Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
bubush biele máme zatial všetko kvôli drobcovi. biele hned zafabím. ale na jesen chcem detské zafarbit a do obyvky chcem dať na jednu stenu neaku čoko vzorovu tapetu.ale trošku sa bojím,aby mi ju malý nezničil.tak uvidím. rád trieska veci o stenu.jeho najoblubenejšia hračka je kladiovo a ešte sa hrá,že vrta všetko.
my stále ešte zariadujeme pomaly, ešte my je trebe veeela veci,ale všetko postupne,aspon mám z toho väčšiu radosť.
jaaj to si spominala ze je vase, tak to je ine kafe, cloveku sa chce do prace 😉
héééééj...,?? spomínala....že neviem 😕 😕 😕
ahojte dievcence 😉
tak ja som stale tak oficialno neoficialne tiez buduca januarova maminka 🙂 pozit testik vysiel 30.4. a od vtedy sa nie a nie dokopat k dotoremu, kedze mam toho vela na statnice, ale ako pozeram tak aj tak vacsina z vas isla az v nejakom 6-7 tyzdni takze dufam, ze som nieco este nezmeskala,ci?!?! pls len mi dajte nejake navrhy, lebo som uz fakt pocula vselico, ze aj tak zo zaciatku treba pockat a nenahlit sa k nemu, tak ako ste na tom vy? 😉 akurat tieto meniace sa nevolnosti mi celkom naburavaju system a studium popri tom vsetkom je priam utrpenim... ale za 2 tyzdne mam po tom a potom sa uz mozem len koncentrovat na nastavajucu svadbu maleho chrustika 🙂
Ahoj holky..taky se přidávam..termín by jsme měli mít 20.1.2011 😉 V minulosti jsme měli nějaké komplikace ale věřím, že tentokrát to určitě výjde 🙂 Přeji Vám všem krásny večer..
thozu...ja idem až teraz v piatok prvý krát...a to v piatok končím 8 a v sobotu začínam 9 týžden...je to v poho 😉 ...tie, čo idú zavčasu, tak nie je niekedy na UTZ vidieť nič, poprípade len gest.vačok....až neskôr je vidieť srdiečko a potom sa vypíše materská knižka. Tak mne sestrička už pri malej povedala, že sa nemusím ponáhlať-v tom 4-5 t chodiť 🙂 ale samo...je to na každej z nás...ako sa rozhodneme 😎
Takže vítam dalšie nové prírastky. konečne som si začala pamatať babule a teraz v tom mám znova guláš. ale neva,ved máme kopec času na spoznávanie. 🙂
no teda, aj nam novym prirastkom asi bude trvat kym sa plynule zaclenime do diskusie, ale sak ako si miyya povedala, mame cas na spoznavanie - do vianoc a este kusok viac 😀
jeeej dadka - zlata, diky moc 🙂 pre mna je to vsetko nove tak som sem tam z toho zmatena a este k tomu aj to ucenie, tak som si preto povedala ze posledne dva tyzdne vydrzim, i ked som tak zvedava ci je vsetko OK ako ma byt, a ci je uz nieco vidiet 😕 a potom budem mudrejsia a mozem sa viac s vami delit o novinky 😉
tak tak thozu a pošlite do IP na nick januarovky svoje udaje,nech Vás šupnem do tabulky. 😉
Miyya, děkuji za přivitání 😀 My jsme ještě na úplným začátku - zhruba v 5 týdnu - na utz byl zatim videt jen gest.váček. Byli jsme na utz brzo kvůli těm minulým problémum - mám skvělou doktorku, chtěla mít hned jistotu...Jinak nevíte někdo kde se dají stáhnout takové ty metříky ? Děkuji
ja lolelole neviem.zabudla som. frčali sme na tom v starej teme.fuu aj som takmer zabudla. skús sa spýtať v novembrovkacha,alebo ta. 😉
miyya uz sa stalo 😉 a sme tam 😝
tija ale ano spominala si hned ked si sem prvy krat nastupila ze sa nesustredis este na tehu ale ze otvaras novu prevadzku a nemas za seba nahradu 😝
vitam nove tehulky 🙂
janka super 😵 😵 😵 a povedal doky kolko meria malinke?
nepovedala presne, pisala to do karty a vravela ze sme malinky a 3 krat sa ma pytala ci som mala urcite naposledy 4.4.
dole máš napísane 5.3 mm, nebude to ono??to ste malinký na tvoj tt,ale ako pozerám je nás takých dosť. ale presne sa to určí v tom 12 tt. tam to bude zretelnejšie.
bubush...ja určite nie 😕 ....neotváram novú prevádzku...máme len ten náš obchodík...a to si si ma asi v prívale nových mien pomýlila 😅 😉
inak babulky nemusíte sa ospravedlnovať, ked niečo zabudenete doplniť. ja to rada opravím a ved tehu demecia,tak poho 😀 😀 😀
tak mozno si mala posunutu ovulku a kolko presne si lebo konik to ukazuje dopredu
dada faaaaaaaaaaaakt ...to pisala tija..jezis sory 😅 😕 😕 😅 🙄
asi to bude ono teraz sa napchavam aby rastlo 😀
dada lebo mate podobne fotky - obe mate tmave vlasy a ste fotene zblizka tak som si vobec nevsimla ze su to dve odlisne osoby 😀 😝
janka kojis?
nie uz 10mesnie kojila som 5mes. potom som stratila mlieko dufam ze teraz budem kojit dlhsie 😉 😒
ja dufam,že druhé budem kojiť menej
kolko si kojila

bubusch...noooo...nik...ale veď niekto príde 😅 😅 😅 a prácu ako tak zvládam-máme obchodík a striedam sa tam s našou predavačkou- pani na dôchodku. Takže sa dá 😉 Ale neviem ako sa to vyrieši keď pôjdem na MD 😨