Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cufinka tak to máš krásné spaní, když ti usne v 21hod. apak v 2ráno. To si člověk aspon spočne.. Vanesska to má podobně. usne nám kolem 22:30 hod. dřív ani náhodou.. a probudí se na jídlo až kolem 3 nebo 4 ráno.. a pak v kolem 8 hod. takže já jsem ráda, že to máme tak pěkně uděláno.. ale trvalo nám to, než sme na to takto najely.. Protože ze začátku jsme se budily co hodku.. a to já byla pak hotová, a nervozní, unavená.. za to ted.. ted je to pohoda... Stejně v 8 hod. obvykle vstávám, tak si uvařím Caro, kojící čaj a než se napiji tak malá knourá amy jdem kojit 🙂)
@cufinka u kojení moc nepoznáš kolik toho do sebe dostala, jen podle vážení. nemám ale doma kojeneckou váhu, tak vždy čekám, kdy se sama odtrhne, ale většinou mi u toho usne, a jak ji odtáhnu, tak pak začne za chvíli knourat že má hlad.. takže jdem znova.. a to tak praktivkujem i 4x než se pořádně nají, takže já už začínám odstříkávát a dávám ji to přes lahvičku, ale vždy prvně prso apak zbytek.. co si dá to si dá, zbytek se pak zužitkuje podruhé 😀
holky a to odstrikany mlicko co my mala nespapa tak mam vylejt?a nebo muzu dat do lednicky a pozdeji ohrat?
Holky s tím spánkem...tak malá mi usíná mezi sedmou a osmou večer. Kojím naposledy v těch sedm hodin. Potom se vzbudí mezi jednou a druhou hodinou a pak mezi čtvrtou a pátou. Pár dní si to ale protáhla až do půl čtvrté...to jsem čuměla. Stejně jsem se ale nevyspala, protože jsem musela odsávat...prsa by mi asi explodovala 😀 😀 Takže zatím parádička...Snad jsem to teď nezakřikla 😅
@kinsli díky za včerejší radu ohledně kojení 🙂 Snad to nezakřiknu, ale myslím, že to pomohlo. Od včerejška už nestřídám prsa během jednoho kojení, ale kojím vždycky jen z jednoho. No a v noci se mi malý budil po čtyřech hodinách a dneska je taky v pohodě. Připadám si sice jako blbec, když už mám jedno dítě odrostlé a stejně se tady pořád na něco ptám, ale připadá mi, že to druhé je prostě jiné 😅
Ahoj, nemáte někdo termosku fisher price? Dostala se mi do spodní zelené části voda a nevím, jak ji odstranit.A jak je to vůbec možné. Nebyla levná a tohle se stane...
@cufinka Už nekojím, třeba to zase za čas zkusím, ale vidím to černě. Tahá jako když netahá, když už tak vytáhne přední mlíko, tak pak zase nepřibíral 😖 Teď co jsem začala odsávat a dávat mu to přes flašku tak paráda 😵
dnes jsem ho vážila a má 4660g a to měl před 14 dny 4200g 😉 Vlastně teď mu je 5 týdnů takže od propuštění z nemocnice to zítra bude měsíc a nabral za ten měsíc 710g 😵 ale to většinu fakt až když jsem mu narvala flašku 🙄
K tomu zkladování, může se fakt v lednici 24h ale Vojtíšek měl z toho děsný koliky, takže neskladuji déle než do dalšího krmení. cca 3 hodiny. Když je to déle, jako jsem měla třeba dnes, odstříkala jsem včera než jsme šli na večeři, pak když jsme se vrátili a jelikož by to jedl až v noci tak jsem mu dala na noc sunar a ráno mlíko ze včerejška z večera převařila a ok 😉 To mi poradila sestra, že když mu dávám skladované tak raději převařit. Asi se v tom množí nějaké bakterie které pak dělají ve střevech neplechu 🙄
Většinou se snažím si odstříkat před krmením a rovnou mu to podat 😀
@haniula Moc díky já když už bych kupovala tak bych brala tuto 😉 http://www.maminkatovi.cz/obchod/pro-maminky/ko... potřebuji něco na dvě prsa s velkým tahem. Abych u toho netrávila věčnost 😖 Ale to ještě uvidím. Zatím ráno po noci dobrý, dopoledne jakž takž a odpoledne už prd ☹
Takže jestli odsaju půlitr za den, tak to asi víc ne, takže zatím nic řídit nebudu 😉
@kostri U nás se zatím zvládá bez problémů 😵 Malej je hodnej, ten fakt jí a spí, pokud není hladovej, pokaděnej nebo neodříhnutý tak je to spokojiné miminko a nevytrapuje 😀
Teď tu spokojeně chrupe v lehátku 😵 Ale příjde mi, že opět jdeme do spurtu to je prostě mazec, nestíhám ani odstříkávat 😀 Když je doma taťka což je hodně málo kdy, protože je buď v práci nebo někde na melouchu, tak se snažím jedno dítko vrazit jemu a s druhám někam jít. Těšinou si beru Kačku a jdeme buď na procházku, nebo cvičít. Třeba ve středu máme dvoje cvičení, dopoledne a navečer. Tak dopoledne jde Vojtíšek s námi ( on tam spinká v korbičce ) a navečer ho někomu šoupnu Lunyn, mamka nebo sousedka 😀 To máme od 17h tak to už se mi ho nikam tahat nechce 😉
Jinak Zuzanka je taky šikulka 😵 Vojtíšek drží špendlík ( taková ta řachtačka )
Ahoj holky, tak my byli v pátek u doktorky a vážili jsme 4890g 🙂
Když má Adámek rýmu, můžu s ním chodit ven? Jinak můj největší problém je oblíkání malého ven. Pořád řeším, aby mu nebyla zima nebo horko 😒
Ahoj holky, nevíte náhodou některá, kolik ml by mělo mimi vypít ve 2-3 týdnech? 🙂

Anetka a ja vam vsetkym velmi pekne dakujeme 🙂