Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj holky.
@monik1 Moni, myslím, že poslíčky mít nemusíš. Aspoň moje mamka říkala, že nic takovýho u mě ani u bráchy neměla. A buď ráda, že je nemáš. Já je měla v pátek a v sobotu a nic moc to teda nebylo 😒 Včera nic, tak se to asi zase uklidnilo.
@lavazza Taky moc přeju, ať se to dneska rozjede a nemusíš zítra na vyvolávačku a máš už mimi u sebe.
@mimirinko tak to jsem zvědavá jestli to bude klučík, @lavazza já viděla taky jasně pindíka ve 20.tt, pak mi to Dr. potvrdil i v 32.tt. Ale přeci jen se říká, že mají dětičky ty pohlavní orgány nateklé, tak uvidíme, ale manžel chce hrozně toho klučíka, tak snad to bude on 😀 😀
@misag23 ahoooj Miško, no fakt vůbec nevím jestli bych ty poslíčky poznala, asi bych taky jela jak Cufi do porodky... No, uvidíme.. Zatím se nějak přikláník názoru, že by bylo nejlepší, kdyby mi praskla voda
@vikaki Užívej si dny s mamkou, to je super, že už je u tebe 😉
Kamča (kamusek) mi poslala fotečku malé Dominičky - je nááádherná, prý je už zřejmě zítra pustí, tak jsem zvědavá 😉
Ahoj holky, jen v rychlosti pisi ... 7.1.2011 se nam narodila Ella Lucia 😀
Tak se mi po těch bolestech zlepšila nálada trochu, přišel mi balíček s hrazdičkou.
@vikaki
@stanulka551 ze včera na dnešek mi malý jedl 21:35 a pak jsem si natočila budík za pět hodin, budík zvonil a malý spal. Tak jsem si říkala, že ho nechám spát. Ale nedalo mi to, jsem si řekla, že bude hodě pročůraný, tak jsem ho vzbudila, přebalila nakojila a pak jsem ho hodinu uspávala 😀 Takže jsem si pěkně naběhla 😀
@lavazza na rýchle otváranie môžem odporučiť v kontrakcií ísť do drepu a nohy čím viac od seba. Len treba dať pozor na stáť na špičkách ale na celej nohe. Dobré je sa v tejto polohe pohupovať - otvára to super expresne. Mne to poradila pôrodná asistentka a bola som zo 5 prstov na zo 3 kontrakcie otvorená 😉 Len to treba vydržať 😒
Ahoj všem tak naše ledňátko přišlo o 14 dní dříve 🙂 a to 7.1. ve 3:50 malej Pavlík je opravdu malej 3240 g a 49 cm byl to fofr jako nikdy rodila jsem v ponožkách a ve svetru ☹ nic se nestihlo 🙂 gratuluji všem co už maji miminka také u sebe 🙂 u nás zatím žádná sláva jsme nespavec uspat to zvíře je práce a vůbec se nechceme srovnat na náké pravedlnosti.Jinak stále škytáme hihi
cufinka Moc gratuluji k Nelince,konečně ses dočkala.hodně štěští vám přeji 😉
@luccille @romik123 Moc gratulujii 😵 😉
@cara.m To je paráda, že Adámek vydrží tak dlouho spinkat, třeba ti za chvíli prospí i celou noc 😉
Holky, co už máte miminka, stačí mi do zásoby 2 velké balíky plínek velikost 1 (celkem 164 ks) a 2 velké balíky plínek velikost 2 (celkem 148 ks) ?? Jinak jsem dostala do DM drogerky slevu 25 %, tak jsem uvažovala, že koupím ještě nějaké velké balení, ale jestli už mám koupit rovnou velikost 3 nebo přikoupit 1 nebo 2 ??? děkujiii moc 😉
Ahoj holky, tak dneska jsem byla zase v poradně a poprvé mi dělali monitor (srdeční ozvy miminka)...všechno je prý v pořádku, ve středu nebo ve čtvrtek mám přijet zase jen na ty ozvy...
Jen jsem se chtěla zeptat... Na tom záznamu je v té vrchní části záznam srdíčka miminka a pak v té spodní části jsou ještě 2 záznamy nějaké akce... Co z toho je činnost dělohy? A jak to má správně vypadat? 😅
Ahoj holky,
musím vás informovat, že dne 13.1.2011 se nám v 7.09 hodin narodila holčička Kristýnka. Míry byly 3 650 g a 50 cm. Je to holka šikovná, krásně papá maminčino mlíčko...ale chtěla by pořád 😀
Včera odpoledne jsme se vrátili z porodnice, ještě jsem vás nestihla dočíst. Ale určitě jsou tu nová miminka, takže jím všem a jejich maminkám, gratuluji.
@mimirinko v poradně jsem bya dneska ráno... Včera jsme byli s rodinou na dlouhééé procházce v lese, večer mě bolel celý člověk, tak jsem si říkala, že jsme to třeba trošku rozpohybovali...no ale asi nic moc... Doktorka mi poradila, ať zvýším fyzickou zátěž a ať hodně chodím... Tak přemýšlím, co bych měla podniknout 🙂

@monik1 My sme to chceli vediet, ale po tri razy, co mi doktor robil UZV, tak sa male schovavalo, nechcelo prezradit svoju identitu (take malicke a uz sa to hanbi) a to som mu aj dohovarala (este je len v brusku a uz neposlucha, mrnusik moj malucky 🙂 ) a potom som si povedala, ze ok, tak nechame to tak, a uvidime az pri porode. A doktor mi potom robil este jeden UZV a tam uz bolo vidiet, ale nechcela som to vediet. Slubila som to mrnuskovi 😀 Ale priklanam sa, ze to bude skor chlapec. Jednak to pocujem z kazdej strany, ze to bude chlapec (tvar bruska hlavne) a videla som na UZV dve gulky, myslim, ze oci to neboli 🙂 Tak uvidime.