Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak uz zajtra vyvolavacka. Snad sa to hned rozbehne a budeme spolu co najkor.
ahojte, gratulujem vsetkym novym maminkam. nech ste hlavne vsetci zdravi...
@haniula ahoj, a kolko ml. davas malej toho tvojho sunaru. my sme na nutrilone, davam mu 90 ml. ale prespi tri max 4.5 hod. raz prespal 6 hodin ale to preto ze ho cez den bolelo brusko a skoro cely den nespal tak bol vecer totalne unaveny... 😉 ale zas moj bude mat o tyzden mesiac.
@cufinka Na to nemysli. Až tam pojedeš znovu, budou tam jiný lidi a navíc na sále je to úplně jiný to jejich chování. A jestli tam budeš mít doprovod tak se spolehni že budou jako medu ukrajovat.
Vykašli se na to, co si o tobě myslí, je lepší přijet několikrát naplano, než jednou pozdě. Když jsem rodila tak přivezli maminu, kterou musela osádka sanitky odrodit doma. Tak co je lepší 😉
Tak já řeším, zda malého budit v noci, když spí déle, aby neměl hlad 🙂 A koukám, že vám děti spí 5 hodin a v pohodě. Takže je v noci nebudíte? Já ještě budila, dneska v noci jsem si řekla, že zkusím, jak bude dlouho spát a když se nevztudí do pěti hodin od posledního kojení, že ho vzbudím. A vzbudil se o čtvrt hodiny dříve než zazvonil budík. 🙂 Ale říkám si, jestli to není pro tak malé děti dlouhá doba?
@macina_k mám pocit, že to bude muset Cufi k sousedům, jsme si z toho dělaly před pár měsíci srandu, že Cufi?
Jak je? Pokud máš bolesti pořád, já bych jela. Vzpomínám, jak jsem byla na udržování a byla tam se mnou holčina, co jí na monitoru nešly vidět žádné kontrakce a tvrdili jí, že ráno ji pošlou domů, že má poslíčky. Říkala, že ty bolesti jsou strašné, že to přece posli nemůžou být a sestra jí tvrdila, že kontra to nejsou, že by ji muselo ztvrdnout břicho tak a tak. No a ve tři ráno šla holčina rodit.
@cara.m Naši Irenku přes den kojím tak po 2 hodinách i za kratší dobu (hned u toho usíná a je nevzbuditelná, takže musím kojit častěji) a v noci si to nastavila sama tak, že kolem půlnoci se vzbudí na kojení a přebalení a mezi 4 a 5 ráno se vzbudí znovu. A pak kolem 8.
Jen ten večerní režim (myslím tak od těch 6 večer do 9 večer) se nám nedaří nastavit, protože je hodně spavá, tak nějak nestíháme někdy večerní rituál s koupáním. A po 9 hodině ji už nechci dávat do vaničky a koupat.
Nemáte některá nějakou radu jak na to? Díky.
Ahoj holky, kinsli mě požádala, abych Vám sem hodila odkaz na fotečku Vojtíška v hradeckých novinách, tak juknětě 😉
http://hradecky.denik.cz/miminka/
Zítra by se měli oba vrátit z nemocnice.
tak dneska ze mě vyšlo cosi jako sliz, tak si nejsem jistá jestli to byla hlenová zátka, protože to nebylo růžový,ale jen bílý,ani nevím kolik toho má zhruba být a začíná mě bolet malinko břicho jako při menstruaci, že by to nakonec dopadlo bez vyvolání?
Ahoj, tak mám tu čest vám oznámit, že CUFINKA porodila holčičku Nelinku, váží 3318g a měří 49cm.
Já mám od noci opět bolesti, nestupňují se a nezkracují. Pořád ze mě vytejká krvavý hlen, tak se třeba ani nedočkám zítřejšího vyvolávání.
@cufinka Posílám obrovskou gratulaci 😵 😵 😵 konečně máš Nelinku u sebe 😉 😉 to je krásná zpráva po ránu...
@lavazza Přeju ať se ti ten porod taky rozjede co nejdříve 😵 😵 😵
@azeretka Včera jsem myslela na KINSLI, kde je tak dlouho, rodila minulou neděli, že?
A Sova33 už určitě taky porodila, co myslíte?
Jéééé holky, já už chci mít taky malinkého na světě, noci jsou hrůza, nejde mi už spát ani na jedné straně.. začly mě bolet kyčelní klouby, tak s procházkama je asi konec, páč kulhám jak stará babka 😀 No ty poslední dny, to bude utrpení... 😝
@cara.m ja by som bola rada keby spala 5 hodin 😉 , ale budi sa ako hodinky kazde 3 hodiny, ale napr, ked je v kociku tak moze spat aj 7 hodin bez jedla, vonku spi a spi. Ale ak ti pekne pribera, ja by som nebudila

@janettan
@kamusek Srdecne vam gratulujem, prajem vela zdravia miminkam a maminkam, vela trpezlivosti a nech vam malicki drobcekovia prinasaju len radost!
@cufinka Neboj, zvladnes to! Nevyspat sa dve noci, byt v bolestiach, a este aj ten pristup v nemocnici, je to katastrofa, ale ty si silna zena a vsetko toto prekonas, a ked sa malicke narodi, tak na to aj zabudnes! Moc ti drzim palce, aby sa to uz cim skorej rozbehlo a aby bolesti boli lepsie zvladnutelne a porod bol rychly! Myslim na teba!