icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vilca
4. mar 2011

@vikaki ahoj, my jsme byli včera u doktorky s rýmou a kašlem, ale naštěstí ten kašel byl jen z té rýmy, jak mu to teče do krku, takže jsme dostali jen kapičky a dneska už je to mnohem lepší, dokonce jsme ani ráno nemuseli odsávat z nosánku 🙂 Měli jsme jít do poradny příští úterý, ale když už jsme tam včera byli, tak jsme se zvážili. Takže přesně v 5 týdnech má Tomášek 4800 g, takže prý přibývá předpisově 🙂 Je to sranda, jak tady o měsíc starší miminka mají stejně 😀 No ale ti naši broučci měli už při narození 4 kila, takže je jasný, že je doháníme 🙂

vilca
4. mar 2011

@lolelole to je mi vás strašně líto ☹ Ale moc držím palce, malej to určitě zvládne, dětem se všechno hojí rychleji než nám 😉 Tak na vás myslím a hlavu vzhůru, bude to všechno dobrý 🙂

kamusek
4. mar 2011

@sirael tak to je super 🙂 🙂 🙂 My už taky dáváme každý večer po koupání příkrm. Vypije jak kdy, ale většinou tak 70-100ml a je spokojená a taky spinká od tak půl 9 - 9 do 4 do rána 🙂

kamusek
4. mar 2011

@sjussi Tak to je super 🙂 Taky jsem se nasmála 🙂 Ještě že malá skoro nepláče 🙂

sjussi
4. mar 2011

@lolelole tak to je mi lito ale maly je sikula on to vse zvladne levou zadni.Drzte se oba dva myslime na vas🙂

sjussi
4. mar 2011

@kamusek ty ostatni clanky uz sice nejsou az tak super ale taky sou dobre 😉

sjussi
4. mar 2011

chodite nekdo s prckama na plavani?nebo se chystate?

skubanekka
4. mar 2011

@sjussi My se chystáme, ale až po 6 měsíci.. tady alespoň u nás v Chomutově to jse až od půl roku...:o)

ellahop
4. mar 2011

@lolelole drzime palce,,, 🙂

ellahop
4. mar 2011

tak sme sa vratili z prechadzky... chodime uz na dlhsie, lebo maminka si nasla kocikove kamosky, takze sa uz nenudi a dkhsie vydrzi... 😀 len vecer totalne odpadavam,,, nevidela som este v premiere ani jednu Adela show,,, a to ja ju mam moc rada... no nastastie existuje archiv tv. markiza... takze som si to pozrela tam... maly je super, vonku krasne vydrzi spat, a tak teraz papame ukazkovo 5x denne 150ml a noc krasne prespime... je to supeeer, dat ho o osmej do postielky a rano vas o stvrt na sedem zobudi,, ze teda uz aj jest by sa patrilo.. 😉

kinsli
4. mar 2011

@stanulka551 moc prosím pošli mi už ty věci.

stanulka551
4. mar 2011

@kinsli uz su na ceste, myslim ze v pondelok ich budes mat

kinsli
4. mar 2011

@stanulka551 Moc díky, já že jsi se dlouho neozývala, tak už jsem se bála co s tebou je ☹
Pak písni kolik Ti dlužím 😉

sjussi
4. mar 2011

@skubanekka u nas je prave ve vanicce od 2.mesice a v bazene od 6.mesicu tak o tom zacinam uvazovat,ale asi zacnem taky az v 6.mesici

sjussi
4. mar 2011

@ellahop tak to ti jen tise zaaaavidim,teda spis nahlas 😀

misha8
4. mar 2011

@peach ahoj, Biogaiu davam každý deň 3 kvapky na doporučenie gastroenterologičky , ano viem ,že sú až od 3. mesiaca ale ani my sme vtedy ešte nemali 🙂 tak snaď lekarka neporadí niečo čo sa nesmie 🙂

dada2007
4. mar 2011

kočky koníkovky......tu si môžete stiahnuť kupony na plienky 😉
http://www.pampers.cz/cz_CZ/ecoupon_sk/?src=3&l...

misha8
4. mar 2011

@verca84 presne tak treba to zatiaľ len sledovať a robiť opatrenia 😉

misha8
4. mar 2011

@ajkalc aha myslela som že nejaký inernetový obchodík robiš 🙂 ano máš pravdu sme naučené makať byť s ľudmi, s kamoškami , proste teraz je to uplne iný život ale je krásny ale aj náročný a trošku stereotyp ale presne ono sa to zlepší ked bude teplučko budeme viac na vzduchu 😎 😎

misha8
4. mar 2011

@haniula kupujete v dm aj plienky ????

loola80
4. mar 2011

@lolelole jeej, to je mi hrozně líto, co píšeš, řešily jsme tady spolu to kojení, to si pak člověk uvědomí že čert vem takový prkotiny, co. Tak moc moc držim palce, ať je prcek brzo fit a tobě přeju hodně síly pozitivně myslet, i když to musí bejt strašně těžký. A jak mu prosimtě chudáčkovi na takovou věc přišli? Držte se!

luciemar
4. mar 2011

@misha8 My bereme kapičky BioGaia od 6. týdne pět kapek denně. Zvláštní, ale tady v ČR je psáno, že se mohou od 1. měsíce 😝 Jsou super! Nemůžeme si je vynachválit, od té doby, co je bereme, nevíme, co jsou prdíky!!! 😉

luciemar
4. mar 2011

@ellahop My také vyrážíme každý den min. na hodinku ven. Myslím, že to prckovi dělá dobře, protože pak ještě třeba hodinku dospává doma v chodbě v kočáru. A i pro mě je to příjemný relax a už i takový odpolední rituál...vyrazit ven s kočárkem 😉 Ale už se také těším, až bude lepší počasí a nebudu muset malého tak navlékat 😠

luciemar
4. mar 2011

@lolelole Je mi to moc líto, že musí Kvido podstupovat takové zákroky 😔 Ale je to určitě silný a statečný kluk a všechno to zvládne, uvidíš! Moooooc držím palce 😉 🙂

cara.m
4. mar 2011

@lolelole moc na vás myslím a přeju, ať je brzy Kvido u tebe! Určitě bude brzy dobře!

misha8
4. mar 2011

dnes máme 12 týždňov 😵

sjussi
4. mar 2011

@misha8 jake ma krasne kukadla 🙂

misha8
4. mar 2011

@lolelole malinkému rýchle uzdravenie a vám veľa síl 😉 aj kamoškin drobček je po operácii srdiečka a už sú domka

misha8
4. mar 2011

@sjussi po maminke 😀

misha8
4. mar 2011

@luciemar aj mojej malej pomohli na krče bruška ale myslela som že sa zlepší aj zapekanie 😒