Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
riesite kila?no ja mam na sebe este stale 8 kg.vsetko na brusku.pochybujem,ze to dam dole.tiez som po cisarskom.ale z brucha idu kg najtazsie.kus mam aj na stehnach,ale v podstate vsetky zvysne kila su v brusku.nechcem sa s tym zmierit,ale budem musiet.pochybujem totiz,ze to dam dole.
@verca84 @janettan Taky mě tlačí kalhoty na jizvu a dlouho v nich nevydržím. O víkendu se chystám konečně do obchodu si nějaký koupit. Na zumbu jsem chodila před těhotenstvím a už se těším, až půjdu zas, ale myslím, že to ještě chvilku počká. Zatím se na to vůbec necítím, stačí mi procházky s kočárkem.
@vilca Nám Nutrilon HA bohužel nevyhovuje. Od té doby co jsem začala s příkrmem, tak malého bolí bříško. Zkusíme ten Nutradefense a uvidíme. Ty kombinuješ UM s MM nebo už jste jen UM. My zatím kombinujeme, ale myslím, že už to nebude dlouho trvat a budeme jen na UM ☹
ad kila navíc ..já mám3kg víc než před těhu..a pořád hrozný hlad 😀 😀 😀 ..vejdu se do kalhot, které jsem nosila před těhu, dokonce do jedněch které mi byli těsné,,,a pak jsou jedny které jsem nosila ještě v říjnu (jako poslední netěhu se sníženým pasem) a do těch se nevejdu..fakt nechápu...jinak břicho mám taky vytahané a chystám se chodit na zumbu, jen nevím kdy se k tomu dokopu a kdy si k tomu zjistím informace, před těhu jsem chodila na aerobik a brusle...pak mi to docela chybělo..no ke konci ne to jsem byla ráda že jsem ráda 😀 😀 😀
@misag23 taky jsem si to myslela, ale už 4. týden jedeme MM +UM...a dávám furt stejně max 30 UM...občas teda má záseky jako dneska odpoledne musela jsem udělat 60 a on 50vypil, protože se po krmení hrozně vztekal....ale ty krmíš z láhve viď.....já dokrmuji stříkačkou, i když občas bych po té láhvi nejraději sáhla, ale mám přecevzetí, že pokud to MM dovolí chci vydržet aspon do toho 4. měsíce a začít pak pomalu s příkrmy (pokud to mudr. dovolí 😝 😝 😝...ona je trochu pedant, dostanu pokaždé přednášku jak to udělat aby jsme nedokrmovali, ale už si myslím o tom svý 😝 😎 )
jinak mě taky máma říkala. že klidně ve 3. měsíci můžu začít s čaji a štávy z mrkve..že za našeho mládí 😀 😀 😀 to bylo normální no uvidíme
dnes sme byli na kyčlích, už nemusíme nosit plínku navíc
@vilca no ony chodí na zumbu ženský od nás z ulice a už od porodu slibuju že po šestinedělí začnu, když bude manžel moct hlídat, ale ještě jsem se nedohrabala k tomu abych zjistila, který dny a v kolik a tak....na to jsem lenoch, pokud mě nedokopou ony tak to budu odkládat a odkládat...pak se třeba dokopu na ty brusle, máme tu velké parkoviště kde nikdo neparkuje, hlavně o víkendu tak malého postavím na kraj a budu bruslit, ale to musí být trochu tepleji ☹ ☹ ☹
@markysek2 no já ještě těch 14 dní počkám, taky se na to vrhnu po tom šestinedělí...zatím ještě nemám srdce nechat tady dětičky manželovi 😅 Asi by to zvládl, ale teď je na horách, a jak se vrátí, tak si zase na sebe budou muset s malým zvyknout 🙂 Tak zatím nespěchám... Ale už se fakt těším 😵
posílám odkaz na dnešní foto 🙂 Škoda, že neotevčel očka víc, dnešek fakt prospal celý. Vzbudil se vždycky na jídlo a hned po jídle pak usnul 😀 Většinou to máme ob den, že jeden den spí třeba jen cca 5h přes den a další celý prospí a teď už máme prospané dva dny po sobě 😀
Dobré ránko!! Já se pak odpo ozvu, jak jsme všude dopadli... Za chvilku vyrážíme na fakultku, pak do Klubíčka na cvičení, z něho do lékárny pro Rotarix a na nákup, a konečně finále, poradna a očkování u dr.Tak držte palce, at to zvládnu. O Markyš se neboojím, ta si bude hovět v kočárku 😀 ...
@neposedna dobrý názor aj ja ho zastávam,netreba sa riadiť podľa kníh a ani lekár nemá vždy pravdu.Presne ako sa vraví každé dieťatko každé bruško je iné,niekomu to uškodí a niekomu nie.Mám v rodine maminku ktorá naozaj dávala a poctivo kŕmila podľa lekára a literatúry a malý ma problém s kakaním má 4 roky a kaká tyčinkou alebo keď sa to už nedá tak klystír mu v nemocnici spravia a tak,podľa mňa to spôsobila tá strava a múdre rady doktorky čo môže a čo nie.treba skúsiť potrošíčke a uvidíš,nebude to dobre tak prestaneš 😀 😀 😉 držím palček.
Ahoj holky, tak nás dnes čeká očování proti rotavirům, tak doufám, že to vše dobře zvládneme 😉
Jinak jsem včera zkusmo dala malého na váhu před kojením a po kojení, abych věděla, kolik asi tak pije, a zjistila jsem, že 180 ml !!! Ale to bylo po ránu, to je největší hladovec. No ale i tak!!! 😲 😲 😲
Včera pil naposledy v šest večer a pak se vzbudil až po 8 hodinách...ve dvě ráno. Takže bombaaaaa!!! 😉
@vilca Já se taky tak těším na cvičení, taky jsem před těhu byla zvyklá cvičit. Ale teď bych se ještě ten aerobic bála. Ptala jsem se na to několika odborníků a všichni mi říkali, že dynamické sporty jako je třeba právě aerobic, nejsou dobré na prsa...moc velké otřesy 😒 , takže s tím prý počkat. Ale třeba jóga nebo pilates jsou prý ideální. Takže asi začnu tou jógou. Je fakt, že když trochu popoběhnu, že mě ta prsa bolí ☹
@kinsli ja si myslim ze dieta odsaje viac pretoze prsniky zaberaju na reflex,ako ked sa po stimulovani prsnikov produkuje oxitocin,tak si myslim,ze po stimulovani bradavky detskou pusinkou sa produkuje viac mlieka a ko pri nejakej odsavacke...no,neviem,to je len moja teoria,ale myslim si,ze cim viac dieta prikladame,tym viac mliecka sa nam tvori......pri odsavacke je asi miernejsi efekt podla mojho nazoru....teda aspon tak som o tom potichu uvazovala...mne dokino povedal,ze mam kojit a odsavat len ked dietatko spi 😀
@haniula Teda to máte náročný den. Držím palečky, ať vše dobře dopadne.
@kinsli To ti závidím. My už přes den moc nespíme. Včera usnul jen venku v kočárku. Teď chvilku zabral v lehátku, tak jsem zvědavá, jak mu to dlouho vydrží. Ale včera to bylo náročné...
@luciemar Tak to vám závidím, my se v noci budíme každý 2,5-3 hodiny. To i přes den vydrží déle bez jídla.
Jak tady píšete o tom hubnutí po porodu, tak já nechala v porodce 7kg a po 14 dnech od porodu sem měla celých 12kg dole,teď mám i víc,ale ráno sem se zapoměla zvážit.Svoje kalhoty oblíknu,ale budu muset jít koupit něco menšího.Jediný co mě vadí,že takový to spodní břicho mám vytáhlý.
Co cvičíte za cviky na břicho když kojíte aby to neuškodilo?

@kostri ježiškute ta je kouzelnáááá 😵 no já říkala ,že zachvilku budu mít "kozy" až na pupek 😀 😀 😀 ,aale mám radost že takhle papká pěkně 🙂