icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

majamat
19. máj 2010

ja pijem dost. neviem kolko, ale byvam dost smadna. hlavne na zaciatku som bola. teraz je to trochu lepsie.

majamat
19. máj 2010

co ma viac trapi, ze sa moc napchavam. rano mi nechuti, ale donutim sa nieco zjest. o 2hod. som hladna. dnes som o 9:30 hod zjedla jogurt s pecivom a v obchode mi bolo zle, ale mala som strasnu chut na zavinace. tak som si jeden kupila a uz som ho aj zjedla. normalne mi bolo lepsie, ale po chvili zase blby pocit a tak som vicucala zopar cukrikov.

kaceenka
19. máj 2010

luculele: my svadbu plánujeme skoro rok 😀 a máme to 7.8.2010. Hej mám šaty už dlho...miminko sme plánovali, ale ja som ani nedúfala, že by sa do svadby zadarilo.snažíme sa niečo cez rok. Baby naplánovaly rozlúčku, tak som zvedavá ako to dopadne. inak neviem i som sa už pytala, ale bola si už u doktora? ja sa chystám budúci utorok....

majamat: ja s tym jedlom to mám rovnako. furt mam pocit hladu, ale až taký že ma bolí žaludok. takže si musím vždy niečo dat.ale ja tom nejak skoro...a smadna som tiež furt, hlavne ked som este nemala ani pozitívne testy. A to ej u mna čo povedat,lebo do seba za den nedostanem ani liter vody..v pítí som hrozná..

luculele
19. máj 2010

Buduci utorok , to je fajn, ja az 8.6. Teda, mam to potvrdene z krvi, ale na ultrazvuku este nebolo vidno nic 😖
Ja mam taku kvazi rozlucku uz 31.maja a fakt neviem, ako sa zachovam, ked este nechcem povedat, ze som tehu...

susann83
19. máj 2010

No baby, s tými rozluckami to budete mat zaujímavé ;)
luculele, nepojdes aj ty skôr k dr?

kaceenka
19. máj 2010

no ja rozlučku plánujem až v júli a ak bude všetko ok budem musiet s pravdou von..i ked by som najradšej čakala až do svadby. 😀
no idem budúci utorok, ale ked som sa objednávala nepovedala som že mam pozitivny test..objednala som sa normalne k dr. baby myslíte že ked ma doktor ultrazvuk vaginálny, že uvidí niečo skor ako ultrazvukom cez brucho?

Až 8.6. to by som nedala, čakat tak dlho. a ty nechceš alebo nemal volno?

susann83
19. máj 2010

Kaceenka, cez vaginalny utz určite uvidí. V ktorom tt budeš v utorok?

Luculele a ty si v kolkatom presne?

kaceenka
19. máj 2010

no budem 5+4tt... No som zvedavá...

susann83
19. máj 2010

Ja som bola 10-teho 5tt+5 a už bola krásna bublinka, 8 mm. Vraj presne ako má byť 🙂
Neboj bude všetko v poriadku 🙂

jojci29
19. máj 2010

Caute,nachvilu som nakukla co noveho.Ja mam ist v piatok gyndoske a asi to uz nevydrzim a poviem nech mi to sono uz spravi.To budem na konci 7tt takze mozno bude uz srdiecko vidiet.hm?

kaceenka
19. máj 2010

susann: už nech to mám za sebou a viem na čom som..

jojci: no ja by som nevydržala a povedala, že chcem utz...ja som hrozne nedočkavá...Ale neboj už budeš vidiet srdiečko 🙂

jojci29
19. máj 2010

no to dufam lebo by som musela opakovat sono o taky tyzden.Tak neviem ci by som mala pockat alebo nie.Ja som tiez strasne nedockava a ked nieco nemam hned som zla 😠

susann83
19. máj 2010

Jojci, ja by som tiež nevydrzala a dala by som si urobiť utz, veď keď už budeš tam ;)
a srdiecko by malo byt

miyya
autor
19. máj 2010

asi sem sa tu stretli všetky rovnake. 😀 😀 😀 baby ja malujem,mne švihá, ale malý mi počmáral čo sa dá, tak som sa rozhodla vymalovať jednu izbu a potom zvyšne čarbanice v celom dome. 😝 😝 😝

Bola som v januarovkach a vidím,že sa už začnete pridávať do tabulky. večer doplním Vaše údaje. 😉

denne73
19. máj 2010

dievčatá kedy je už vidieť na sone tehu?? kedy treba isť k doktorovi??

jojci29
19. máj 2010

prediskutujem to s lekarkou a uvidim na mieste.Som z toho nervozna.Ozaj neviete ako dopadla meli?

jojci29
19. máj 2010

predtym som bola v 4tt a bolo vidiet ze tam nieco je ale aj tak mi robili kontrolne sono este o 2tyzdne

denne73
19. máj 2010

diky

sylvia21
19. máj 2010

miyya 😉 ty si inak akcna 🙂 Vidno, ze sa uz citis lepsie 🙂

kaceenka
19. máj 2010

jojci: nápodobne všetko musím mat hned...inak som tiež zlá.. 😀

miyya: tak to si dobrá, že maluješ..to ti to musel riadne počmárat..mali sta vymalovat takou farbou čo sa dá umývat, ked ju deti popíšu..

takže už v 4tt je niečo vidiet, to ma prekvapuj....

kaceenka
19. máj 2010

denne: ked ona to má každá asi inak.. a v ktorom si ty teraz?

miyya
autor
19. máj 2010

hej nie každému je v 4tt vidieť. mne nebolo a až v 6 tt tam bola bublinka. všetko záleži od času ovulacie, oplodnenia a uhniezdenia.asi to u každej trvá inak dlho. 😕 😕

miyya
autor
19. máj 2010

no som unavená.dneska som malemu urobila ryžu so sojou a zeleninkou a ked papá ryža,tak je to des. ryža je všade. je mi až do plaču,ale nedovolí mi, aby som ho krmila. ☹ ☹ ☹

jojci29
19. máj 2010

to hej.Tentoraz som si ale uplne ista datumom pocatia nakolko sme mali len 1 nechraneny sex 😀

jojci29
19. máj 2010

zatial sa majte musim na poradu,vecer sa zasa zjavim.papa

kaceenka
19. máj 2010

miyya:takže máte doma vždy ryžové královstvo?

jojci: ja by som tiež chcela vediet kedy sme počali...nedokážem odhadnut...

luculele
19. máj 2010

No, som sa vratilsa z obreda. Bola som v cinskej restike a tam davaju vzdy take velke porcie, ktore som nikdy nezjedla. A teraz? Len sa tak za jedlom zaprasilo 🙂

Moja doktorka je do 7.6. na dovolenke, preto az 8.6. Som 5tt a 6 dni. Povedala som si, ze uz pockam, vtedy uz mozno bude aj srdiecko...

alexandra1705
19. máj 2010

Ahojte, ja idem k Dr. 26.5 a budem 7tt a 3 dni, tak dúfam, že mi nevezme len krv na potvrdenie tehu, ale aj spraví sono...maminky, kedy sa dáva tehu knižka ( v ktorom týždni, alebo...)?ďakujem

susann83
19. máj 2010

Alexandra, myslím že teraz dáva väčšina až v 12tt.
7tt+3 už bude pekne sono, prehovor ho keď ti nebude chcieť urobiť ;)

Luculele, to už budeš mat dosť tt, bude aj <3 srdiecko

luculele
19. máj 2010

🙂 si ma potesila az mi srdce poskocilo...