Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
holky co kojíte co pijete?? já z té čisté vody nijak odvázaná nejsem, limonády to nehrozí, juice to samé, dala jsem si v úterý 2x 2 dcl a malý je osypaný ještě dnes ☹ A to jako že se osypal fakt brutálně, obličej, hrudník hlavu. Jako má už to mnohem lepčí ale 100% ještě nezmizelo. potírám ho takovou dezinfekcí co jsem dostala na kožním.
Kolik pijete tekutin?? Já jsem právě moc nepila, tak mám úplně suchou kůži, na obličeji, záda dost svědí. Pusu jsem měla úplně oloupanou a udělaly se mi opary. Ale jak jsem začala pít tak cca 3-4 litry tak už je to lepší. Pusu už mám ok, ale obličej ještě svědí ☹
Holky, zdravím! Dneska jsem se dívala na zpárvy (myslím na ČT24) a bylo tam, že kočárek Implast Bolder SD musí být stažen z trhu, protože zjistili, že je životu dítěte nebezpečný! To je hrůza. Jak vůbec můžou takový kočárek prodávat? Tak kdyby jste ho vy nebo někdo z vašich známých měli, tak bacha ☹ Je to tenhle: http://www.bebinka.cz/bebinka/eshop/42-1-Kocark...
inak u nas vcera vecer zase revy ☹ ked konecne zadriemala o pol deviatej,tak spala velice nevalne,kazdu chvilu bola hore s placom,prsko nechcela,dudlik vypluvala ☹ ked sa jej konecne podarilo zalomit na tvrdo,bolo stvrt na jedenast 😒 hore bola o jednej,o tretej,o piatej a zobudila sa potom o osmej.
napapala sa a zadriemala tak o pol desiatej,ale odvtedy sa stale budi kazdu chvilku,bud papka alebo hlada dudlik,prsko nechce..nevie sa poriadne ulozit
inak musim podotknut ku kvapkam biogaia, ze nam zacinaju asi ucinkovat,kaknica je pekna ,nie vodova a zuzanka je kludnejsia 🙂
jak tady někdo píše o tom menses, při kojení se ale nekrvácí,že?
@misha8 a to si dostala menzes teraz niekedy, leb mne je to uz divne,,, ze vlastne uz dva mesiace po porode a stale nic, v jeden tyzden som mala taky vytok hnedy a od vtedy nic, uz ma to aj znepokojuje,dr. povedal ze si mam odratat 28 dni od toho vytoku a ze potom by som mala dostat normalny menzes, ale nechodi stale nechodi.... no tak neviem co mam robit...

připojuji pár foteček - jak nám zase povyrostla.. chjoo proč rostou taááák rychle.. jak sem koukala na fotky z porodnice a ted, tak je naše sluníčko už velká holka 😀