Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
taky chodíme ven i když mrzne, chodíme po sluníčku a na sluníčku teploměr ukzuje nad nulou a malýmu se to náramě líbí, jinak by v podstatě celý den nespal, takhle mám jistotu že usne 😀 😀 😀
@markysek2 Já mažu avirilem tělíčko, tak zkusím dnes namazat i tu hlavičku.
Čím přikrýváte miminka na noc? My chceme dneska poprvé vyzkoušet postýlku. Teď byl celý den i celou noc v košíku a tam ho mám většinou v rychlozavinovačce. Tak nevím, jestli mu ji mám nechat i do postýlky nebo ho přikrýt už dekou případně dát do spacího pytle.
tak se mi synacek vratil z prochazky s dedou tak sem ho jeste dala spat,protoze staci aby maly zacal jen knourat v kocarku,nebo tlacit a dedecek uz ho veze domu ze place 😀 a maly by klidne jeste spal
@vilca no ja dnes odstrikala na vecer,tak ho nakojim a pak mu dam to co mam schovane a pokud to pujde tak to tak budu delat
Já teda čajík taky nedávám...nedávala jsem ani u Ondru a to je narozený 6.6., takže i přes ty horka v létě měl jen mlíčko a bylo to dostačující...čůral dost 😉 🙂
A hlavně jsem nechtěla, aby se naučil na flašku
@monik1 ahojky, můžu se zeptat jaký sunar máš- zda ten klasický nebo ten nový.. Nutradefence.. já přikrmuji Nutrilonem, a koupila jsem ted sunar Nutradefence a zvažuji zda ji ho dát či nikoli. Převážně jsem četla že jsou s ním spokojení, ale ted jsem četla že po něm mají hlad dřív.. chjooo..

@louisiana len kojime 🙂
@monik1 ja som chodila s malou von aj ked bolo minus sedem 😕 ved ked svieti slniecko... 🙂 bio gaia som kupila za 11evro,ale asi to mensie balenie