icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
20. jan 2011

@skubanekka ahoj ja strihám po kupaní ked mi zaspinká 😉

misha8
20. jan 2011

@bejbinka195 gratulujem každá máme to najkrajšie babetko na svete 😉

elzu
20. jan 2011

@mimirinko Jak se ten prášek jmenuje??? Pokud máš nějaký zánět, tak ten je pro mimčo horší než prášek. Navíc na každý lék se to píše, firmy se tím jistí, kdyby nááááhodou jedné mamince z milionu se udělal nějaký problém, aby je nemohli žalovat...najdeš to i na penicilinu, i když ten se v těhotenství určitě může!

misha8
20. jan 2011

@cufinka ahoooj vôbec nebuď smutná že si nerodila normálne aj ja som mala sekciu pre krvacanie a odlučovanie placenty budme radi že sú naše babuľky zdravučké ! 😉 čo sa týka kojenia držím ti palce , ja som nemala malinkú tiež u seba počas celej doby v porodnici a išla som sa zblázniť , chodila som za nou na rizikových novorodencov a preto mi aj odmietala prsník , davali jej flašu ☹ mala som strašnú depku z toho ☹ čo sa týka rany tá ťa bude bolieť aj 2 týždne ale pri starostlivosti o Nelinku to nebudeš vnímať 😉 držte sa

annmarie
20. jan 2011

@haniula krasne narastla 🙂 🙂 sikulka je...a inak aj ta moja je taka ako keby prefikana 😀 Natali zasa vymysla pri kojeni...zboznuje dudlovat moj prsnik 🙂 no tak my sme zasa s tym mali problem a v podstate doteraz s nou bojujem 😀 mozno napokon vam pri to zaspavani ozaj pomoze ten stary budik...vsak treba vyskusat...to potom drzim palce..

misha8
20. jan 2011

@verca84 držím palce mne tiež povedali že ked bude flaša nebude chcieť prso , musím zaklopať papa UM flašou aj ju davam na prso a saje len nemá čo mám malo mlieka ale idem to riešiť cez laktačnú 😉

misha8
20. jan 2011

@haniula ahoj my s tým problém nemáme ale cez deň je pri mne v obyvke a ked zaspinká tak ju proste presuniem večer ukladam hned do postieľky , možno budeš chodiť častejšie davať dudlík alebo pohladiť .... 😉

cara.m
20. jan 2011

Tak já malého budu v postýlce uspávat až od 3 měsíce. Přijde mi, že teď je ještě malinký a režim si stejně neutvoří ještě. Takže teď jak usne u mě, tak ho jdu dát do postýlky. Jenže poslední 3 noci stejně skoro nespí. Dneska jsem spali jen dvě hodiny. ☹

misha8
20. jan 2011

@stanulka551 my tiež dudlujeme lebo ruku odúčať je asi ťažšie ako cumlik 🙂

kamusek
20. jan 2011

@vilca Jééé holky, taky se hlásím k vám do klubu 🙂 Já mám narozky zítra a malá bude mít 1 týden 🙂 Takže taková maličké narozky 😀 Taky to budeme slavit spolu....jsem ráda, že už jsem doma! A vám přeju, aby se to třeba rozjelo tak jako u mě, ještě ve 12hodin jsem si v klídku seděla v čekárně a v 6 byla malá na světě 🙂

cara.m
20. jan 2011

@misha8 přeju at laktační poradkyně pomůže, dej vědět, co poradila. Jinak jukni na www.kojeni.net já tam trávím volný čas.

misha8
20. jan 2011

@stanulka551 váha išla dole ešte 2kg ale brucho !!!! to chce cvičiť len neviem kedy môžem po sekcii začať a kedy to stihať 😀

cara.m
20. jan 2011

@misha8 a dudlík používám taky a musím říct zlatý dudlík. Kolikrát ho uklidní. No někdy taky ani dudlík nezabere 😒 Máme totiž malou vzteklinku

cara.m
20. jan 2011

@albao 😀 😀 😀 no já si říkám, že snad nebudu muset měnit celý šatník. Zatím nikam nechodím, tak to neřeším. Ale halenky neobleču - jsou malé přes prsa a o kalhotách už jsem psala 😒 🙂

misha8
20. jan 2011

@cara.m vďaka ja študujem teraz len o tom už som tým posadnutá ale povedali mi že ešte stale sa to dá zmeniť tak robím čo môžem 😉

cara.m
20. jan 2011

@misha8 jo jo určitě jo, já jsem tam četla rady na znovurozkojení, tak to zkus prostudovat. Určitě se to povede 😉 Držím pěsti

haniula
20. jan 2011

@misha8 ona řve i přes den a to leží mnohdy vedle mě na gauči... dudlík ji podáváme neustále a taky ji tiše broukáme... mnohdy ji fakt uspím u sebe a pak přesunu do postýlky... je to malá vyčůraná potvora... v porodce to vůbec nedělala...

haniula
20. jan 2011

@cara.m my máme taky malou vzteklinu... mnohdy ani dudlík a broukání neuklidní... ted konečně po necelých dvou hodinách po krmení usla... dělala tu pěkný virvál... jsem zvědavá, kdy na nás dojdou sousedi.... 😠

monik1
20. jan 2011

@vilca @mimirinko @misag23 jééé my jsme tady v dobré sestavě - těhulky co čekají mimi okolo svojich narozenin. Já mám zase 28.ledna narozky a termín 26.ledna... pořád doufám, že už na narozky budeme doma, tak uvidíme 😉 😉
Míšo, vidím, že každý Dr. radí sex 😀 😀 Jinak super, že říkal, že se to na porod připravuje, třeba se ti Filípek fakt narodí v neděli na narozky a Vilči v sobotu na narozky 😵 😵

monik1
20. jan 2011

A taky zdravím všechny maminky ne jenom těhulky 😵 😵 😵

elzu
20. jan 2011

Já vás taky všechny zdravím. Jsem dneska jeden den po termínu a nález mám úplně stejný jako minulý týden. Doktor snad jen udělal ctrl c a ctrl v, když psal zprávu 🙂 takže já budu nosit břicho asi na věky věkůůůůůů :D opatrujte se!!!

misha8
20. jan 2011

@haniula no už su staršie a vedia že sa im potom viac venujeme 😀 skús aj niečo hracie pustiť na moju to celkom zaberá , neboj aj moja sa vie už pekne čertiť 😖

stanulka551
20. jan 2011

@skubanekka no prave, ked som jej dala rukavicky tak to mala v puse aj s rukavickou. Mam najmensi, tiez sa mi zdal velky, ale je to v poho. ja som prave niekde citala ze dudlik moze byt ako prevencia pred nahlym umrtim v spanku tak hadam je to bezpecne a nic by sa nemalo stat ved je to pre babatka

haniula
20. jan 2011

@misha8 má hrací kolotoč, ale ten by musel hrát dokud neusne.... bohužel hraje jen chvilku a než ho stačí znovu natočit, tak řve zase... je to prostě vyčůránek, který nechce být bez maminky...

misag23
20. jan 2011

@monik1 Moni, třeba nám to všem vyjde na víkend 🙂 I když mně už je to jedno, už se tím nestresuju. Až to přijde, tak to přijde. Na další kontrolu jdu zase za týden ve čtvrtek (to mám termín), tak sám pan doktor říkal, že je zvědavý, zda dřív neporodím.
Holky jsem zvědavá, která tady zůstaneme poslední 😉
@kamusek Gratuluji k zítřejším narozkám. Taky ti to pěkně vyšlo a budeš slavit už s malou v náruči 🙂

ellahop
20. jan 2011

dnes som objednala nutrilon cez internet za 10 eur. skvela cena a pan bude zajtra v topolcanoch a tak aj bez dobierky... musela som objednat cele balenie co je 6 kusov... kamaratka ma 4mesacneho chlapca a je s nim velmi spokojna. je to pan ktory to distribuuje na slovensko 0903160937

lolelole
20. jan 2011

zdravím těhule i mamule...tak jsme zpět z poradny a nic se neděje 😒 A to jsem se ráno vytěšovala že mi už odešla zátka a že snad do neděle porodím. Prdlajz 🙂 Čára na monitoru byla fakt jak dálnice - ještě jsem takhle rovnou neměla - střídali se mi tam tak maximálně čísla 0-5 ... zítra mám termín takže od zítřka začínam prdolku vyvolávat, tatínek již dostal instrukce ať má na mně čas 😀 Koupila jsem taky zázvor a udělám nějaký hodně kořeněný drink a uvidíme co mrňous na to. Tak se mějte hezky 🙂

lolelole
20. jan 2011

Jinak na ultrazvuku nám dneska řekli že malý naléha né hlavičkou ale tvářičkou - prý má záda otočené směrem k mým zádum a ne k břišní stěne jak to býva obvykle...potkali jste se s tím někdo ?

misha8
20. jan 2011

@haniula ozaj dala si už väčší dudlik na flašku alebo ten čo mala od začiatku ja som dala už dvojku

janettan
20. jan 2011

Ahojte, nestíham všetko čítať, tak sa vás chcem opýtať, či máte doma kojenecké digitálne váhy, ak áno akej značky a ak nie, tak ako svoje miminká vážite. Ďakujem za odpovede 🙂