icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
11. feb 2011

@misag23 malému se v lehátku líbí, zatím 🙂
přes kloboučky kojím,ale i když je vyvařím tak sou takový flekatý, kolikrát je i myju jen teplou vodou

lavazza
11. feb 2011

@cufinka ty sou krásný, takový sem podobný koupila neteři

kinsli
11. feb 2011

@cufinka 15 min. kojení, no to je sen 😵 Já aby měl přes 100 ml tak to tahá cca 45 min a déle ☹
Ale snad bude líp 😝 😀 Zítra jedeme ráno k laktační sestře a půjčím si medelu - lacinu taková velká odsavačka,
má super tah, vytáhne 100 ml za 10 min 😀 Tak doufám, že mi to mlíčko poředně roztahá a poteče rychleji 😉
Aby se doba kojení zkrátila. S tím porodným to zní zajímavě 😉 Bylo by to fajn 😉

jinak s kg jsem taky téměř na svém ( asi 1,5 kg ) ale zatím mám děsný břicho ☹ snad se to ještě trochu stáhne a pak budu muset zabrat 😀 a cvičit, jen nevím kde na to vezmu čas 🙄

Ty jizvy vám holky nezávidím, příjde mi, že je Vás tu s SC stračně moc ☹ Není nad klasický porod, pokud je tedy ok 😉
Já to mám super luxus bez zranění, ale zase bojuju s hemeroidama, ale to asi po spontálním porodu každá 😖
S Kačenkou jsem bojovala půl roku, ale moc jsem to neřešila, teď mažu, ale je to o dost horší než s Kačenkou ☹

Co se týká miminek tak my máme fakt pohodáře spinká skoro pořád 😀 Teď spí asi od 15:30h a nevypadá to, že by chtěl vstávat 😀 😀

kinsli
11. feb 2011

@vilca
zelená stolice je od toho, že střídáš prsa a pije hodně předního mléka. To obsahuje cukry a ty kvasí v žaludku, proto ta zelená stolice. My ji máme taky 😔 kojím totiž z obou prsou nebo a v jednom mám toho předního mlíka na pití fakt hodně 😉 Stejně tak když dokrmuji tak odsavačka odsaje přední mlíko to zadní mi moc nebere, to musím když tak ručně 😖

euffra
11. feb 2011

Ahojte,tak sa hlasim uz aj ja. Vobec nestiham net, nine sme uplne zrusili telku, nezapinam ju cely den, aj pocitac, tak mam s nou vela roboty ju zabavit cely den, uz ani nespi cez obed,no a vecer padam do postele uplne hotova. Maly je celkom dobry, papa cca po troch, styroch hodinach. Myslim, ze ma trampoty s bruskom, dost sa puci,tlaci, place pri tom, uvidim ako to pojde, asi nasadim kvapky, ale zase zatial sa vzdy vyprdi, Tak neviem, ci uz davat kvapky alebo pockam.
Trapia ma kila navyse, musim zhodit este 10kg.neviem sa dostat do svojich veci, nosim stale tehotenske, stve ma to. Som po cisarskom a nemozem vobec cvicit, ani dietu nemozem nasadit, lebo kojim a ked sa nenajem tak potom odpadavam. ☹

kamusek
11. feb 2011

@kinsli Jestli můžu poradit, tak zkus na ty hemeroidy homeopatické kuličky. Vybrala jsem jedno balení a opravdu to zabralo. Jsou skoro pryč 🙂

kinsli
11. feb 2011

@kamusek jé moc díky a jak se jmenují??

holky kdy mají prckové uchopovat hračky do ruky?? Já že Vojtíšek si hraje už teď a příjde mi to hodně brzy, ale už si to fakt nepamatuji jak To měla Kačka 😉

kamusek
11. feb 2011

@kinsli Jmenuje se to ARNICA MONTANA 9 CH! A bere se 5 kuliček 3x denně.

kinsli
11. feb 2011

@kamusek Moc děkuji jsi zlatá , koupím si je 😉

misha8
11. feb 2011

@haniula ja som sa nato informovala a predčasne narodeným babatkam odporučil až v 6 mesiaci prepichovať ušká skor nie ....

kinsli
11. feb 2011

já nevím jak je to u předčasně narozených, ale u nás se doporučuje až po první hexe 😉 My byly na 4 měsíci.

kamusek
12. feb 2011

@kinsli Nemáš vůbec zač. Snad taky pomůže. Vím, jak hrozné to je ☹ Já jsem v porodnici byla až zoufalá. Ani mě tak nebolela jizva po šití (a ta byla dost velká), jak ty hrozné hemeroidy ☹

kinsli
12. feb 2011

@kamusek Tak to já v nemocnici nic udělaly se mi až tak od 3 týdne ☹ to mám i zácpy, tak je to maso 😖

kinsli
12. feb 2011

Holky půjčila jsem si od Medely lactinu, no to je úžasná věcička 😵
100 ml jsem měla odsáto za cca 5 minut 😀

annmarie
12. feb 2011

@mimirinko jej 🙂 takze si sa dockala predsa na svoje narodeniny 🙂 mas krasny darcek a nadhernu spoluoslavenkynu 😀 gratulujem a prajem vam vela zdavicka, pokojne brusko a dostatok mliecka 🙂

annmarie
12. feb 2011

@kinsli fiiiha, tak ta ma teda tah...mozno sa ti konecne v normalnom case podari krpca kojit...aj ja mam obdobny problem, a rozhodla som sa kupit si daku lepsiu odsavacku, pretoze posledne tri dni mi mlieko niekedy az kvapka a malinka jak je chorucka sa jej zle pije a nevypije vsetko tak sa potom narobim jak dojka kym vsetko odstriekam...

kamusek
12. feb 2011

@kinsli To jsem právě měla v porodnici. I tu zácpu. A ještě mi řekli, že pokud nepůjdu aspoň jednou na velkou, tak mě nepustí domů. Protože si musí být jistí, že při porodu a následném šití nedošlo k nějakému poškození. No síla. Den před propuštěním jsem si zašla za sestřičkou, která mi dala čípek FAKTU (je to taky na hemeoridy i proti zácpě). A k tomu jsem si dala ještě to mléko Activia a pak jsem to málem už nestihla na záchod. Měla jsem šílený strach, že mi prasknou ty stehy, ale v pohodě. Poprvé to bylo maso, ale teď už super! A nejhorší ještě bylo, že jsem ztratila hodně krve a musela brát železo (které taky způsobuje zácpu ☹ )!

kinsli
12. feb 2011

@kamusek my jdeme na Valentýnskou večeři dneska 😀 Včera jsme zbodli půlku valentýnského srdíčka ( dort ) co jsem koupila 😀

Jinak co se týká toho druhého 😅 Tak hlavně, že jsi už v pohodě 😵 Já zkusím tu mastičku když nezabere tak zajdu pro ty homeopatika 😉 To co píšeš tak to jsem měla přesně s dcerou ☹ Rupturu 3 do toho zácpy a hemeroidy, no fuj to byla kombinace 😖

@annmarie
fakt úžasný 😵 po další hodině a půl jsem odsála 70 ml. Kámoška ji měla půjčenou cca 3 týdny, fakt nevím ale dýl asi ne a roztahala si mlíčko na 150 ml v každém prsu 😀 To je mazec, bych nevěděla co s tím 😀

misag23
12. feb 2011

@mimirinko Moc gratulujeme k narození malé Anetky, hlavně hodně zdravíčka a spokojenosti 😉

cufinka
12. feb 2011

@mimirinko gratulacee 🙂 hlavně hodně zdravíčka 🙂

cufinka
12. feb 2011

@kinsli jojo tu medelu odsávačku měli v porodce a je je to super věc a fakt rychlovka 😀 hele a jak poznáš kolik malej spapkal když kojíš? 😨 mě malá dělá u kojení drahoty a po kojení taky a já vždycky nevím jestli už má dost nebo jsou to zase ty její náladičky 🙂

haniula
12. feb 2011

@kinsli jestli chceš, můžu ti prodat elektrickou medelu... mám ji doma naprd!! a k tomu ti můžu dát jako bonus kelímky na úschovu mléka...

haniula
12. feb 2011

@mimirinko tak Tě vítám mezi maminkami!!! mooooc gratulujeme!!!

haniula
12. feb 2011

A platí to pro všechny!! Kdo by rád měl doma mini elektrickou odsávačku od medely, ráda Vám ji prodám. Mě je doma na prd!!! Sedá tu na ni akorát prach... Na ceně se určo domluvíme!! 😵

kostri
12. feb 2011

@kinsli ,mame obidve deti rovnako stare,som sa ta chcela spytat,ako to stihas s obomi naraz,lebo ja obcas dochadzam o nervy,hlavne ked starsia sa chce akurat hrat,alebo papat,alebo ist von a ja zrovna koli mladsej nemozem a starsia si to neda vysvetlit.. 😒 proste,ako u vas vyzera den,vecer a noc? 🙂 ale citam,ze maly ti pekne spinka,tak mas pohodu,hm? 😉 lebo nasa zuzannka nie je moc dobra spacka 🙄

kostri
12. feb 2011

@euffra tiez mam na sebe este desat kil,teda presnejsie pat kilov od hanky a pat mi dala zuzka 🙄 😀 ,cvicit sa tiez chystam,ale cakam na vyjadrenie dr,jak sa mi hoji jazva
nezvidim,ze ti mala cez den uz nespi 😒 ja si predsalen aspon od jednej na dve hodky oddychnem,pomoze mi to.a keby neexistovali rozpravky,niekedy neviem,akoby som ju zaujala teda hlavne vtedy,ked uspavam zuzanku a ona mi chce silou mocou pomahat 🙄 😅 tak obdivujem,ze si sa odhodlala zrusit telku 😎 😉

kostri
12. feb 2011

@kinsli hanka prvy krat chytila hracku ked mala osem tyzdnov,zuzanka drzi zatial umelohmotnu lyzicku,ale musim jej ju tam napchat 😀 vojtisek je sikula 😵

kostri
12. feb 2011

@misha8 ako sa mate?myslim,ze ty si tu minule pisala,ze sa vam potvrdil relux?ci sa chvalabohu mylim?

verca84
12. feb 2011

@cufinka ahojky, taky se chystám na cvičení.. a to že máš širší boky je asi tím, že se pak roztahovala pánev a připravovalo se to na porod.. holt u mě zvytečně, jelikož jsme byli císařem.. tak ted se to musí vrátit zpět.. jinak jsem také na své původní váze, jen musím zpevnit bříško, ale to chcem s přítelem začít chodit do posilky od března.. a makat budu jak šroub.. chci být do léta fit 🙂)) přeci jen to těhu nám dalo zabrat.. 🙂

kostri
12. feb 2011

@kinsli mne na zapchu velmi pomohli probioticke jogurty 😉