Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kinsli Já teda jen kojím, ale musím často i odsávat...Když kojím z jednoho tak to druhé je pak moc nalité tak musím odsát. Vysaju celkem snadno 80 - 100 ml z jednoho prsa v průběhu dne, i mezi normálním kojením. Před chvílí jsem malou vážila a vytáhla si z jednoho 130 ml...no a pak nám nemá tak přibírat 😅 Takže já mám asi dost. Ale je pravda, že odsávačkou prý odsaješ míň než si mimčo vytáhne samo. Takže se ti možná zdá, že máš málo, Vojtík vypije víc. No ale zase když píšeš, že tak málo přibírá tak si toho asi moc nevytáhne. Pokud tě to ale takhle navadí (odsávání a podávání ve flaštičce) tak bych to tak asi praktikovala dál...ale já myslím, že je to celkem otrava...no jo, co by ale člověk pro mimi nedělal co?
ahojte dievcata, jaksik nemam stale casu sa sem dostat, tak len narychlo dufam ze ste vsetky zdrave aj s babatkami 🙂 my sme uz uplne v pohode, sem tam nam sice z pusky ujde, ale sirup uplne na vracanie zabral...boli sme dnes zase na vazeni a mame skoro 4,5 Kila 🙂))) tesim sa 🙂
teraz malinka spinka, co sa cudujem pretoze v noci mi prvy krat potiahla sest a pol hodiny!!! no ale potom sme uz o piatej buvikali doteraz a sledovali striedavo zaluzie, zrkadlo ci hrkalku alebo moje vlasy 🙂 az na mensie skripanie medzi mnou a MM je uplne super 🙂 prajem krasny slnecny vikend
Ahoj holky, dáváte některá miminku Nutrilon HA? A taky vám po něm tolik blinká? Na reflux to u nás nevypadá, protože po kojení moc neblinká, jen když mu dám ten Nutrilon HA... Přemýšlím, jestli bych neměla vyzkoušet normální Nutrilon, jestli není třeba hustější... 😕
ahjte bambulky 🙂
@lolittka v to je uz velike babeno 🙂 😵
tak som vcera zase skusala malu uspat vecer bez revu,a nevydarilo sa ☹ cele poobedie ju prakticky nosim v satke,okrem prebalovania a hrajkania ..vecer uz od tej pol siedmej-siedmej je zase v satke,je uplne kludnucka,vobec neplacka cely den a vecer,ked ju idem ulozit,no des ☹ vcera mi to zas dalo prace,kym prestala plakat ☹ uz som cakala,kedy pri dverach zazvonia zo socialky 😅 🙄 este ze mi tam robi segra 😀 😉
@vilca my dávame nutrilon HA, tiež po nom strašne vrackal, tak som tam začala pridávať Nutriton, aj ked už máme reflux lepší a nemusela by som, ale po nom aspon negrcká, samozrejme nedávam tolko, kolko píšu, len 2 odmerky do 150 ml. po mojom mliečku už negrcká skoro vôbec len občas vyblinkne, takže to bude asi tým mliečkom
@vilca na grckanie je nutrilon AR.my sme mali skryty reflux.navonok sme grckali len niekedy.ale ako pouzivame to AR,tak je to uplne super. treba vyskusat.ale ja ho zarabam s harmancekovym cajikom,aby ho nezapekalo.lebo to AR je huste ako kaša.alebo treba dat pomer 1:1 s normalnym nutrilonom.
ahojte babenky, tak dne s sa podaril maly uspech, resp. vcera vecer, malu sme kolo siedmej okupali, dostala lieky (ktore este berie na srdiecko) a dala som jej papat, potom ulozila do postielky, chviluprotestovala, ale cez ume sa ukludnila, o osmej uz spala a zobudila sa o stvrtej rano !!!!!!! proste uzas!!!!!! len mna uz total boleli prsia 😀 😀 😀
a to som sa bala, ze vecer uz nemam dot mliecka 🙂 🙂 🙂
fakt plati, ze potrebuju rezim, tak ja som sa rozhodla pre takyto model:
vstava kolo siedmej, prebalim, nakojim a bavime sa spolu, kolo pol desiatej prebali, nakojim a ideme von, potomspi do jednej (niekedy viac-niekedy menej), prebalim, nakojim a bavime sa, kolo tretej prebalim, dam papat, uspim von v kociku a ide na balkon, spi do piatej, prebalit, nakojit a bavime sa, o siedmej kupame, nakojit a spinkat do postielky..... som zvedava, ako dlho bude spavat, zvykne si tak 6-7 hod. spanku potiahnut 🙂 🙂 🙂 tak uvidime ako sa bude darit, budem informovat 🙂 🙂 🙂
takto to asi bude fungovat a vyhovovat, bo stihnem aj nieco porobit, navarit.... 😀 😀 😀
@verca84 Ahoj Verčo, jo my jako příkrm sem tam používáme ten Sunar Nutra Defence.. Pak jsem koupila i Nutrilon pro ublinkávající děti, ale ten mi úplně plival z pusy, možná neměl den - že by třeba plival i ten Sunar, kdo ví.. Nicméně ty příkrmy u nás nemají moc úspěch, hrozně u nich křičí 🙄 Dáváme fakt jen občas.
@vilca Jak dáváš příkrm? Stříkačkou nebo normálně láhví? My tou stříkačkou.
Holky, ten kupon co koupila kinsli už asi neseženete, to bylo v těch slevových knížkách už před cca dvěma měsíci.. Když nasbíráte 150 bodů, tak si za to vezmete tu slevovou knížku a na tento měsíc jsou zas úplně jiné kuponky.
My teď přišli z venku, sice je tam zima, ale včera mi vůbec nespal, tak jsem řekla, že už musíme ven.. Včera vstával v 7 hodin ráno a pak spal od 10,00 do 10,20. Pak spal od 12,00 do 12,10 a pak od 16,00 do 17,00. Proč mi to dítě tak málo spí???? 😔
@neliq
@ajkalc
Holky, no já nevím, mám z toho AR a Nutritonu trošku strach, protože malej vůbec nemá problémy s kakáním, ani bolení bříška a já se bojím, že právě změnou na jedno z těchto mlíček by tyhle problémy mohl začít mít... Je fakt, že i když se občas po Nutrilonu tak poblinká, tak je klidnej a asi mu to nevadí... Tak si to ještě nechám projít hlavou 🙂

Může někdo poradit co dělat ?? Tak Paja vše sabotuje při kojení se neustále poušti jen parkrat zatáhne a pustí všelijak se kroutí a tak to dělá celých 30 min déle na to nemám náladu takže budeme hubnout kdo poradí co zkusit jediný kdy se drží a spokojeně pije je večer kolem 2 hod. Začal asi tak po 1m.a ještě nepřestal ☹