Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
taky necháme očkovat proti TBC, a doktorka taky říkala že až po základu.....nemáte někdo nějaký přehled poviných a nepoviných očkování a s tím kdy a bez tbc na začátku..nebo aspoň tip na stránky kde to najdu...hledala jsem hledala a nenašla ☹ ☹ ☹
@cara.m haniula má pravdu oni si otočí hlavičku na bok sami...ráno si nám ublinkl a postřehla jsem to až se vztekal a já myslela že chce ješte odříhnout a opřela si mokrou tvářičku o svou
...jo jinak náš si točí hlavičku jak chce jednou na jednu stranu podruhé na druhou tak jsem polohování hlavičky vzdala,on si dělá co chce 🙂 🙂 🙂
@markysek2 náš taky, přes den spí na zádech, to ho neustále kontroluju a když jsem mu ji natočila na stranu, tak ji za chvíli přetočil na druhou, zase jsem mu ji natočila, zase ji přetočil. JJ vím, že ji má často na stranu, ale někdy ji má i rovně 😒 hlavička jedna mě přivede do blázince 🙂
@markysek2 tohle jsem našla teď http://www.mineralfit.cz/rodina-clanek/povinny-...
kočky po šestonedelí neblbne vám cyklus???
@lolelole ahoj aj my sme na tom podobne novorodenecká žltačka , predčasne narodená , laktácia sa nerozbehla , odsavala som si plus prikrmovala teraz sme len na UM už spapa veľa a to proste tých mojich 20ml čo odsajem kým nazbieram 90ml....to by sme ani von nemohli chodiť ...ale už to neriešim snažila som sa , hlavne že papa a priberá pekne 😉
@cara.m ja davam na bok, raz na jednu stranu, po nocnom kojeni zase na druhu, neverim tiez moc tej polohe na chrbte, aj ked s naklonenou hlavickou nabok, zda sa mi to podozrive, ze by mohlo to odblinkane mlieko zatiect do priedusnice a ona mi dostane potom zapal... 🙂 takze nie si sama co chodi stale nakukat ci je vsetko ok... 😉
@mimirinko ahoj, my sme tiez mavali koliky, az nam ukazala laktacna poradkyna z coho...pri kojeni mala malinka natocenu k prsniku len hlavicku, zvysok telicka - klasika- ako na obrazkoch na rukach. dieta musi byt pocas dojcenia prilepene celym telickom na mame, to znamena v polohe klasickej brusko na tvojom hrudniku pritlacene a nozicky nenechat v lufte( vraj to namaha to hompalanie tiez brusnu stenu babatka) a pri tej polohe futbalovej musi mat pritlacene brusko na tvoj bok hrudnika 🙂
Dobré ránko, tak čekám, až se brouček vzbudí a hecla jsem se a spal celou noc na zádech 🙂
@misha8 u nás tuším od listopadu TBC neočkují, pak se můžeš rozhodnout později, je to lepší podle mě tím, že rychleji zvládneš základní očkování, protože jinak se čeká, než se očkování TBC zahojí 😒
My máme pořád trochu rýmu, tak sad se to do toho očkování zpraví 😒 Nemůžeme se jí nějak zbavit 😠
@misha8 jo žloutenka je prevít ☹ ale hlavne že máme zdravé detičky. My ješte válčime s kojením, jsem rozhodlá, že to prostě postupně zvládneme, i když je to težké. Ten pocit, že se od tebe maličké nenají je frustrujíci. Ale jak jsme teď zavedli na radu laktační poradkyne nový systém, zdá se mi to mnohem lepší..i když první den byl mazec, ten jsme celý proplakali oba dva 😖 Ja odsávam po kojení někdy 5-10 ml ale obvykle již nic. Jsem zvědavá na ďalší vážení u dr. ukáže se, zda se nám to povedlo. Za včerejšek měl již jenom jeden příkrm 60 ml, když jsem potřebvovala nalít prsa. No a kdyby se to náhodou nepovedlo, taky se tolik nestane - kopa dětí vyrostla na UM a jsou v pohodě 🙂

@haniula a ty ukládáš tedy na záda? Blinká Ti?