Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte dievcata,,, ako ste na tom s postavou? ja mam navyse 3 kg, ktore sa mi napratali iba do brucha... vyzeram ako taky pavuk,,, 😀 alebo knedlik, a v sobotu mame krst, tak som si teda isla nieco nan kupit,, no katastrofa,, a vidiet sa v skusobnej kabinke z kazdej strany a este aj s tym hnusnym osvetlenim,,, 😠 .. a tak som si nakoniec kupila zas rozsirenu bluzku,, este ze to je v mode teraz....uz zacne asi pomaly ale isto cvicit brusaky........vsak zas nie moc 😀 a v aprili zapriahnem muza aby strazil a ja budem chodit na moju milovanu zumbu....
jinak si dost povídáme eh ah hu taky ne, občas zvuk který se podobá nějakému slovu 😀 😀 😀 a smějeme se trochu nahlas kdž ho chytím za ručičky a mávám mu s nimi a říkám mu že to je švanda švanda, tak se může uchechtat...ovšem musí mít náladu a ne hlad 😒 😒 😒
Jak jste se tady bavili někdo, že se dětem nelíbí koupání, tak naše malá ho přímo miluje. Minulý týden se 3krát pokakala (ale až na záda) přímo po koupání, jak byla hezky oblečená v čistém 🙂 Dělala si z nás prostě srandu...Tak manžel vždycky jenom do vaničky přilel horkou vodu a koupalo se znova 🙂 A tady je fotečka, jak vypadala ve vaničce po příjezdu z porodnice a jak tento týden 🙂 Roste jak z vody 😀
holky tak můj váhový odhad byl správný 😀 Včera jsem si typla 4920g a má 4915g 😀 😀
Zvážila jsem ho už dnes, protože ráno jsme si přečetla sms od kámošky a ta mě dožrala 😀
samozřejmě v dobrém 😉 Já si tu po hodině odsávám abych to do něj rvala a něco nabral a ona mi drze napíše, že její malej má k 5 kg a to je jen o 14 dní starší a porodní měl 2000g .... to není fééérr 😀 😀
No jo co nadělám, jdu ho vzbudit a snažit se do něj nacpat co nejvíc 😉
Jinak jak jste tu psaly, že dítě je dobrá odsavačka tak fakt je to asi pravda, nakojím víc než odstříkám a tak o 20 ml. a to když odstříkávám tak fakt důkladně 😝
Já když se kouknu na precentil tak je to strašný, ale jinak když ho vysvleču tak mi nijak hubeny nepříjde. Proti tomu co jsem si přivezla z porodnice je to buŕt 😀
Ale na svoji výšku by měl mít o cca 600-700g víc.
Jo jinak jdeme 20.3. na vítání občánků 🙂
@vikaki Snad bude normální 😅 on pak poroste pomaleji. Kačka měla taky 55 cm porodní na roce měla 78 cm stejně jako holčičky co měly porodní 51 a druhá 49 cm 😉
@kamusek nemáš zač, ani jsem nevěděla že se dají vzorečky koupit 😉
@zuzik28 no porodní měl 4310g a teď má 4915g tak to mi příjde fakt málo. Správně by měl mít 8,600g na půl roce, tak o tom dost silně pochybuji 😀 Nevím kolik měří Vojtík, ale dnes už měl kombinézu vel. 68, ale řekla bych že má tak 62 cm. možná míň, před spurtem měl 59 cm. Jinak precentily máš třeba u sebe v zdr. průkazu v té knížečce 😉
@kamusek @haniula @kinsli @verca84
Tak dneska jsme proplakali celé ráno (od 4:30 do 7), pak na chvilku usnul, v 9 jsme vstávali a pokračovalo to znovu. Usnul až po obědě na balkoně v kočárku, za chvilku abych ho šla pomalu vzbudit, už to budou 3 hodiny, ale svítí mu tam sluníčko a je krásně teplíčko, tak to snad nevadí.
Myslím, že to máme z toho nutrilonu. Pořád kopal nožičkama a vztekal se u toho, nemohl se pořádně vyprdět ☹ Teď mi známá volala, že se mu nemusí líbit kombinace MM a UM. Ale asi je blbost, abych přestala kojit a dávala mu jen UM, pokud ještě aspoň trošku toho mlíčka mám, ne? Včera jsme koupili Nutradefence, tak ho vyzkoušíme. Jen se teď trošku bojím, protože jsme vzali obyčejný (ne HA) a manžel je trošku alergik. Myslíte, že mu mám raději koupit HA a ten obyčejný mu nedávat. Nechci ty mlíčka pořád měnit, to asi taky není dobré.
@ellahop Já mám o pět kilo méně, než jsem měla před otěhotněním. Ale břicho mám pořád ☹ Zhubli mi už v těhotenství trošku nohy, tak to bude asi tím. Kalhoty zatím zapnu jen jedny a to mě ještě dost tlačí. Pořád mě ještě pobolívá jizva po císaři, tak se cvičením ještě začít nemůžu ☹
@misag23 vítej do klubu 😀 také mám ještě břicho 😠 už jsem skočila do těhu riflí svoje sice dopnu, ale pod břichem a pak mi vyleze mega špek 😖 tak to už jsou lepší těhu na gumu 😅 cvičit bych mohla, ale zatím není čas, snad něco od dubna 😉
Ono taky jsem dost nafouklá, myslíte holky, že by pomohl espumizan??? Rozdíl břicha ráno a večer je fakt velký 😒
@misag23 klidně mu dej obyč. jen dokrmuješ, má i MM, a havně HA Ti nezaručí, že alergik nebude. Komoška plně kojí a kluci jsou stejně alergici. Stejně tak nemoce. Naše Kačka byla na UM, měla 3x střevní chřipku ( na tu trpíme obě ) + 1x kašel. Kámošky děti jsou nemocné snad nonstop a kojí.
Holky dorazily sunary 😀 Mám z nich mega radost 😀 😀
paní mi ještě přidala navíc jeden sáček 400g, čaj od hippu nějaký bilinkový od 2m, na léto se bude hodit 😀
pak nějakou kaši od Nutrilonu od 4m, 2 - va nové avent kelímky a sposty hardů 😀
@kinsli, @misag23 To i já holky. Taky mám večer břicho jak v pátem měsíci 🙂 Ale ráno to je v pohodě, to už bych se možná vešla i do mých riflí! Ale jinak mám ještě 7kg navrch, z celkových 20kg co jsem měla za celé těhu navíc. V pátek jsme byli na nákupech, tak jsem si koupila v Takku rifle (měla jsem 50% slevu)! Právě že v mých jsem měla taky šílený špek 😀 a v těhotenských už plavu! Tak jsem si jedny koupila a když tak zůstanou na další těhu 🙂
Tak my sme sa vratili z dlheho vikendu u svokrovcov :( konecne
malemu taka velka zmena uplne rozhadzala cely rezim, vcera cely vecer preplakal, co u neho nebolo zvykom a v noci sa mi budil kazdu hodinu. chudatko moje. aj cez den ho kojim castejsie ako pred "vyletom". dufam ze o par dni sa vrati vsetko do normalu. svokrovcom som povedala ze tak skoro neprideme 😠
Inak som si vsimla ze vo vlaskoch sa mu zacali tvorit supinky. nestiham vas citat, ci take maju aj vase babatka? ako to riesite?
@louisiana Tak to jsme na tom úplně stejně. My jsme byli na sobotu a neděli taky u tchánovcu (na noc naštěstí doma, bydlíme jenom 3km od sebe). Ale i tak malá taky byla celou dobu taková nesvá, nechtěla spinkat, i když tam má svoji postýlku, plakala i když to nemá ve zvyku, chtěla pít časteji. Přesně jak píšeš. A dneska prospala skoro celý den, je klidná, spokojená. Asi takový drobek fakt pozná, kde je doma 🙂

@misag23 ahoj, taky budem najíždět na sunar nutradefence, poslední dobou bolí Vanessku bříško, nemůže si k ránu prdnout ani si káknout.. hrůza jak křičí a pláče.. tak ji dávám na sebe.. pak to jde, ale už mě to nebaví koukat se na ni jak se mi trápí.. doufám, že bude lepší a bolesti budou pryč.. 😀