Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@zuzkaro rezim chcem vybudovat, zatial sa mi podarilo, ze kolo 10 doobeda ideme von na 2 hod., potom nejak poobede znova von, aby spala a to sa ju snazim obalamutit, ze sa na 20 min. prejdeme a potom na balkon, aby som nieco porobila a kupeme kolo siedmej vecer a potom spat, snazim sa, aby do osmej vecer spala a aj to sa mi celkom dari 😉 😉 😉
inak chce to len cas.....
mala mi cez den nechce spat ia von v kociari, tak preto tolko von a balkon ☹ ☹ ☹ ale dnes ma ukludnila kamaratka, ze aj jej maly nechcel doma spavat, len von v kociari a ze sa to zmenilo od 6 mes, tak som zvedava 😀 😀 😀
@neliq teda riadny papkac je !!!!!!!!! ja bojujem proti prikrmu, vzdy je poviem, ze nach sa posnazi, ze mliecka je dost, len nech taha 😀 😀 😀
a mam pocit, ze mi akurat roztahala mierny zapal prsnika, strasne ma bolel a rozzuzlala mi bradavku, so strachom som jej pchala bradavku do ust, ta boles bola strasna, ale po jednej horucej sprche som sa zatala, zatala zuby, vopchala malej prso a bradavku do ust a vydrzala............... a po 10 min som citila, ze povolilo a odvtedy je to cim dalej tym lepsie 😉 😉 😉
celkovo by ma ja zaujimalo, kolko vypije, ale dnes som ju skusmo prevazila doma na nasej digi vahe, najprv som sa odvazila ja a potom s nou a mala ma 5,4 kg, mozno enjake gramy hore dolu, neviem 😉 😉 😉 takze dava 250 gramov za tyzden 😀 😀 😀 a merali sme ju, ma 58 cm 😀 😀 😀 (3620 gr a 50 cm pri porode) tak zatial s mlieckom stiham 😀 😀
@misag23 Tak to není tak strašný 😉 Vždyť jste měli nedávno 3350g, ne?? Hele já zatím fakt vůbec nevím jak to dělat, ale asi teď zkusím kojit a po kojení hned odstříkat, Bude to asi míň náročné než jen odstříkávat a krmit přes flašku. Jenže zase když kojím tak mám problém, že mě pak nechce chytit flašku ☹
Určitě po kojení odstříkávej, vím o čem mluvím, po 8 dnech kojení mám o polovinu mléka méně než když jsem jen odsávala a krmila přes flašku. Je to lenoch, vytáhl si málo a mě se automaticky začalo dělat množství, podle jeho potřeby 😒
Holky co jste na UM nebo dokrmujete, moc a moc doporučuji tuto ohřívačku, je úžasná 😵
120 ml pokojové teploty ohřeje za 1,5 minuty 😀
@kinsli Ten náš je taky hrozný lenoch. Z flašky mu to problém nedělá, to vypije hned, ale u toho prsu se vzteká a cuká sebou. Nikdy u něho dlouho nevydrží. Jj, před týdnem jsme měli 3350g. Dokrmovat jsem začala včera, probrečel skoro celou noc a nejspíš to bylo hlady, protože když jsem mu ráno udělala dokrm, tak byl spokojený.
@kinsli Jj, určitě to je pohodlnější. Ještě o ní budu přemýšlet. Teď jsme měli další neúspěšný pokus s kojením. Už z prsu nechce vůbec, hrozně u toho řval. Tak tatínek krmil z lahvičky a já jsem zatím odsávala (teď jsem dala 50ml). Tak zatím to má tak půl na půl - MM a UM. Uvidíme, jak to půjde dál.
@neposedna aj ja som to pred mesiacom tak robila, nechávala som ho nech ťahá, ale to ešte tolko nepapal, potom mi začal neskutočne plakávať. Vyskúšali sme všetko možné aj nemožné a nakoniec to bol hlad. Ale sama vidím, že tie prsia proste tolko nedaju, môžem ich po papaní stláčať kolko chcem, ale tečie to sotva po kvapkách, takže malý je riadna odsávačka 😀
@skubanekka po papaní s nou musíš opatrne narábať, aj pri odgrgnutí, len jemne brať na ruky. Niekedy doporučujú nechávať deti odgrgovať viackrát počas papania. Papať vo zvýšenej polohe a aj madrac v postielke by mal byť vyvýšený. U nás to ako tak zaberá, ale tiež nie vždy. Dávame aj Nutriton na zahustenie mliečka. Potom je to lepšie.
Dobré ráno!! Tak včera jedla o půl desáté večer, pak jsme ji položili do postýlky, kde bez protestu usla během chvilky, a pak vstávala až ve třičtvrtě na sedm!! Šikulka moje 😵 😵 😵 !!!
dnes je opäť u nás na Kysuciach krásny slnečný deň 😀 Včera sme mali už plusové hodnoty na teplomeri a dnes je už nad nulou ... Pôjdeme na veľmi dlhú prechádzku ... a veľmi sa tešíme 😵
achojte
mam pokazeny notbuk,tak len tak narychlo zo segrinho pisem..
nemam cas vas ani precitat 😒 dufam ze sa mate dobre 😎
lebo my dobre nafigu,malinka trochu lepsie zacala spinkat cez den,ale v noci sme hore od pol noci kazdu hodinu 😖 spim dokopy asi tri hodky kazdu noc,takze vypadam jak angorak,oci cervene 😀 ale pozitivna sprava-zuzanka krasne pasie koniky,len som to nestihla odfotit,tolko som sa tesila ,ze jak jej to ide a ked som vytiahla fotak,uz bola unavena 😅
tak sa majte krasne,ked budem mat opraveny ten chriap,tak vas dufam stihnem precitat.moc nepiste!! 😠 😀 😀 😀
zajtra mame dva mesiace 😎

@lavazza jééé... já bych chtěla taky... malá se jen usmívá, ale ještě se nesměje nahlas ☹ ...