Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
chodite nekdo s prckama na plavani?nebo se chystate?
@sjussi My se chystáme, ale až po 6 měsíci.. tady alespoň u nás v Chomutově to jse až od půl roku...:o)
tak sme sa vratili z prechadzky... chodime uz na dlhsie, lebo maminka si nasla kocikove kamosky, takze sa uz nenudi a dkhsie vydrzi... 😀 len vecer totalne odpadavam,,, nevidela som este v premiere ani jednu Adela show,,, a to ja ju mam moc rada... no nastastie existuje archiv tv. markiza... takze som si to pozrela tam... maly je super, vonku krasne vydrzi spat, a tak teraz papame ukazkovo 5x denne 150ml a noc krasne prespime... je to supeeer, dat ho o osmej do postielky a rano vas o stvrt na sedem zobudi,, ze teda uz aj jest by sa patrilo.. 😉
@stanulka551 moc prosím pošli mi už ty věci.
@kinsli uz su na ceste, myslim ze v pondelok ich budes mat
@stanulka551 Moc díky, já že jsi se dlouho neozývala, tak už jsem se bála co s tebou je ☹
Pak písni kolik Ti dlužím 😉
@skubanekka u nas je prave ve vanicce od 2.mesice a v bazene od 6.mesicu tak o tom zacinam uvazovat,ale asi zacnem taky az v 6.mesici
kočky koníkovky......tu si môžete stiahnuť kupony na plienky 😉
http://www.pampers.cz/cz_CZ/ecoupon_sk/?src=3&l...
@lolelole jeej, to je mi hrozně líto, co píšeš, řešily jsme tady spolu to kojení, to si pak člověk uvědomí že čert vem takový prkotiny, co. Tak moc moc držim palce, ať je prcek brzo fit a tobě přeju hodně síly pozitivně myslet, i když to musí bejt strašně těžký. A jak mu prosimtě chudáčkovi na takovou věc přišli? Držte se!
@ellahop My také vyrážíme každý den min. na hodinku ven. Myslím, že to prckovi dělá dobře, protože pak ještě třeba hodinku dospává doma v chodbě v kočáru. A i pro mě je to příjemný relax a už i takový odpolední rituál...vyrazit ven s kočárkem 😉 Ale už se také těším, až bude lepší počasí a nebudu muset malého tak navlékat 😠

@vikaki ahoj, my jsme byli včera u doktorky s rýmou a kašlem, ale naštěstí ten kašel byl jen z té rýmy, jak mu to teče do krku, takže jsme dostali jen kapičky a dneska už je to mnohem lepší, dokonce jsme ani ráno nemuseli odsávat z nosánku 🙂 Měli jsme jít do poradny příští úterý, ale když už jsme tam včera byli, tak jsme se zvážili. Takže přesně v 5 týdnech má Tomášek 4800 g, takže prý přibývá předpisově 🙂 Je to sranda, jak tady o měsíc starší miminka mají stejně 😀 No ale ti naši broučci měli už při narození 4 kila, takže je jasný, že je doháníme 🙂