Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@haniula k tomu váženiu- minulý týždeň sme si objednali váhu a tak som maličkú často vážila ... Stačí, že sa vykaká a vyciká a na váhe je to hneď vidieť. Sú to veľké rozdiely. Keď sme boli na 3. týždňovej poradni, tiež sme dopadli rovnako, pretože som maličkú doma nakŕmila, potom prebalila mokrú plnú plienku a šli sme k lekárke. Počas čakania v ambulancii sa nám opäť pokakala a keď ju lekárka prevážila, zistili sme, že maličká nám málo priberá a o 2 dni nám prikázala prísť na preváženie a Tatianka mala + 100 g.
@markysek2 mas pravdu v tom balancovani, ale ked si spomeniem tak teta takymto sposobom ze dokrmovala, dokazala kojit skoro 14 mesiacov, co je dost ked vezmes ze bratranec ked sa narodil mal vyse pat kil... 🙂 ja som si v podstate uz zvykla...u nas sa inak nedalo, kedze ked reflux bol v plnom prude a mala vracala MM ci UM hore dole...som bola rada ked jej daco v brusku ostalo...
@markysek2 co něco z toho? http://www.medela.cz/produkty/specialni-pomucky... já to nestudovala, ale vím, že minulý týden bylo právě v Sama doma a alternativních způsobech a některé věci z těch co jsou na tom odkazu tam ukazovali, tak na to jukni 😉
@haniula to je pravda 🙂 dufam ze sa vam aj pupik upravil... nam sa v podstate vsetko spravilo, uska po prepichnuti, este mame citlive ramienko po TBC ockovani, reflux sa spravil, ako super...teda teraz sa modlim aby nebola odo mna chora...drzte sa, ja sa idem venovat poteniu pod perinou 😀
Holky, je možné, aby náš Tomášek skoro v pěti týdnech vypil víc než 90 ml? (skoro měsíc nebyl vážený, ale odhaduju, že by teď mohl mít tak zhruba 4800 g) Ještě tak před 3 dny mu to stačilo bohatě a teď vypije 90 ml věhem chvilky a pak ještě hledá, ocucává si ručičky a všechno, co se mu dostane do pusy... Zkusila jsem mu dát pak ještě 30 ml a to už vypil jen asi polovinu... Je to v pořádku, nebo mám trvat jen na těch max. 90 ml?

@haniula já taky doufám, kdyby měli mít horečky, tak už by je si myslím měli, snad se nám to vyhne, je to hrozné, jak pláčou a člověk nemůže pomoct ☹