
14. jan 2011

@vilca My sme tiez chodievali k mojej maminke na obed v nedelu a dala nam aj na dva dni domov, ale ja som teraz taka nemotorna a nikam sa mi nechce, tak si doma navarim. A ked mi byvalo zle, tak sme brali jedlo z jednej restiky, tam dobre varia za rozumnu cenu, vzdy s obedarom sme tam nabehli a mali na vyber 8 jedal. Ale uz som sa toho objedla a musim varit sama. A to mas uplne super, kedze byvaju vasi tak blizko, to je parada!

cufinka
14. jan 2011

@mimirinko příjmení bude mít po ta´tkovi 🙂 my sme od sebe 6 let 😉

annmarie
14. jan 2011

@mimirinko veru, staroba je daleko 🙂 tak potom ak studujes co ta az tak nebavi, mas moj obdiv, lahsie sa studuje to co cloveka aj naplna ako nieco co v podstate studuje proti svojej voli...teda ono je to uz potom na tebe, ze ci budes mat dostatok sil sa k tomu vratit, ale aj podla mna by bola skoda ten jeden rok nedokoncit, ked si uz tomu studiu venovala tolko casu energie a vsetkeho...sice mne sa asi lahko vravi, ale asi by som sa utla a pokusila sa prekonat samu seba, nielen preto ze su do mna vkladane nadeje, ale aj pre seba, vsak predsa ide o moje studium a veci ktore mi to dava, nie? 🙂 drzim ti teda palce aby si sa rozhodla pre seba co najspravnejsie...aj ked uz budeme mat teda ja uz aj mam ine priority a skola sa posunie o dost nizko,treba vzdelanie...

petulke
14. jan 2011

@mimirinko tak takhle jsem ujížděla v prvním trimestru, a čím víc kyselejší, tím víc bylo blaho na jazýčku, v konkurzu byly nedozralý angrešt a švestky. uf, to byl požitek, ještě teď se mi zbíhají sliny. a to čekám holčičku 😕

mimirinko
14. jan 2011

@cufinka A jake je to lici? Jaku to ma chut? Este som to nejedla, tak neviem. A mandarinky, tak na tych som letela pred vianocami a cez vianoce 🙂 Nerada varis? Ja celkom rada varim, ale musi sa mi darit a musim vediet co. Lebo ked sa toho mojho opytam, co mam varit, on odpovie, nieco dobre. No a teraz vymysli nieco a tak je to pokazde.
@petulke to znie dobre, mmmm 😝
@vilca pomelo je super, to lubim. mam to velmi rada. ale hovorim, teraz pomarance vedu 🙂
Holky, a aj ste nieco piekli na vianoce? Ja som robila pupaky (poznate?) a medovnicky az po dva razy. Dokonca som upiekla aj medovnikovu chalupku. Moj ked dosiel domov, povedal, ze to nie je chalupka, ale chalupa 😀

annmarie
14. jan 2011

@ellahop pekne...no su rozne pripady...ono tie sestry na novorodeneckom u nas boli vzdy dve, jedna z nich sa vzdy aj viac venovala tomu kojeniu a dako sama vravela ze laktacna sestra, no neviem...ono hlavne je ze malinky ma co papat a je zahrnovany laskou...je jedno ako...aj ked je lepsie kojit, v dnesnej dobe su tie nahrady uz v takej kvalite, ze sa podla mna nema co pokazit...to svoje dietatko milujes tak ci tak 🙂

vilca
14. jan 2011

@mimirinko já jsem na Vánoce pekla jen 4 druhy cukroví, co máme nejradši...asi 3 dny po Štědrém dnu už došly vanilkové rohlíčky, protože Evička je přímo miluje 🙂 Ona je takový nic moc jedlík, většinou do všeho kousne, ochutná, ale pak nic nechce... I ve školce paní učitelky říkají, že toho sní strašně málo... No ale jí to asi stačí, protože je strašně aktivní a šikovná... Když si vzpomenu, co jsem měla na Vánoce ráda v jejím věku, tak to byla asi linecká kolečka nebo prostě nějaké plněné cukroví... Jí ale stačí ty suché vanilkové rohlíčky 🙂 Jinak to ostatnéí, co jsem pekla, nám ještě zbylo 😀