Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@mimirinko 😀 neboj, já myslím, že to u mě tak rychlé nebude...takhle otevřená už jsem skoro 3 týdny a pořád stejně... Jen jsem zvědavá, co tady kolem mě všichni budou říkat, až budu opravdu přenášet, když už teď pořád slyším:"Ještě pořád nic???"!!! Bych je nejradši poslala někam... 😠
@janettan dakujem 🙂 a to s tou laskou na prvy pohlad mas pravdu...aj ja som sa do svojej dcerky zamilovala hned ako som ju prvykrat zbadala 😀 nadherny pocit ju mat...
@blondi2
@brego babeny srdecne vam blahozelam k deturencom... 🙂 prajem najma vela zdravicka a dostatok mliecka 🙂
@cufinka aj tebe este raz gratulujem a aj napriek tomu ze to napokon dlho trvalo dopadlo inak ako si chcela, som rada ze ste v poriadku obe 🙂 neboj, aj ja som po sekcii, malinka sa tiez nechcela hned prisat a teraz mam problem jej ceco z ust vziat 🙂 strasne rada dudluje 🙂 🙂 🙂 a jazva? to ta prejde...len ti odporucam sa neprecenovat... drzim palceky a prajem skore uhojenie a zdravie a coskory prichod domov... 🙂
@mimirinko můj manžel byl i u mého prvního porodu a žádné razítko nebo nic jiného jsme nepotřebovali...a protože se teď chystám rodit ve stejné porodnici, tak předpokládám, že se podmínky nezměnily a pořád není nic potřeba... Ale už jsem tady něco podobného myslím četla, takže možná to závisí na každé porodnici, nebo to možná máte na Slovensku trošku jinak... Asi se na to radši zeptej svého Dr. 😉
@mimirinko on to zvládl skvěle, dokonce pak říkal, že porod není nic strašnýho 🙂 Akorát tentokrát nesmíme zapomenout na svačinu, protože minule měl strašnej hlad 😀 Byli jsme tam tenkrát nějakých 9 hodin, vlastně jsme probděli celou noc... Já jsem na hlad vůbec nepomyslela, ale on chudák trpěl hlady 😅 A jinak mně to moc psychicky pomohlo, že tam byl se mnou 😉
@mimirinko no já když vidím nějaké dokumenty o tom, jak to chodilo v porodnicích třeba před 20 lety, tak jsem ráda, že už je to dneska úplně jinak 😝
Evička je ještě ve školce, asi za hoďku pro ni vyrazím, odvedu ji k našim a pak musím ještě jednou do školky na třídní schůzky 😅 Doufám, že to paní učitelky nebudou moc protahovat... Vždycky tam sedíme na těch miniaturních židličkách a to bych teď asi nezvládla 😀 Manžel slíbil, že to možná z práce taky stihne, tak mě tam buď vystřídá, nebo mě pak aspoň vezme autem k našim a domů 🙂
@mimirinko mám strach, že by to nevydržela buď ta židlička, nebo moje záda 😀 Asi radši chvliku postojím 😅
Evička se zatím na brášku strašně těší, už se právě nemůže dočkat 🙂 A jestli bude žárlit, to se uvidí, až budeme mít miminko doma... Já se ji budu snažit hodně zapojovat, aby mi pomáhala... Ona je šikulka, tak to nějak zvládneme 😉
@vilca Tak drzim palce, aby stolicka vydrzala a zada tiez 🙂 No nic, uz sa rozlucim, umyjem este riad a idem si chvilu lahnut, podivne ma boli podbrusko. Zajtra daj vediet, ako ozvy, ci uz nebudes rodit a ja dam vediet, co som vybavila, ci uz sa nieco deje alebo stale zatvorena. Tak to vydrz v skolke nejako a nech sa dari, pa 😉
@vilca
@mimirinko babky nebojte,ja budem s vami posledna......mam 4 dni do 1.terminu a nic....druhy termin mam 30.1.,ale vraj ak do 30.1. neporodim=hned rano mam prist do porodnice na vyvolavacku.aspon to nebudu pretahovat.A to doktorka vravela,ze nemysli,ze to babo dlho vnutri vydrzi,lebo vraj hlavicka je uz hrozne nizko a fakt uz ani na stolicke sediet nemozem,mam pocit ze sedim na hlavicke,takze uz aj papam len na fitlopte alebo v pololahu,inak sa mi neda,boli to....Zatka uz asi tiez odisla,este pred 5-imi dnami,ale neviem isto,lebo to bolo biele a nie s primesou krvi.....aj ze mi cvrka sa mi zda....no neviem....ale uz mi je to jedno,kedy to pride pride,akurat tej vahy sa obavam,no hadam to nejako zvladneme.Manzela sa v praci kazdy den pytaju ci som uz porodila a stale mi z roboty telefonuje,ci som ok...tiez to ide uz trosku na nervy a stale sa vypytuje,ci sa babo hybe......aj ocino mi kazde 3 dni telefonuje zo slovenska.dnes mam hnacku ,lebo mi vcera naramne chutili kiwi =tak asi z toho a on hned,ze to mam uz predporodnu hnacku.....No a Pia dnes riadne neposlucha,sa jej nechcu ulohy robit a od rana je trosku umrncana.....no taky divny den
@haniula - ahoj, tak včera jsme byly v poradně, a mudr. mi schválila že můžu večer dávat Nutrilon a přes den dokrmovat. Ale at se snažím teda ještě kojit, když tak at odstříkávám. No taky že to dělám. Přítel byl kupovat odstříkavačku v den propuštění z porodnice. No ale krmit přes stříkačku není žádný med, ale pokusím se to do konce ledna vydržet a pak zkusím dávat i lahvičku, a snad teda nebude problém v kombinaci prso, láhev. Nerada aby pak nechtěla prso. Zatím se tak nějak snaží a jde ji to lépe, tak uvidíme za 14 dní co z toho vyleze. Za 14 dní co jsme doma, tak nabrala už 300g. Tak jsme byly pochváleny, že prospíváme pěkně..

@vilca mi hovor, je to sranda. a nakoniec ja tu budem uplne posledna a zacnem si pisat sama so sebou, ze teda ako, uz rodis, nerodis, ides rodit, nejdes 😀 to by sme mali zalozit potom novu temu s nazvom januarove mamicky alebo take nieco, ked uz vsetky porodime 😉