Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misag23 ahoj - já jsem taky po císaři a mlíčko jsem měla taky až 4 den -malou jsem k sobě dostala až 3 den jinak mi jí ty "ochotné" sestry nosili asi jen 3 krát za den a zbytek jí dokrmovaly-já byla namrtvici protože se mi nechtěla přisát na jedno prso a pořád plakala jak jí to nešlo. probrečela jsem celej den a noc-pak mi jí už dali ten třetí den já se hodila do klidu a šup -povedlo se a začlo se dělaat i mlíčko.neboj bude to dobré a mlíčko se udělá jen fakt nesmíš pořád myslet na to že máš máloo mlíčka atd 😉
@misha8 Míšo a co berete na ten reflux? My bereme sirup Gastrotus baby - po každém krmení. No, zdá se mi, že má taky všecky známky toho refluxu - i dost chraptivě dýchá, achjoo, to jsou starosti ☹
Jinak zas začínáme bojovat s dokromováním - už nechce ani stříkačku, začne šíleně řvát.. tak snad se mi ta laktace fakt rozjede pořádně, včera byl opět co půl hodinu na prsu.. Dokonce jsem už i četla, že by to mohlo být tím těžkým a dlouhým porodem a tím, že mi ho dali na první přiložení k prsu až asi pět hodin po porodu a dva dny mi ho nosili na kojení jen co 3 hodiny (v noci ne) a to on třeba spal, páč byl nakrmen umělým mlíkem... No, je to fakt složité to naše papání ☹
@lolelole dnes jsem ani nekojila jen odsávala a krmila přes flašku 😉 nějak nám to takle víc vyhovuje 😉
odsáto je hned a z flašky už umí jíst hezky 😉
Hlavně je to super, že když s Kačkou jedu na nějaký kroužek tak nemusím trnout, že bude někde doma brečet hlady 😉 S tou flaškou to zvládne každý 😀
Jinak mlíko neschovávám, pokaždé odsaju jinak ☹ Podle toho jestli je to ráno, odpoledne, večer 😉
Třeba dnes jsem odsávala tak 3x a mám 280 ml. a nekojila jsem vůbec. Takže jsem ráda, že mě to tak tak přes ten den dá 😉 a na noc dvě dávky sunaru 😉 ale v noci moc nejí většinou 50-60 ml. Ale včera zase překvapil. Odsála jsem mu 110 ml než jsme jeli s Kačkou na cvičení a prý všechno zbouchnul a ještě si 50 ml přidal 😀 😀
Ale to se mi fakt nikdy ještě nestalo 😅
@monik1 ja som bola tiež veľmi smutná že som tak krátko kojila .... lebo rodila som akutne sekciou v piatok , malú mi dali prvýkrát až v nedelu!!!!! , nechcela sa prisať , mlieko nikde , potom sa mi naliali prsia ale nechcela sať , prikrmovali ju MM aj UM ale flaškou!!!! tak nas aj pustili domov a to som bola 4 dni doma bez nej :((( koli žltačke takže po príchode domov som len odstrekovala a tak davala ...lenže ako sa zvyšovali jej davky už som nestihala odsavať !!! takže sme už len na UM (podotýkam že ja som robila čokoľvek... viac ako 2O ml som neodsala naraz) takže mne sa mlieko proste netvorilo :(((( ale už to neriešim hlavne že pekne priberá 😉 a nie som z toho taká nervozna 😵
@cara.m vies co,ja som pri prvom mala monitor pol roka pozicany a ked ho chceli vratit spat,bola som nervozna jak pes,nevedela som spavat,ked mi z postielky nic neblikalo.teraz nemam ani monitor,malu ani nepocujem niekedy tak tvrdo zaspim,zobudim sa az ked zacne mrnkat,vobec nemam pocit ju stale kontrolovat,ako hanku...takze tvoje obavy plne chapem 😉
@misha8 ja mám taky ješte pořádne brušisko, ani ne tak moc velké ale takové vytahané 😠 hold nějak moc kůže 😅 Jinak jsem myslela že mně picne, celý těhu žádne strie a když jsem přišla z porodky domů tak se mi tam potvory udělali taky..ale až po porodu mršky 😖 Jinak holky vy už cvičíte na břicho ? Kdy jste začli ? Nás v porodnici varovali, že máme začít až po šestinedělí, tak nevím...
@misha8 u nás se to od 1.11. neočkuje povinně... ale já si to na dr. vydupala, protože se mi to zdá nebezpečné... víš, jak to vypadalo kdysi, když se to neočkovalo... každý druhý měl tuberu.... ještě to chytnout a mě odvezou...
1.3. jdem na kontrolu pupíku... mám dojem, že operačka nás nemine... ale nevím, jestli ji zoperujou hned nebo až potom... jde o to, že ji to musím vždy na jeden den odlepit... po odlepení ho má krásný, ukázkový, ale stačí aby chvilku nebo v noci brečela a pupík je zpět venku... a tak to u nás jde stále dokola... nemůžu to nechat 24hod zalepené, protože si ta kůže musí spočnout a aby navíc nedostala alergii na náplast... a na jiné místo to lepnout nejde, protože je tam malý prostor... je to začarovaný kruh... ☹
@albao no ja se na váhu nemám odvahu postavit 😀 ale taky to nějakých těch 5-7 kil asi bude 😲 Začli jsme s prckem chodit na vycházky - dnes jsme si dali 1,5 hodiny po lese a tady u nás je to samé chození do kopce z kopce tak doufám, že to půjde rychle dolů - vrátila jsem se zvenku propocená jak po hodině ve fitku 😝 😀
@lolelole no ja som sa prave vazila a tesila som sa ako to same klesa 😀 Len ono to uz 2 tyzdne nekleslo, ale dokonca stuplo! 😠 Uz sa nebudem vazit ani ja 😀
@kostri cviky pre zeny, povodne pre neplodne zeny. Mne strasne ulavili na bolesti krizov a to som cvicila len 2 z 10 cvikov. A je z nich krasne ploche brusko 😵
Holky mám otevřený Nutriton - na zahušťování a použila jsem ho jen jednou, kdyby ho chtěl někdo poslat, řekněte, pošlu 😉
babeny, aj ja sa pripajam medzi opneumatikovane 😀 😀 😠 dajako nie a nie miznut...ako dala som dole uz 8 kil, ale este mi ostava pat...co uz, dako sa bude muset zacat cvicit po sesto...

@zuzik28 malá už nie je kojená 😒 a bola predčasne narodená tak pre istotu 😉