icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
4. mar 2011

@dada2007 ahoj to platí len na tie druhy pampersiek ??, a ktoré z toho používate???

sjussi
4. mar 2011

@misha8 samozrejme 😀

luciemar
4. mar 2011

@misha8 Jsem asi natvrdlá, ale nerozumím slovu "zapekanie" ☹ 😀

ajkalc
4. mar 2011

@misha8 dnes som pretrhla ten stereotyp a bola som na zumbe.taaaak tieklo zomna.a potom do šenku doplnit tekutiny.takze som bola mimo nieco okolo 2 hod a krasne ma to nabilo energiou.ale hlavne musim dat dole 12 kg,co mi ostalo.

sjussi
4. mar 2011

@ajkalc jeeej taky bych sla

verca84
4. mar 2011

@misha8 krásné kukadla.. 😉

verca84
4. mar 2011

@ajkalc ahojky, můžu se zeptat zda kojíš?? a nebojíš se že ztratíš mlíko? ... zumbu nebo trampolínky chci taky absolvovat, ale mám strach at tím nepříjdu o mlíko.. už tak ho mám málo, tak aby mi nedošlo úplně.. (malou musím občas dokrmovat a večer má jen UM).

dada2007
4. mar 2011

@misha8 na tieto.... Pampers Premium Care Newborn, Mini, Midi, Maxi alebo Junior a ešte tieto Pampers Active Baby Mini – 108 ks, Midi – 96 ks, Maxi – 82 ks, Maxiplus – 74 ks, Junior – 68 ks alebo XL – 64 ks
...a myslíš, ktoré používame my doma? Jasko, začínali sme so žltými Pamperskami a teraz mali v akcii tie premium care(tie biele) tak i tie máme...a aj tesco zelené sme už vyskúšali...všetky v poriadku, žiadna reakcia. A už mám v skrini i DM-babylove a aj Sleep and Play....malý mal meniny, tak dostal od rodiny i plienky 😉

dada2007
4. mar 2011

@misha8 a mne ten kupon došiel na mail...tak reku posuniem 😵

misha8
4. mar 2011

@luciemar no ked sa nevie vykakať ,,je zapečený,á ,, tvrdá stolica 🙂

misha8
4. mar 2011

@ajkalc a ako sa ti cvičilo???? ja sa tiež chystám na zumbu 😉

misha8
4. mar 2011

@verca84 dakujeme 😉

misha8
4. mar 2011

@dada2007 čiže ked kupim niektoré z nich a dam vytlačený kupon mam zľavu??? a dokedy to trvá??tá akcia???

sjussi
4. mar 2011

@verca84 to ja bych asi spis mela straach aby kys. mlecna co se vylucuje pri zatezi neovlivnila chut mleka

dada2007
4. mar 2011

@misha8 keď si rozklikneš ten odkaz a klikneš na SEM...otvorí sa ti PDF a tam je to všetko popísané 😉

a tu to je...
Naša ponuka platí od 1. marca do 31. marca 2011 v predajniach 101 DROGERIE, Billa, dm
drogerie markt, Hypernova a Tesco.
KUPÓN PLATÍ AJ VYTLAČENÝ ČIERNOBIELE NA OBYČAJNOM PAPIERI!

misha8
4. mar 2011

@dada2007 ano ano už som to našla dakujeeeem a si zlatá že si to sem dala 😉

dada2007
4. mar 2011

@misha8 😵 😵 😵 pohodička...a malá je krásna...že 12 tt...to letíííííí
...ja vám pripojím foto nášho chaloša 😀 aj keď je momentálne chorý, takto sa nám vyškiera 😵 😵 😵

sjussi
4. mar 2011

@dada2007 plati to i v Čr??
@dada2007 jeee,ja chci taky toho naseho taky vyfotit kdyz se smeje,ale bud to nestihnu a nebo kdyz chytnu fotak tak na mne uplne kasle 😀

misha8
4. mar 2011

@dada2007 malinký je nádherný 😉 sú užasní ked sa smejú 😵 😵

dada2007
4. mar 2011

@sjussi tak si predstav, že sa pomýlili a prvý kupón mi poslali CZ...tak ti to a teda aj ostatným babám posielam 😵 😵 😵 http://www.pampers.cz/cz_CZ/ecoupon/?src=1&lang...
no a vieš čo to dá, odfotiť ho s úsmevom? 😀 😀 😀 ale čím ďalej tým sa usmieva viac a viac...tak je to ľahšie...trošku 😅 😉

dada2007
4. mar 2011

@misha8 díky 😉

sjussi
4. mar 2011

@dada2007 to je dobře že se pomýlily 😀

luciemar
4. mar 2011

@misha8 😀 😀 Aha! Díky za lekci slovenštiny...taky mi to mohlo dojít 😉 😀 My na zácpu naštěstí netrpíme, ale myslím, že mu ty kapičky pomáhají lépe se vyprázdnit 😉

misha8
4. mar 2011

@luciemar v poho 😀 no aj mojej to pomohlo najprv ale zasa máva s tým kakaním problém ☹ to je z toho UM

luciemar
4. mar 2011

@misha8 Aha...tak snad se to brzy urovná. Ono jak ta miminka rostou, tak mají i čím dál tím větší sílu v břišních svalech a jde jim to lépe ... to tlačení 😉 Tak vyčkej...

sirael
4. mar 2011

@haniula Tak to je uzasne....😀 len ti zavidiet...🙂

ajkalc
4. mar 2011

@verca84 nedojcim.ja som len 2 tyzdne.tak preto aj dietujem

sirael
4. mar 2011

@kamusek Super...😀 A prikrm davas, lebo uz nemas mliecko, alebo jej nestaci?

ajkalc
4. mar 2011

@sjussi tak chod.....treba sa len odhodlat.ci je problem so strazenim babatka?

ajkalc
4. mar 2011

@dada2007 tie pampers premium su v DM v takej cene do konca aprila.a teraz budu v dobrej cene aj v Teta drogeriach