Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@stella231
@nadja11 Houby, to fakt uz porodila @llenkapettko? Ja som dnes taka mrzuta. Mam pocit, ze tu nakoniec zacnem strasit s bruskom sama, ze ma tu vsetky predbehnete. Dnes som minus tri dni a stale nic. Brusko tvrdne, krize bolia, podbrusko boli, ale ani mi nekleslo, nic. Nech odtecie voda a ide sa do porodnice a hotovo!
No ty brdo, ta @llenkapettko fakt uz porodila. Ja z toho nemozem 😲 To bola riadna rychlovka, nemam slov 🙂
@nadja11 cítim sa ako atóm! 😀 😀 ..len vybuchnúť 😀
už mám tak upratané doma, že môžem robiť školenia..( len jasnéže upratujem "na tajňáka", keď je muž v robote 😀 )
len tá trpezlivosť na zvedavé otázky znenia "uuuž?" a "akooo?" ..sa mi míňa 😠
sranda- máme to naplánované presne narovnako 😉
ku ktorému dr. chodíš?
@lolittka ja uz doma nemam co upratovat, lebo to lestim kazdy den ako keby som mala za ulohu znicit osobne vsetky daktyloskopicke stopy po najomnikoch...!!!!! dnes som isla po styroch radiator za radiatorom so starou zubnou kefkou ( ako dement) a lestila som s cifom tie zelezne nozicky na com stoja!!!! aka satisfakcia ti ani nemusim hovorit... 😀 😀 😀 spokojna a ufunena, este rychlo ozehlit ( malej dcere dve!!!!- ) 2 kosielky, a aby som toho nemala len tak malo, tak aj tu uz pokrcenu a pouzitu (od vcera) utierku z kuchyne 😅.
My byvame vo viedni, takze to by sme si museli dat stretko tu v bufete 😀 ( ale ten je perfektny, hned aj s kaviarnou a cukrarnou v jednom), muzik prisiel prave domov, hodil sa na gauc, ze ide si trochu pospat, lebo dnes v noci TO zacne... 😎 vraj do zajtra musi byt vonku, lebo je to lahko zapamatatelny datum... 😅 , nechcela som mu pripominat ze nase vyrocie je tiez lahko zapamatatelny datum, a aj tak ho zabuda (12.12.) 😀, inac ked sa postavim, zacina ma popichavat zospodu, ale to tak raz-dva x za hodinku tak uvidime...
@ellahop mi o tom doktorka říkala při první kontrole, že se máme rozmyslet. O pneumokokových vakcínách jsme se bavili dneska.
@sjussi my očkovali rotaviry dnes - očkuje se od 6. týdne a my budeme očkovat Prevenar 13 od 3. měsíce - tady je fajn počítadlo - http://www.prevenar.cz/ockovaci-schema

Holky pokud budete očkovat pneumokoky, které vakcíny? Prevenar 13 nebo Synflorix? Já uvažuju nad Prevenarem 13.