Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Přeju hezký večer.....dneska jsme příjmali s maličkou první návštěvy....přišli se podívat nejbližší příbuzní a hlavně přišli mi popřát na narozky 🙂 Teď jsme s manželem usoudili, že ty návštěvy dají zabrat 🙂 Maličkou jsme teď okoupali, napapala se a už hajinká v postýlce.... Jo holky, mohla bych vás poprosit, jestli se vám naše princezna líbí, mohli byste ji poslat hlas? 🙂 http://opavsky.denik.cz/miminka/prave-jsme-se-n... (Dominika Nowická)! Mooocinky děkujeme 🙂
@karmenina
@kinsli
@cara.m dakujem koceny 😀 ako malinku kojim normalne len raz za noc a raz za den jej dam trocha UM, konecne je spokojna a aj konecne spinka 🙂 myslim si ze ona mala len z nicoho nic na mnozstvo mojho mlieka velky narok, aj dr mi to vravela, ze jej prosto nestacilo a postupne sa mi aj to ostatne dotvori a mozno nebudem musiet dokrmovat...no to sa uvidi...
@verca84...no presne, mali sme podobny problem ako vy,ale teraz ako som dokrmila (vlastne dnes je druha noc) tak uz je spokojna, asi jej tych zhruba 30 ml chyba...no zda sa mi ze MM sa zacalo viac tvorit, tak hadam casom ani to UM nebude treba...no som trosku pohodlna v tomto, najma cez noc aby som sa vyspala...mam este skuskove,tak ucit sa aj musim a ked som nebola vyspata, nedalo sa...ale teraz super... 🙂 a ako sa vam vodi odvtedy?
my sme dnes otestovali kocar, boli sme na navsteve u nasich...malinka bola spokojna, vozila by sa hadam do nemoty 🙂 u nasich sa nam o zazitok postaral pes(labrador), bol hotovy z malinkej a co i len zo sna Natalkaa zamrmlala, dovtedy do nas rypala kym sme ju nesli skontrolovat....nechcela sa pohnut od kocara, tusim ze aj uspavanku by jej pozavyjala 😀
Holky tak dnešní noc úžasná 😵 Jedli jsme v 19:30h pak usnul, vzbudil se
až v 1:45h pak po koj. ještě čumákoval do 3:15h a usnul a vstával v 6:30h. Najedl se, šla jsem uklidit, dala jsem ho do lehátka a od 8h zase spinká 😵
@kinsli Tak to je super! Naše maličká byla dneska taky zlatá...měli jsme podobnou noc. Spinkala od 8 do 1, pak popapala a spinkala zase až do půl 7! A teď spí s taťkou ve velké posteli, protože si přál si tam s ní tulit 🙂 Takže mám pohodičku, uklízím tady dárečky ze včerejších návštěv a piju čaj....tak by to mohlo být pořád 🙂
@misag23 Ahoj, děkuju za přání 🙂 Já jsem včera dopoledne uklízela jako šílená, drhla jsem vanu a celou koupelnu, odpoledne jsme byli na procházce a pak jsem si v rámci oslavy dala 3dcl červeného vína...no a jak vidíš, nic 😠 Prostě dokud se těm našim malým prďolkům nebude chtít, tak s nimi nehneme 😀
@vilca Omlouvám se, opožděně přeju všechno nej nej, štěstíčko, zdravíčko a hlavně pak zdravé a šťastné miminko 🙂 Včera jsme měli taky oslavu, tak jsem se na počítač vůbec nedostala...Máš pravdu, pokud se bobkovi nebude chtít, nepomůže podle mě nic. Já jsem taky zkoušela všechno možné a pak když jsem se na to už vykašlala a nechala tomu volný průběh, tak to přišlo ani nevím jak 😀
Ahojte! Všechny vás moc zdravím, čtu si o vašich miminkách a těším se, až tu naši prďolku taky budeme mít u sebe. Jsem 4.den po termínu a stále se absolutně nic neděje, začínám být pomalu nervózní...
@mimirinko
@elzu
přidávam se k vám holky - taky začínam být nervózní 😒 I když mám pocit že se dneska snad začína něco měnit. V noci mně bolelo břicho jako u menstruace a teď hodně moc kříže..tak nevím..snad je to ono..ale taky to může být tím že mám šílenou zácpu a nejde mi s tím nic dělat 😖 😢 ..už ani nejím jenom piju džusy
@lolelole Uf, to mě mrzí, že se zrovna trď trápíš zácpou, všichni říkají, že pomáhají sušené švestky, tak zkus... A třeba sotva se ty střeva pohnou, uvolní porodní cesty a prcek vyklouzne!!! 🙂
@mimirinko Jo, jo, je to už dlouhé...ale ty máš přecejen ještě chvíli čas 🙂 já jsem sice od začátku byla smířená s tím, že budu přenášet, protože podle prvního ultrazvuku mi o pět dní TP neseděl s PM a doktor říkal, že si myslí, že to bude později než dříve, ale i tak pět dní uplyne zítra, takže je už fakt načase a furt nic...kdybych apoň měla nějaké malé příznaky...a mě fakt nic není, jen migrénu mám už tři dny a nic mi od ní neulevuje...

@jankakkk ďakujeme za doplnenie údajov o bábätkách, inšpirujeme sa... 😉 už aj malej dohováram- poď moja, poď- budeme v tabuľke 😀