Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 Ahoj Moni! No focení bylo super. Sice se to ze začátku Domči moc nelíbilo, ale když jsem ji znova nakojila, uklidnila se a pak se na některých fotkách dokonce i trochu usmála 🙂 No uvidíme, co z toho bude 🙂 Do týdne by měl být výsledek 🙂 Většinou fotila jenom malou, jen na pár fotečkách budeme i my s Ráďou. Pak hned pošlu fotečky. Fotografka říkala, že to bylo super, že byla taková maličká vzhůru. Že většina takových miminek celou dobu spinká.
dnes mame 2 mesiace 🙂
@kostri mala jak kdy,nekdy se spokojene nabasti a hned spinka a nekdy se nabasti a blbla a chrochta si i hodku.hlavne je ja poradne nemuzu porad zjistit kdy ma dost-usne mi po 10minutach pri kojeni a ja jak ji dam odrihnout a do postylky tak spusti rev ze chce jeste.
Stou jizvou-no me zacla dnes nejak pobolivat ☹
@ellahop Tak jsem dneska absolvovala to samé. Taky mi udělali pinzetou dvě dírky do rány, z každé strany jednu a vytlačovala mi to rukama. Nic mi do toho teda nedávala, ale hnis mi z toho teče pořád. Nic příjemného to nebylo, ale čekala jsem to horší. Mám si do toho ještě injekční stříkačkou stříkat dezinfekci, ale to jde dost blbě se tam trefit. Brali mi z toho i vzorky, zda tam nejsou nějaký bakterie. Tak už se těším, až bude po šestinedělí, že bude fajn.
@cufinka to ani ja nikdy neviem,kedy je mala poriadne napapkana..niekedy si myslim,ze uz sa od toho prska dotahuje,tak ma dost,dam ju odgrgnut a spusti rev,potom papa este,takze podla mna,si len potrebuju baby odgrgnut,lebo im to vadi pri papani a potom pokracuju 😉
vcerajsi vecer bol pokojny,mala zaspinkala na pol hodku este pred vecernym spanim,takze som sa mohla venovat hanke,lebo muz prisliel z domu-betonovali cely den tak bol hotovy 😝 potom po prebudeni sa zuzanka napapala,prebalila som ju,prezliekla a o pol deviatej som s nou sla do postele,zaspala tak po deviatej.ale noc bola hrozna 😖 kazdu chvilku sme boli hore a ked sa napapala,plakala,prebalila som ju,zas som jej dala papat a este pol hodinu pomrnkavala,potom zaspala a za hodku bola hore zas ☹ beeeee ☹
zavolaj si gynekologovi,preco ta ta jazva boli 😕
@cufinka ahojky, já jsem po císaři ted 6 týdnu a když na ni šáhnu tak ji taky pořád citím, ale jinak v pho.. teda nesmím oc upnuté kalhoty.. to je hodně nepříjemné, takže ještě nějaký čas to bude trvat než to nebudu cítit. ale jinak v poho.. JInak jí mám taky nějakou tvrdou.. nevím čím to mazat nebo tak...
ahojte babulky! 😀 😀 😀 mja malicka mala vcra vecer teplotu 38°C ☹ ☹ ☹ , sa mi uz od obeda zdala nejaka malatna, len sa najedla a spala, to sa jej uz davno nestalo, nastastie ta neplota nestupala, noc bola pokojna, vela spala a po polnoci uz aj viac papala 🙂 , rano sa napapala, teplotu uz nemala, ale budem sledovat, ci nevystupi neskor..... eraz pred chvilou zaspala, od deviatej bola hore a kukala, presne takuto ju poznam 😀 😀 😀 tak uvidime, ak by teplota stupla moc vyssie, pojdem na pohotovost, ale dost som sa zlakla, bo ju obliekam, ked ideme von, mam pocit, ze raz som to trochu s oblecenim prehnala, mala sa spotila a potom ju ofuklo ☹ ☹ ☹ muim davat vacsi pozor...... dufam, ze to nie je nic vazne a ze bude coskoro dobre 🙂 🙂 🙂
zatial pekny den!!!
ahojte!!! tak vyrážka je skoro pryč po mastičkách!!! jen ve vláskách zbyly takové hnusné velké strupy, ale ten Rubisan je úspěšně ničí a rozpouští... Na obličejík jsme měli Halicar a byl úžasný!! jinak ted se ji tu krmí tatka a je to lepší jak televize... malá vždy, když ji chce nechat obrknout, řve jak by tu flašku neměla dostat zpět... a navíc mu do toho ještě tlačí a prdí 😀 😀 😀 😀
@cufinka to sem se tě chtěla zeptat kde jsi na to přišla s tím porodným, no bylo by to fajn.Když sem byla pro rodný list na matrice, tak mi paní řekla, že si to mám nechat spočítat.Sem si říkala,že tam půjdu zbytečně a taky že jo.Paní na kontaktním se na mě dost nechápavě podívala,co že tam vůbec chci a že máme strašně moc.Pak mi řekla, že až budu mít jen rodičák, že si mám přijít zažádat o přídavky.
Holky, dáváte miminka do houpacích lehátek úplně od malička?
@haniula no super,ze to malinkej zmizlo,my sa s tym este trapime 😖 ale reve,ked jej to umyvam a natieram,moc sa jej to nepaci 😀
a aj nasa pri papani prdi 😀 a tvari sa pri tom velice dolezito,prestane tahat a spravi taky ksichtik 😀 je to mozne aby tak malinke babatka tak nahlas prdeli? 😀 😀 😀 😉
@neposedna treba davat veru pozor a babatka moc nebabusit,aj ja sa o to snazim,ale ked je to niekedy take tazke,nie? 🙄 ked to vyzera, ze je vonku krasne a vylezem a fuka jak dive 😝 alebo si zas myslim,ze je zima jak bic a je teplo..no je to hotova veda 😉 nech uz malej teplotka nevystupi!!inak ste to zvladli super!pochvala 😉
@janicac Já teda kojím, ale Ondra ještě pije UM, takže něco vím 😅 Když chceš např. těch 100 ml tak dáš 90 ml vody a do toho 3 odměrky nutrilonu. Ono toho totiž po přidání prášku bude možná i trochu víc jak 100 ml...ale na krabičce to máš myslím docela podrobně popsané...kolik vody, kolik odměrek a kolik z toho bude ve finále mlíčka.
Když uděláš někdy víc a malej ti to nevypije tak šup se zbytkem do lednice a na další krmení k tomu jen dolej vodu a dodělej zbytek. Určitě je to tak možné. Oni sice píší, že se to má vylévat, ale to je prostě jen "byznys"...potřebují prostě vydělávat. S mlíčkem v lednici se rozhodně nic nestane...to mi potvrdila i doktorka.
@kostri no já jí kojím 15minut -ona mi u tooho usne a když si odkrkne zase mi chrní na bříšku a jakmile jí dám do postýlky začne hrčet-jakoby si chtěla ještě krknout a nešlo jí to (nevím co to je za zvuky ) a když jí vezmu přestane a jakmile jí nabýdnu prso tak zase pije 😀 jsem říkala že zachvilku nás spapá 😀 Jinak my spinkali v noci úžasně -usla v 21h a vzbudila se na kojo ve 2h 😀 a pak až v pul 7 😀
@verca84 ahojík ,no já tu jizvu mažu lékařskou vazelínou co nám řekli v nemocnici prstama prosvičuju-jak nám taky řekli.no já si myslím že mě začla právě ta jizva bolet z uplých džín(mě jsou všechny kalhoty uplý před boky ,ale stehna mi zhubla to naštve 😠 ) už aby byla dobrá a já mohla začít cvičit 😀

@cufinka tu jazvu budes citit este dlho,nemyslim bolest,ale to zhrubnutie.neboj sa nic,pokial nemas horucky a jazva ta nepali,je to v poriadku 😉 za chvilu budes jak rybicka 😉 len okolie jazvy budes mat doooost dlho strpnute,necitive,tak sa nenaplas