icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
10. feb 2011

@cufinka tu jazvu budes citit este dlho,nemyslim bolest,ale to zhrubnutie.neboj sa nic,pokial nemas horucky a jazva ta nepali,je to v poriadku 😉 za chvilu budes jak rybicka 😉 len okolie jazvy budes mat doooost dlho strpnute,necitive,tak sa nenaplas

kamusek
10. feb 2011

@monik1 Ahoj Moni! No focení bylo super. Sice se to ze začátku Domči moc nelíbilo, ale když jsem ji znova nakojila, uklidnila se a pak se na některých fotkách dokonce i trochu usmála 🙂 No uvidíme, co z toho bude 🙂 Do týdne by měl být výsledek 🙂 Většinou fotila jenom malou, jen na pár fotečkách budeme i my s Ráďou. Pak hned pošlu fotečky. Fotografka říkala, že to bylo super, že byla taková maličká vzhůru. Že většina takových miminek celou dobu spinká.

kostri
10. feb 2011

@cufinka a v noci ti ako mala zaspava?zaspi pri papani?a cez den?zaspavala vzdy sama?

misha8
10. feb 2011

dnes mame 2 mesiace 🙂

cufinka
10. feb 2011

@kostri mala jak kdy,nekdy se spokojene nabasti a hned spinka a nekdy se nabasti a blbla a chrochta si i hodku.hlavne je ja poradne nemuzu porad zjistit kdy ma dost-usne mi po 10minutach pri kojeni a ja jak ji dam odrihnout a do postylky tak spusti rev ze chce jeste.
Stou jizvou-no me zacla dnes nejak pobolivat ☹

misag23
10. feb 2011

@ellahop Tak jsem dneska absolvovala to samé. Taky mi udělali pinzetou dvě dírky do rány, z každé strany jednu a vytlačovala mi to rukama. Nic mi do toho teda nedávala, ale hnis mi z toho teče pořád. Nic příjemného to nebylo, ale čekala jsem to horší. Mám si do toho ještě injekční stříkačkou stříkat dezinfekci, ale to jde dost blbě se tam trefit. Brali mi z toho i vzorky, zda tam nejsou nějaký bakterie. Tak už se těším, až bude po šestinedělí, že bude fajn.

misag23
10. feb 2011

@cufinka Malá je princeznička 🙂
K tý jizvě, já byla na čištění dneska, mám v tom nějaký zánět a bolí to fakt pekelně a mám k tomu i horečky, který už naštěstí po antibiotikách pomalu ustupují.

haniula
10. feb 2011

@misha8 gratulujeme!!

cufinka
10. feb 2011

@misag23 tak to mi je strasne lito! Tak preju at se to co nejdrive zahoji!

kostri
11. feb 2011

@cufinka to ani ja nikdy neviem,kedy je mala poriadne napapkana..niekedy si myslim,ze uz sa od toho prska dotahuje,tak ma dost,dam ju odgrgnut a spusti rev,potom papa este,takze podla mna,si len potrebuju baby odgrgnut,lebo im to vadi pri papani a potom pokracuju 😉
vcerajsi vecer bol pokojny,mala zaspinkala na pol hodku este pred vecernym spanim,takze som sa mohla venovat hanke,lebo muz prisliel z domu-betonovali cely den tak bol hotovy 😝 potom po prebudeni sa zuzanka napapala,prebalila som ju,prezliekla a o pol deviatej som s nou sla do postele,zaspala tak po deviatej.ale noc bola hrozna 😖 kazdu chvilku sme boli hore a ked sa napapala,plakala,prebalila som ju,zas som jej dala papat a este pol hodinu pomrnkavala,potom zaspala a za hodku bola hore zas ☹ beeeee ☹
zavolaj si gynekologovi,preco ta ta jazva boli 😕

sova33
11. feb 2011

@kostri Ahoj, tak to my pro změnu jsme střídavě jedli a přebalovali od pěti odpoledne do půlnoci. Pak teda usnul a spal do pěti do rána, najedl se, přebalil, najedl a do postýlky jsem ho dávala až v sedm.

kostri
11. feb 2011

@sova33 😖 no,tiez ziadna vyhra,co? 😒 😀 ale v podstate mozme byt spokojne,ked papkaju a moc neplackaju..hlavne ze su zdravucke,deticky nase 😵

verca84
11. feb 2011

@cufinka ahojky, já jsem po císaři ted 6 týdnu a když na ni šáhnu tak ji taky pořád citím, ale jinak v pho.. teda nesmím oc upnuté kalhoty.. to je hodně nepříjemné, takže ještě nějaký čas to bude trvat než to nebudu cítit. ale jinak v poho.. JInak jí mám taky nějakou tvrdou.. nevím čím to mazat nebo tak...

sova33
11. feb 2011

@kostri To máš pravdu 🙂 Doufám, že se to časem srovná 😀, protože mít takovou sovu doma, aby byl vzhůru od pěti ráno do půlnoci, to by asi byla moje smrt.

neposedna
11. feb 2011

ahojte babulky! 😀 😀 😀 mja malicka mala vcra vecer teplotu 38°C ☹ ☹ ☹ , sa mi uz od obeda zdala nejaka malatna, len sa najedla a spala, to sa jej uz davno nestalo, nastastie ta neplota nestupala, noc bola pokojna, vela spala a po polnoci uz aj viac papala 🙂 , rano sa napapala, teplotu uz nemala, ale budem sledovat, ci nevystupi neskor..... eraz pred chvilou zaspala, od deviatej bola hore a kukala, presne takuto ju poznam 😀 😀 😀 tak uvidime, ak by teplota stupla moc vyssie, pojdem na pohotovost, ale dost som sa zlakla, bo ju obliekam, ked ideme von, mam pocit, ze raz som to trochu s oblecenim prehnala, mala sa spotila a potom ju ofuklo ☹ ☹ ☹ muim davat vacsi pozor...... dufam, ze to nie je nic vazne a ze bude coskoro dobre 🙂 🙂 🙂
zatial pekny den!!!

haniula
11. feb 2011

ahojte!!! tak vyrážka je skoro pryč po mastičkách!!! jen ve vláskách zbyly takové hnusné velké strupy, ale ten Rubisan je úspěšně ničí a rozpouští... Na obličejík jsme měli Halicar a byl úžasný!! jinak ted se ji tu krmí tatka a je to lepší jak televize... malá vždy, když ji chce nechat obrknout, řve jak by tu flašku neměla dostat zpět... a navíc mu do toho ještě tlačí a prdí 😀 😀 😀 😀

lavazza
11. feb 2011

@cufinka to sem se tě chtěla zeptat kde jsi na to přišla s tím porodným, no bylo by to fajn.Když sem byla pro rodný list na matrice, tak mi paní řekla, že si to mám nechat spočítat.Sem si říkala,že tam půjdu zbytečně a taky že jo.Paní na kontaktním se na mě dost nechápavě podívala,co že tam vůbec chci a že máme strašně moc.Pak mi řekla, že až budu mít jen rodičák, že si mám přijít zažádat o přídavky.

misag23
11. feb 2011

Holky, dáváte miminka do houpacích lehátek úplně od malička?

lavazza
11. feb 2011

@markysek2 my to máme úplně stejně, na kontaktním sem nám paní vysmála a papíry dopředu mi dala taky

lavazza
11. feb 2011

@cufinka musíš na kontaktním místě dát papír z práce na jak dlouho budeš doma, stačí tak měsíc před koncem mateřský, tam se i vyřizují přídavky

lavazza
11. feb 2011

@misag23 my máme od fisher-price a to od narození je, když dělám něco dýl v kuchyni tak tam prcka dám,polohovací lehátka sou super

kostri
11. feb 2011

@haniula no super,ze to malinkej zmizlo,my sa s tym este trapime 😖 ale reve,ked jej to umyvam a natieram,moc sa jej to nepaci 😀
a aj nasa pri papani prdi 😀 a tvari sa pri tom velice dolezito,prestane tahat a spravi taky ksichtik 😀 je to mozne aby tak malinke babatka tak nahlas prdeli? 😀 😀 😀 😉

kostri
11. feb 2011

@misag23 ja som mala zuzanku v lehatku,ked mala sopliky len koli tomu aby bola vyvysena,ale velmi sa jej tam nepacilo,hmyrila sa stale.ale velmi ju neplanujem tam davat,aby sa lepsie rozpohybovala na rovnej podlozke.uz sa mi pekne dava na bok 😎 za chvilu sa prekoti na brusko 😎 😀

kostri
11. feb 2011

@neposedna treba davat veru pozor a babatka moc nebabusit,aj ja sa o to snazim,ale ked je to niekedy take tazke,nie? 🙄 ked to vyzera, ze je vonku krasne a vylezem a fuka jak dive 😝 alebo si zas myslim,ze je zima jak bic a je teplo..no je to hotova veda 😉 nech uz malej teplotka nevystupi!!inak ste to zvladli super!pochvala 😉

zuzik28
11. feb 2011

@janicac Já teda kojím, ale Ondra ještě pije UM, takže něco vím 😅 Když chceš např. těch 100 ml tak dáš 90 ml vody a do toho 3 odměrky nutrilonu. Ono toho totiž po přidání prášku bude možná i trochu víc jak 100 ml...ale na krabičce to máš myslím docela podrobně popsané...kolik vody, kolik odměrek a kolik z toho bude ve finále mlíčka.
Když uděláš někdy víc a malej ti to nevypije tak šup se zbytkem do lednice a na další krmení k tomu jen dolej vodu a dodělej zbytek. Určitě je to tak možné. Oni sice píší, že se to má vylévat, ale to je prostě jen "byznys"...potřebují prostě vydělávat. S mlíčkem v lednici se rozhodně nic nestane...to mi potvrdila i doktorka.

kostri
11. feb 2011

@sova33 ale nebol maly hore od rana od piatej do polnoci,ze nie???ja som si myslela ze od vecera od piatej do polnoci nespal.. 😕som teraz domylena 😅

cufinka
11. feb 2011

@kostri no já jí kojím 15minut -ona mi u tooho usne a když si odkrkne zase mi chrní na bříšku a jakmile jí dám do postýlky začne hrčet-jakoby si chtěla ještě krknout a nešlo jí to (nevím co to je za zvuky ) a když jí vezmu přestane a jakmile jí nabýdnu prso tak zase pije 😀 jsem říkala že zachvilku nás spapá 😀 Jinak my spinkali v noci úžasně -usla v 21h a vzbudila se na kojo ve 2h 😀 a pak až v pul 7 😀
@verca84 ahojík ,no já tu jizvu mažu lékařskou vazelínou co nám řekli v nemocnici prstama prosvičuju-jak nám taky řekli.no já si myslím že mě začla právě ta jizva bolet z uplých džín(mě jsou všechny kalhoty uplý před boky ,ale stehna mi zhubla to naštve 😠 ) už aby byla dobrá a já mohla začít cvičit 😀

kostri
11. feb 2011

@cufinka no ty sa mas!pekne ti spinka,papalka jedna 😵 😵 😵 😉

kostri
11. feb 2011

@cufinka tiez sa chystam na cvicenie...a chystam a chystam... 😕 😀 😀 😀 hlavne teda brusaky by som potrebovala robit 🙄 a so stehnami tiez nieco treba do leta vykonat 🙄

cufinka
11. feb 2011

@kostri no já jsem na sebe zvědavá stím cvičením 😀 -jsem teda už na svojí váze ale chci dát dolů ještě pár kilo-ale nechápu když vážím stejně jako před těhu že mám širší ty boky 😠