icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
3. mar 2011

čo sa týka robenia UM .: ja preváram lucku v hrnčeku na sporáku potom pridám UM a pretrepem , chladím v studenej vode v prípade prehriatia 😉 ale každá si spraví svoj systém 😵

misha8
3. mar 2011

dnes sme zasa hore od 04.00 😠 😠 😠 vôbec mi nechce po napapaní zaspať !!!! a teraz sa nevie dospať mám ja ale doma POPLETKU 😀

markysek2
3. mar 2011

@misha8 zo by teda ale měl jen po jídle ne??? ale on chrčí tak různě 😀

sjussi
3. mar 2011

@silvia0111 tak oni jsou zatim maly tak je vsechno bavi jen chvilinku 🙂

sjussi
3. mar 2011

@haniula my kdyz sme lezeli na detskem tak nam to taky prihrivaly v mikrovlnce

tereza79
3. mar 2011

@sirael vďačne,potom daj vedieť ako ste to poriešili 😀 😀

tereza79
3. mar 2011

@haniula ja sa zapojím tiež,vodu prevarím v konvici a kúpila som si v drogérii klasickú sklenú fľašu,pasujú na ňu aj vrchy s NUK fliš ,som si na ňu dala a keď zalejem mliečko tak ju postavím do hrnčeka so studenou vodou a v tej flaši sa o veľa rýchlejšie vychladí a aj prihriať sa dá tak isto akurát vodu dám do hrnčeka vriacu a postavím fľašu do nej,tá fľaša sa oj dobre umýva a nesmrdí ako tie umelé 😀 😀 😝

elzu
3. mar 2011

Ahojte, tak se zase hlásíme a všechny vás moc zdravíme 🙂 nějak vůbec nestíhám reagovat a psát, užívám si malou co nejvíce to jde a v mezičasech mezi kojením se snažím učit, takže času moc nezbývá...
Jinak se vám teda taky pochlubíme, ve čtyřech týdnech na kontrole malá vážila 4330g a měřila 55cm 🙂 malou kojím co dvě hodiny přes den i v noci 🙂 a když se jí něco nelíbí, tak je to masakr, je hrozný vztekloun, řve až modrá, máchá pěstičkama a když se jí člověk připlete do rány, tak ji schytne raz dva 🙂 jsem na ni docela zvědavá, asi si s ní docela užijem :D
Příští týden jdu kupovat odsávačku, od 21.totiž začínám chodit tu a tam do školy, takže budu muset odsávat. Vím, že jste to tu už řešily tisíckrát, ale jaké odsávačky máte? A jste s nimi spokojené? Mně asi bude stačit jen nějaká mechanická, ale nevím, jakou značku mám koupit...
Takhle zvedáme hlavičku 🙂 paní dr říkala, že když tohle budeme umět ve třech měsících, tak bude spokojená :D

sirael
3. mar 2011

@tereza79 😀 dnes to ale skusim s tym sunarom - som si pisala s laktacnou poradkynou a mi napisala, ze je bezne a vacsinou sa to stava, ze mamicky prichadzaju o mlieko takto vecer. V prvych tyzdnoch kojenia, nakolko spravna tvorba mliecka nabieha v osmom tyzdni od porodu. Tak mi povedala, ze treba ten sunar vyskusat a urcite bude lepsie. (len bodaj by sme ho nepotrebovali) Tak uvidim co bude a potom napisem...🙂

misha8
3. mar 2011

@markysek2 no my mame potvrdený reflux a nechrčí stále ale niekedy jej to vybehne aj dve hodky po jedle takže ťažko povedať 😒

ajkalc
3. mar 2011

@markysek2 ako ti napisala Misha. a spoznas to podla toho,ze po napapani je dieta nekludne,mrnci,stene.casto mu tecu sliny a žuje si jazycek.a chrci,ze mas niekedy dojem,ze je zahlieneny.

misha8
3. mar 2011

@elzu no máš šikulku moja zdvihne ale vôbec sa jej na brušku nepáči 😲

misha8
3. mar 2011

@ajkalc no aj naša slinkuje ako keby jej išli zubky 😲

haniula
3. mar 2011

@misha8 ta naše slintá jak bernardýn 😀

elzu
3. mar 2011

@misha8 Však ten náš vřískloun takhle taky moc dlouho nevydrží 🙂

verca84
3. mar 2011

@misha8 a zabírá to... já už ji na pravou stranu dávám polštářek nebo dečku at tam tu hlavu neotočí, ale po chvíli začne zuřit a stejně se na levou neotočí.. nějakou radu jak na to.. ☹

haniula
3. mar 2011

@elzu šikulka šikovná!! naše pase koně jako drak... 😀

verca84
3. mar 2011

@elzu já mám od Medely a jsem max. spokojená, známá má od Aventu, ale po čase začla vrzat, takže když budeš odsávat 10min. tak z toho vzrání začne bolet hlava 😀

elzu
3. mar 2011

@haniula To je paráda 🙂 já jsem z toho měla dneska Vánoce 🙂 vždycky ji zvedla a hned položila nebo se začla vztekat...ale dneska vydržela a držela tak dlouho, že jsem stihla najít foťák a vyfotit :D

@verca84 Děkuju moc 🙂 vrzání nebrat 🙂 budu odsávat v noci, tak abych nevzbudila celý dům :D

misha8
3. mar 2011

@elzu no len moja chytí taký záchvat že je brontová a je po polohe 😲

haniula
3. mar 2011

@elzu jinak super odsávačky jsou od medely...a nejlépe elektrické...

misha8
3. mar 2011

@verca84 ja ked ju mám v kresielku tak ju točím tak aby sa musela na mna pozerať z ľavej strany aj sa jej prihováram zľava proste si na to teraz viac davam pozor 😵

misha8
3. mar 2011

@elzu a z avenťackej ma vždy bolel brutalne palec po určitej dobe 😠 😠

verca84
3. mar 2011

@misha8 tak na to si budu dávat ted taky velký pozor.. a pokud po víkendu nebu aspon maličká změna.. tak půjdem v po. k mudr, at se s tím začne něco robit...

elzu
3. mar 2011

@misha8 Noo...dokážu si představit...není nic srdcervoucnějšího než když začne plakat mimčo...ale tak nějak už jsem pochopila, že i když ji hrozně moc miluju a udělala bych pro ni první poslední, aby byla spokojená, někdy to má své meze...občas se fakt vzteká a řve bezdůvodně, takže když vím, že jí nic není a nic se jí neděje, tak ať si holt pořve 🙂

elzu
3. mar 2011

@misha8 Fakt? 🙂 tak zatím to vypadá, že vyhrává Medela 🙂

misha8
3. mar 2011

@verca84 a tebe vobec netočí doľava ??? lebo moja ano ale viac má rada tú pravú ....ak by ti ale vôbec netočila tak to treba riešiť lebo sa jej môžu skrátiť svaly na krku ...ale skús najprv viac stimulovať doľava 😉

misha8
3. mar 2011

@elzu ja som najprv nevedela z čoho normálne som ho mala presilený až tak že som nevedela otvoriť flašu - vrchnák 😠

elzu
3. mar 2011

@misha8 🙂 🙂 🙂 mě takhe bolel palec na levé noze 🙂 až po nějakém čase jsem zjistila, že je to z toho, že jak kojím většinou na sedačce tak se o ni zapírám nohou a stojím jakoby na špičce...a z toho to bolí 🙂 no, nevím, jestli jsem to popsala dobře, ono to moc nejde :D

misha8
3. mar 2011

@elzu tak to aj ja občas nechávam... malá mava totiž také bezdovodné chvilky a to jej veľa tolerujem 😀 lebo má reflux a pripisujem to aj tomu