icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
1. feb 2011

Holky pokud budete očkovat pneumokoky, které vakcíny? Prevenar 13 nebo Synflorix? Já uvažuju nad Prevenarem 13.

haniula
1. feb 2011

@cara.m dr. mi bude očkovat synflorix... ten totiž očkuje automaticky a nedoplácí se....

cara.m
1. feb 2011

@haniula prevenar taky ne, jen ten 13 se doplácí 200,- u každé dávky

haniula
1. feb 2011

@cara.m já jsem souhlasila s tím synflorixem... je mi to celkem jedno, obě mi totiž připadají stejné 😀 ... snad po něm nic nebude jako po tom rotarixu... na druhou jdem za chvilku...

cara.m
1. feb 2011

@haniula doufám, že my budeme taky bez reakce 😒

cara.m
1. feb 2011

@haniula kadila nějak víc u té vakcíny?

haniula
1. feb 2011

@cara.m já myslím že ne... jen jí to natlačila do pusy... otřela jsem ji pusku, chvilku podržela ve vzpřímené poloze, aby neublinkla, pak ji oblékla a šla... vůbec nijak na to nereagovala, totální flegmatik... 😀

cara.m
1. feb 2011

@haniula no to jo ale pak ten týden co ty viry jsou v tělíčku. Malý to taky vysosl, dokonce mu to i chutnalo asi 😀 A teď spinká a spinká.

haniula
1. feb 2011

@cara.m já bych řekla, že ani náhodou.... prostě pohoda, klídek, tabáček..

stella231
1. feb 2011

@nadja11 čooooooooo ja sa poserem !!! 🙂 to vazne ??? ze uz porodila.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jupíííííííííííííííí 🙂 a ja nič stale sa tu zviecham .. bolesti kazdych 10 min. asi sa vyberiem aj ja si pre babatko
@mimirinko

sjussi
1. feb 2011

@haniula a kdy se ma chodit na ty rotaviry a pneumokoky ockovat??abych to neprosvihla a zavcas si o to rekla

nadja11
1. feb 2011

@stella231 asi by si mala, skus hodit este horucu sprchu si na krize, vraj ked su to kontra tak sa to rozbehne a ked to je falosny poplach, tak ustanu mi povedala moja PA

haniula
1. feb 2011

@sjussi rotaviry od šesti týdnů a pneumokoky asi od dvou měsíců...

mimirinko
1. feb 2011

@stella231
@nadja11 Houby, to fakt uz porodila @llenkapettko? Ja som dnes taka mrzuta. Mam pocit, ze tu nakoniec zacnem strasit s bruskom sama, ze ma tu vsetky predbehnete. Dnes som minus tri dni a stale nic. Brusko tvrdne, krize bolia, podbrusko boli, ale ani mi nekleslo, nic. Nech odtecie voda a ide sa do porodnice a hotovo!

mimirinko
1. feb 2011

@lolittka takze este si tu ty tehotna 🙂 Tiez idem vo stvrtok na poradnu a to by si ma tam uz mali nechat. Ale dufam, ze sa to rozbehne aj same dovtedy.

mimirinko
1. feb 2011

No ty brdo, ta @llenkapettko fakt uz porodila. Ja z toho nemozem 😲 To bola riadna rychlovka, nemam slov 🙂

lolittka
1. feb 2011

@nadja11 cítim sa ako atóm! 😀 😀 ..len vybuchnúť 😀
už mám tak upratané doma, že môžem robiť školenia..( len jasnéže upratujem "na tajňáka", keď je muž v robote 😀 )
len tá trpezlivosť na zvedavé otázky znenia "uuuž?" a "akooo?" ..sa mi míňa 😠
sranda- máme to naplánované presne narovnako 😉
ku ktorému dr. chodíš?

lolittka
1. feb 2011

@nadja11 @mimirinko
hurrrá! našla sa ďalšia maminkaaa! 😉
..takže stretávka vo štvrtok a) na ctg ?
b) v bufete ?
c) na pôrodnej sále ? 😀

ellahop
1. feb 2011

@haniula ahoj, a vase pani doktorky vas o tomto ockovani informovali alebo ste si nasli info same. lebo moja zatial o ziadnom ockovani nehovorila..

mimirinko
1. feb 2011

@lolittka V porodnej sale najlepsie. Dohodnute! 😉

lolittka
1. feb 2011

@mimirinko beriem!!! 🙂

haniula
1. feb 2011

@ellahop sama jsem se ptala...

nadja11
1. feb 2011

@lolittka ja uz doma nemam co upratovat, lebo to lestim kazdy den ako keby som mala za ulohu znicit osobne vsetky daktyloskopicke stopy po najomnikoch...!!!!! dnes som isla po styroch radiator za radiatorom so starou zubnou kefkou ( ako dement) a lestila som s cifom tie zelezne nozicky na com stoja!!!! aka satisfakcia ti ani nemusim hovorit... 😀 😀 😀 spokojna a ufunena, este rychlo ozehlit ( malej dcere dve!!!!- ) 2 kosielky, a aby som toho nemala len tak malo, tak aj tu uz pokrcenu a pouzitu (od vcera) utierku z kuchyne 😅.
My byvame vo viedni, takze to by sme si museli dat stretko tu v bufete 😀 ( ale ten je perfektny, hned aj s kaviarnou a cukrarnou v jednom), muzik prisiel prave domov, hodil sa na gauc, ze ide si trochu pospat, lebo dnes v noci TO zacne... 😎 vraj do zajtra musi byt vonku, lebo je to lahko zapamatatelny datum... 😅 , nechcela som mu pripominat ze nase vyrocie je tiez lahko zapamatatelny datum, a aj tak ho zabuda (12.12.) 😀, inac ked sa postavim, zacina ma popichavat zospodu, ale to tak raz-dva x za hodinku tak uvidime...

lolittka
1. feb 2011

@nadja11 ..som sa dobre zabavila 😀 😀 ďakujem
takže zajtra rodíš? hej, pre ten pekný dátum sa to oplatí 😀
drž sa teda! 😉

cara.m
1. feb 2011

@ellahop mi o tom doktorka říkala při první kontrole, že se máme rozmyslet. O pneumokokových vakcínách jsme se bavili dneska.

@sjussi my očkovali rotaviry dnes - očkuje se od 6. týdne a my budeme očkovat Prevenar 13 od 3. měsíce - tady je fajn počítadlo - http://www.prevenar.cz/ockovaci-schema

nadja11
1. feb 2011

@lolittka dakujem budem, aj ked by som sa omnoho radsej "rozpadla", dufam ze najneskor od nedele ma tiez bude zaujimat co s prsami a budem otravovat baby, aby mi pomohli 😎

verca84
1. feb 2011

@kinsli ahojky, my jsme asi tak ve spurtu, jelikož malá mi tento týden jí opravdu hodně. Museli jsme zvednout dávku z 100ml. na 120ml(občas něco nechá).

mimirinko
2. feb 2011

@nadja11
@lolittka
@stella231 Ahojte dievcata, ste este tu, ci uz ste porodili a strasim tu len ja sama?

@nadja11 Tiez som si povedala, ze tuto noc, co bola, to pride, no a bohuzial, rano som sa zobudila a som si povedala, sakra, zase nic ☹ Zeby to tebe vyslo? 😉

lolittka
2. feb 2011

@mimirinko aj ja som sa dnes zobudila vo vlastnej posteli 😀 ..čo je strašne super, len to drobčiatko mi už začína chýbať.. kedy to už príde??? už nemám čo doma robiť..a von sa flákať je docela risk..že?
začínam sa cítiť ako zvieratko v zoo 😀

mimirinko
2. feb 2011

@lolittka Ja som vcera dostala taku depku z toho, ze uz snad vsetci porodili a ja stale nic, ze az plakat sa mi chcelo. No ale zajtra mame tu poradnu, tak snad uz sa dockame. A ako sa citis? Mas aj nejake priznaky? A ty uz si vlastne otvorena?