Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@bejbinka195 gratulujem každá máme to najkrajšie babetko na svete 😉
@mimirinko Jak se ten prášek jmenuje??? Pokud máš nějaký zánět, tak ten je pro mimčo horší než prášek. Navíc na každý lék se to píše, firmy se tím jistí, kdyby nááááhodou jedné mamince z milionu se udělal nějaký problém, aby je nemohli žalovat...najdeš to i na penicilinu, i když ten se v těhotenství určitě může!
@cufinka ahoooj vôbec nebuď smutná že si nerodila normálne aj ja som mala sekciu pre krvacanie a odlučovanie placenty budme radi že sú naše babuľky zdravučké ! 😉 čo sa týka kojenia držím ti palce , ja som nemala malinkú tiež u seba počas celej doby v porodnici a išla som sa zblázniť , chodila som za nou na rizikových novorodencov a preto mi aj odmietala prsník , davali jej flašu ☹ mala som strašnú depku z toho ☹ čo sa týka rany tá ťa bude bolieť aj 2 týždne ale pri starostlivosti o Nelinku to nebudeš vnímať 😉 držte sa
@haniula krasne narastla 🙂 🙂 sikulka je...a inak aj ta moja je taka ako keby prefikana 😀 Natali zasa vymysla pri kojeni...zboznuje dudlovat moj prsnik 🙂 no tak my sme zasa s tym mali problem a v podstate doteraz s nou bojujem 😀 mozno napokon vam pri to zaspavani ozaj pomoze ten stary budik...vsak treba vyskusat...to potom drzim palce..
Tak já malého budu v postýlce uspávat až od 3 měsíce. Přijde mi, že teď je ještě malinký a režim si stejně neutvoří ještě. Takže teď jak usne u mě, tak ho jdu dát do postýlky. Jenže poslední 3 noci stejně skoro nespí. Dneska jsem spali jen dvě hodiny. ☹
@stanulka551 my tiež dudlujeme lebo ruku odúčať je asi ťažšie ako cumlik 🙂
@vilca Jééé holky, taky se hlásím k vám do klubu 🙂 Já mám narozky zítra a malá bude mít 1 týden 🙂 Takže taková maličké narozky 😀 Taky to budeme slavit spolu....jsem ráda, že už jsem doma! A vám přeju, aby se to třeba rozjelo tak jako u mě, ještě ve 12hodin jsem si v klídku seděla v čekárně a v 6 byla malá na světě 🙂
@misha8 přeju at laktační poradkyně pomůže, dej vědět, co poradila. Jinak jukni na www.kojeni.net já tam trávím volný čas.
@stanulka551 váha išla dole ešte 2kg ale brucho !!!! to chce cvičiť len neviem kedy môžem po sekcii začať a kedy to stihať 😀
@vilca @mimirinko @misag23 jééé my jsme tady v dobré sestavě - těhulky co čekají mimi okolo svojich narozenin. Já mám zase 28.ledna narozky a termín 26.ledna... pořád doufám, že už na narozky budeme doma, tak uvidíme 😉 😉
Míšo, vidím, že každý Dr. radí sex 😀 😀 Jinak super, že říkal, že se to na porod připravuje, třeba se ti Filípek fakt narodí v neděli na narozky a Vilči v sobotu na narozky 😵 😵
A taky zdravím všechny maminky ne jenom těhulky 😵 😵 😵
Já vás taky všechny zdravím. Jsem dneska jeden den po termínu a nález mám úplně stejný jako minulý týden. Doktor snad jen udělal ctrl c a ctrl v, když psal zprávu 🙂 takže já budu nosit břicho asi na věky věkůůůůůů :D opatrujte se!!!
@skubanekka no prave, ked som jej dala rukavicky tak to mala v puse aj s rukavickou. Mam najmensi, tiez sa mi zdal velky, ale je to v poho. ja som prave niekde citala ze dudlik moze byt ako prevencia pred nahlym umrtim v spanku tak hadam je to bezpecne a nic by sa nemalo stat ved je to pre babatka
@monik1 Moni, třeba nám to všem vyjde na víkend 🙂 I když mně už je to jedno, už se tím nestresuju. Až to přijde, tak to přijde. Na další kontrolu jdu zase za týden ve čtvrtek (to mám termín), tak sám pan doktor říkal, že je zvědavý, zda dřív neporodím.
Holky jsem zvědavá, která tady zůstaneme poslední 😉
@kamusek Gratuluji k zítřejším narozkám. Taky ti to pěkně vyšlo a budeš slavit už s malou v náruči 🙂
dnes som objednala nutrilon cez internet za 10 eur. skvela cena a pan bude zajtra v topolcanoch a tak aj bez dobierky... musela som objednat cele balenie co je 6 kusov... kamaratka ma 4mesacneho chlapca a je s nim velmi spokojna. je to pan ktory to distribuuje na slovensko 0903160937
zdravím těhule i mamule...tak jsme zpět z poradny a nic se neděje 😒 A to jsem se ráno vytěšovala že mi už odešla zátka a že snad do neděle porodím. Prdlajz 🙂 Čára na monitoru byla fakt jak dálnice - ještě jsem takhle rovnou neměla - střídali se mi tam tak maximálně čísla 0-5 ... zítra mám termín takže od zítřka začínam prdolku vyvolávat, tatínek již dostal instrukce ať má na mně čas 😀 Koupila jsem taky zázvor a udělám nějaký hodně kořeněný drink a uvidíme co mrňous na to. Tak se mějte hezky 🙂
Jinak na ultrazvuku nám dneska řekli že malý naléha né hlavičkou ale tvářičkou - prý má záda otočené směrem k mým zádum a ne k břišní stěne jak to býva obvykle...potkali jste se s tím někdo ?
Ahojte, nestíham všetko čítať, tak sa vás chcem opýtať, či máte doma kojenecké digitálne váhy, ak áno akej značky a ak nie, tak ako svoje miminká vážite. Ďakujem za odpovede 🙂

@skubanekka ahoj ja strihám po kupaní ked mi zaspinká 😉