icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
24. feb 2011

@louisiana len kojime 🙂
@monik1 ja som chodila s malou von aj ked bolo minus sedem 😕 ved ked svieti slniecko... 🙂 bio gaia som kupila za 11evro,ale asi to mensie balenie

kostri
24. feb 2011

@sjussi a naozaj ma malo mliecka?neni to len taky vecerny hnev?lebo aj hanka sa mi tak hnevavala na prsku vecer,dala som jej umele a vyvrackala ho,cize nebola hladna len nespokojna

sjussi
24. feb 2011

@kostri praveze sem o tom taky uvazovala ale on to vypije a nevyzvraci to.No ja se budu snazit vzdy odstrikat na vecer tak snad to pude

markysek2
24. feb 2011

taky chodíme ven i když mrzne, chodíme po sluníčku a na sluníčku teploměr ukzuje nad nulou a malýmu se to náramě líbí, jinak by v podstatě celý den nespal, takhle mám jistotu že usne 😀 😀 😀

markysek2
24. feb 2011

@misag23 hlavička se nám loupala tak mazala jsem to olejem od nivei, a dnesk aje to lepší...měl to asi 3 dny a dneska nádhera..jo a vyčesávala..nad avirilem jsem přemýšlela taky ten má manžel na hlavu taky se mu loupe 😀 😀 😀 , ale zase nechci tolik tu kosmetiku střídat

kostri
24. feb 2011

no a my sme vcera krstili 🙂 ta blondyna je krstna mama,nie ja 😉

misag23
24. feb 2011

@luciemar Taky se mi občas zdálo, že mi škytal už v bříšku. A vy žádný čajík nedáváte, čekáte až to přejde? Mně je ho vždycky tak líto ☹ Bepanthen máme doma taky, tak ho zkusím použít. Od Weledy máme měsíčkovou koupel a krém proti větru a mrazu - ten je skvělý.

cara.m
24. feb 2011

@misag23 Taky škytáme, miminka to prý mívají

kostri
24. feb 2011

@misag23 u nas na stikutku zabera mliecko,alebo ju necham nech sa pojeduje 😉

cara.m
24. feb 2011

@misag23 čaj by se do 6 měsíce dávat neměl, mlíčko plně stačí 😉

misag23
24. feb 2011

@markysek2 Já mažu avirilem tělíčko, tak zkusím dnes namazat i tu hlavičku.

Čím přikrýváte miminka na noc? My chceme dneska poprvé vyzkoušet postýlku. Teď byl celý den i celou noc v košíku a tam ho mám většinou v rychlozavinovačce. Tak nevím, jestli mu ji mám nechat i do postýlky nebo ho přikrýt už dekou případně dát do spacího pytle.

misag23
24. feb 2011

@cara.m To mi doktorka právě taky říkala, ale jak tady čtu, tak hodně holek čajík dává 😉

sjussi
24. feb 2011

@misag23 ja maleho prikryvam dekou,ale nemam jej v zavinovacce

cara.m
24. feb 2011

@misag23 Adík spí ve spacím pytli.

markysek2
24. feb 2011

@misag23 já mám takový tenky péřový polštář , tím ho zakrývám a mám ho i v zavince, přes den třeba jen pod peřinkou, ale v noci takto, ale moc do zavinky už utahovat nechce 😒 😀

luciemar
24. feb 2011

@misag23 Jak říká cara.m, pokud plně kojíš, tak by se neměl dávat ani čajík, ani voda...mlíčko úplně stačí. Taky mi je ho líto, ale většinou to za pár minut přejde. My spíme ve spacím vaku a přikrývám ho ještě dekou...Máme okolo 19 - 20stupňů

luciemar
24. feb 2011

@kostri Krásné a je to tedy už pěkný macík 😉

sirael
24. feb 2011

@cufinka Tak skusim vydrzat....🙂 A takto to robis aj cez den? 🙂

cufinka
24. feb 2011

@sirael přes den jak kdy -když vím že hajala pěkně v noci tak si sní přes den hraju atd .ale když třeba něco potřebuju udělat(uvařit,uklidit) tak to tak dělám

cufinka
24. feb 2011

@kostri krásné -maličká je krásňoučká a jaký má suprácký džínečky 😀
@misag23 my přikrýváme malou od tý doby co sme přijeli z porodky dekou -a v zavince jí nemám asi od 2 týdne 😉

vilca
24. feb 2011

@sjussi ahoj, já to mám s tím dokrmováním podobně...celej den většinou jen kojím, ale večer mu to nestačí a musím udělat trošku Nutrilonu 🙂

sjussi
24. feb 2011

tak se mi synacek vratil z prochazky s dedou tak sem ho jeste dala spat,protoze staci aby maly zacal jen knourat v kocarku,nebo tlacit a dedecek uz ho veze domu ze place 😀 a maly by klidne jeste spal
@vilca no ja dnes odstrikala na vecer,tak ho nakojim a pak mu dam to co mam schovane a pokud to pujde tak to tak budu delat

kamusek
24. feb 2011

@sjussi Naše Domča je na tom asi podobně. Včera jsem už jí taky musela dát večer před spaním Nutrilon. Pila totiž ode mě skoro hodinu a pořád se čertila. Asi měla hlad. Pak vypila 90ml Nutrilonu a usla okamžitě. A přišlo mi, že byla i klidnější. Tak uvidíme, co dneska 🙂

sirenita
24. feb 2011

@kinsli Moc díky, mi švagřinka říkala, že je to moc, její malý pije 120 ml i teď ve 4 m, je pravda, že začínájí s příkrmy, ale víc vypít prý nezvládl...
Ale zase je fakt, že malá jí 6x denně.

sirenita
24. feb 2011

@ellahop tak to je fajn. Vidíš, já zkusím dát tu 150ku, třebas se ty intervaly zase o něco prodlouží a malé to tak bude vyhovovat. Nevím, třebas je to i tím, že Nutrilon mi přišel hustší, než Sunar...

sjussi
24. feb 2011

@kamusek no ja to vztekani poprve vydrzela 2 hodiny 😀 ale je to nahul co?ja mam potom akorat nervy v kyblu 😒 a zaroven je mi ho strasne lito

ajkalc
24. feb 2011

@ellahop 😀 😀 😀 😀 my pozerame Panelak

zuzik28
24. feb 2011

Já teda čajík taky nedávám...nedávala jsem ani u Ondru a to je narozený 6.6., takže i přes ty horka v létě měl jen mlíčko a bylo to dostačující...čůral dost 😉 🙂
A hlavně jsem nechtěla, aby se naučil na flašku

verca84
24. feb 2011

@kinsli ahojky, tak Vanesska mi v 6 týdnech pila kolem 100ml. Příští týden bude mít 2 měsíce a vypije kolem 130ml.. ale to málo kdy. zatím se drží na těch 120ml. a někdy se stane že i mín, ale to jsou výjimky.. Je to náš jedlík. 🙂

verca84
24. feb 2011

@monik1 ahojky, můžu se zeptat jaký sunar máš- zda ten klasický nebo ten nový.. Nutradefence.. já přikrmuji Nutrilonem, a koupila jsem ted sunar Nutradefence a zvažuji zda ji ho dát či nikoli. Převážně jsem četla že jsou s ním spokojení, ale ted jsem četla že po něm mají hlad dřív.. chjooo..