icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

verca84
20. feb 2011

připojuji pár foteček - jak nám zase povyrostla.. chjoo proč rostou taááák rychle.. jak sem koukala na fotky z porodnice a ted, tak je naše sluníčko už velká holka 😀

misha8
20. feb 2011

@haniula ahoj daj potom vedieť ako ste dopadli 😉

misha8
20. feb 2011

@kostri ja som tiež začala cvičiť ale prekazili mi to teraz krámy 😠 😠 😠

misha8
20. feb 2011

@kostri ja mám všade parkety takže nemám vysávač 😀 😀 😀 používam klasiku ale veľmi si chvália ten vysávač

misha8
20. feb 2011

@lolelole naša presne naopak ked je u nás návšteva alebo sme my na návšteve tak je to anjelík pretvárka jedna 😀 😀

haniula
20. feb 2011

@verca84 ta je nádherná!!!

haniula
20. feb 2011

@misha8 malá je to stejné!! heeeerečka jedna!! za návštěvou zaklapnou dveře a už jede na pile... 😀

haniula
20. feb 2011

@misha8 já měla taky menses ted a bezbolestné, jen jsem hoooodně krvácela...

misha8
20. feb 2011

@haniula no to poznáme veľmi dobre 😀 😀 😀

misha8
20. feb 2011

@haniula no mne kým sa spustil trvalo asi týžden a tiež ich mám strašne silné ja som toto nepoznala dufam že sa to upraví 😒 😒

misha8
20. feb 2011

@haniula a koľko ti malinká meria ????

haniula
20. feb 2011

@misha8 asi 56cm.... při porodu měřila 46 cm...

kinsli
20. feb 2011

@verca84 Přesně tak, malému se to i líbí 🙂 Ze začátku jsem se bála, máme vorwerk 🙂 Ale v pohodě na jedničku když to dám, tak ten tah je normální.

kinsli
20. feb 2011

holky co kojíte co pijete?? já z té čisté vody nijak odvázaná nejsem, limonády to nehrozí, juice to samé, dala jsem si v úterý 2x 2 dcl a malý je osypaný ještě dnes ☹ A to jako že se osypal fakt brutálně, obličej, hrudník hlavu. Jako má už to mnohem lepčí ale 100% ještě nezmizelo. potírám ho takovou dezinfekcí co jsem dostala na kožním.

Kolik pijete tekutin?? Já jsem právě moc nepila, tak mám úplně suchou kůži, na obličeji, záda dost svědí. Pusu jsem měla úplně oloupanou a udělaly se mi opary. Ale jak jsem začala pít tak cca 3-4 litry tak už je to lepší. Pusu už mám ok, ale obličej ještě svědí ☹

kinsli
20. feb 2011

@haniula 10 cm tak to je fakt slušný 🙂 Vojtíšek zatím jede stejně jako Kačenka oba porodní 55 cm a na šestinedělí 59cm. Kačenka měla na 3 měsících 62 cm tak jsem zvědavá jestli ji Vojtíšek předhoní nebo bude mít stejně 🙂

kinsli
20. feb 2011

@verca84 Malá je krásná 🙂 Vojtíšek taky strašně vyrostl, musím ho zase vyfotit 🙂 Vypadá už zase jinak 🙂 Moc se mi líbí, má takový jemný obličej, snad ani ne klasický klučičí Je to něco mezi 🙂

haniula
21. feb 2011

@kinsli dohání to, co zameškala 😀 ...

lolelole
21. feb 2011

@misha8 😀

kostri
21. feb 2011

@lolelole zuzanka tiez tak reaguje na navstevy,je nervozna a stale placka.hanka bola taka ista,zmenilo sa to tak po tretom stvrtom mesiaci asi,potom uz bola spolocenskejsia 😉

cufinka
21. feb 2011

@kinsli ahojík no já piju jednou denně meltu a pak pořád čaj pro kojící matky (ten mám udělanej v konvici ) a gravimilk si dělám . občas piju i vodu obyč ale tu moc teda taky nemusím. a vypiju tak asi 2,5L

cufinka
21. feb 2011

@verca84 kouzelná princezna !!! moooc roztomilá 🙂

kostri
21. feb 2011

@misha8 @haniula nasa zas presne naopak,jak odide navsteva,hned hadze usmevy 😕 😀
a cvicit jak som zacala,som aj skoncila,lebo este stale mam odvtedy seknute krize 😠 😅
@kinsli pijem vodu z vodovodu a caro 😉

kamusek
21. feb 2011

Holky, zdravím! Dneska jsem se dívala na zpárvy (myslím na ČT24) a bylo tam, že kočárek Implast Bolder SD musí být stažen z trhu, protože zjistili, že je životu dítěte nebezpečný! To je hrůza. Jak vůbec můžou takový kočárek prodávat? Tak kdyby jste ho vy nebo někdo z vašich známých měli, tak bacha ☹ Je to tenhle: http://www.bebinka.cz/bebinka/eshop/42-1-Kocark...

janettan
21. feb 2011

@kinsli ja pijem Lucku, Caro a čaj pre dojčiace matky, sem-tam aj vodu z vodovodu ... cca 3 l tekutín denne

kostri
21. feb 2011

inak u nas vcera vecer zase revy ☹ ked konecne zadriemala o pol deviatej,tak spala velice nevalne,kazdu chvilu bola hore s placom,prsko nechcela,dudlik vypluvala ☹ ked sa jej konecne podarilo zalomit na tvrdo,bolo stvrt na jedenast 😒 hore bola o jednej,o tretej,o piatej a zobudila sa potom o osmej.
napapala sa a zadriemala tak o pol desiatej,ale odvtedy sa stale budi kazdu chvilku,bud papka alebo hlada dudlik,prsko nechce..nevie sa poriadne ulozit

inak musim podotknut ku kvapkam biogaia, ze nam zacinaju asi ucinkovat,kaknica je pekna ,nie vodova a zuzanka je kludnejsia 🙂

kostri
21. feb 2011

@kamusek aj u nas nedavno davali reportaz o kocikoch ktore su nebezpecne 😖 biznis je bizis a ludia su svine 😝

kostri
21. feb 2011

@kinsli asi liter a pol vody za den,v noci asi pol litra a pat salok cara

lavazza
21. feb 2011

@misag23 my máme tohle lehátko taky a Mikýsek je spokojenej

lavazza
21. feb 2011

jak tady někdo píše o tom menses, při kojení se ale nekrvácí,že?

ellahop
21. feb 2011

@misha8 a to si dostala menzes teraz niekedy, leb mne je to uz divne,,, ze vlastne uz dva mesiace po porode a stale nic, v jeden tyzden som mala taky vytok hnedy a od vtedy nic, uz ma to aj znepokojuje,dr. povedal ze si mam odratat 28 dni od toho vytoku a ze potom by som mala dostat normalny menzes, ale nechodi stale nechodi.... no tak neviem co mam robit...