Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
dnes sme zasa hore od 04.00 😠 😠 😠 vôbec mi nechce po napapaní zaspať !!!! a teraz sa nevie dospať mám ja ale doma POPLETKU 😀
@silvia0111 tak oni jsou zatim maly tak je vsechno bavi jen chvilinku 🙂
@haniula ja sa zapojím tiež,vodu prevarím v konvici a kúpila som si v drogérii klasickú sklenú fľašu,pasujú na ňu aj vrchy s NUK fliš ,som si na ňu dala a keď zalejem mliečko tak ju postavím do hrnčeka so studenou vodou a v tej flaši sa o veľa rýchlejšie vychladí a aj prihriať sa dá tak isto akurát vodu dám do hrnčeka vriacu a postavím fľašu do nej,tá fľaša sa oj dobre umýva a nesmrdí ako tie umelé 😀 😀 😝
Ahojte, tak se zase hlásíme a všechny vás moc zdravíme 🙂 nějak vůbec nestíhám reagovat a psát, užívám si malou co nejvíce to jde a v mezičasech mezi kojením se snažím učit, takže času moc nezbývá...
Jinak se vám teda taky pochlubíme, ve čtyřech týdnech na kontrole malá vážila 4330g a měřila 55cm 🙂 malou kojím co dvě hodiny přes den i v noci 🙂 a když se jí něco nelíbí, tak je to masakr, je hrozný vztekloun, řve až modrá, máchá pěstičkama a když se jí člověk připlete do rány, tak ji schytne raz dva 🙂 jsem na ni docela zvědavá, asi si s ní docela užijem :D
Příští týden jdu kupovat odsávačku, od 21.totiž začínám chodit tu a tam do školy, takže budu muset odsávat. Vím, že jste to tu už řešily tisíckrát, ale jaké odsávačky máte? A jste s nimi spokojené? Mně asi bude stačit jen nějaká mechanická, ale nevím, jakou značku mám koupit...
Takhle zvedáme hlavičku 🙂 paní dr říkala, že když tohle budeme umět ve třech měsících, tak bude spokojená :D
@tereza79 😀 dnes to ale skusim s tym sunarom - som si pisala s laktacnou poradkynou a mi napisala, ze je bezne a vacsinou sa to stava, ze mamicky prichadzaju o mlieko takto vecer. V prvych tyzdnoch kojenia, nakolko spravna tvorba mliecka nabieha v osmom tyzdni od porodu. Tak mi povedala, ze treba ten sunar vyskusat a urcite bude lepsie. (len bodaj by sme ho nepotrebovali) Tak uvidim co bude a potom napisem...🙂
@misha8 Noo...dokážu si představit...není nic srdcervoucnějšího než když začne plakat mimčo...ale tak nějak už jsem pochopila, že i když ji hrozně moc miluju a udělala bych pro ni první poslední, aby byla spokojená, někdy to má své meze...občas se fakt vzteká a řve bezdůvodně, takže když vím, že jí nic není a nic se jí neděje, tak ať si holt pořve 🙂

čo sa týka robenia UM .: ja preváram lucku v hrnčeku na sporáku potom pridám UM a pretrepem , chladím v studenej vode v prípade prehriatia 😉 ale každá si spraví svoj systém 😵