Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
jojci zaleži ako sa citiš - a aku maš pracu naročnu
zostať doma ma svoje čaro ale zasa to potom pomaly ide
nikinka a poslala si údaje do ip januarovky.alebo to pošli na miyyu.večer budem doplnať údaje a ak pošleš,tak tam budeš aj ty. 🙂
do ip januárovky a to je ako? Ja som tu nová, takže tomu ešte nejako nerozumiem 🙂
Ahojte, pridavam sa k Vam. Test mi vysiel pred dvoma tyzdnami pozitivne. U doktora som uz bola, lebo pred tyzdnom som si nasla tmavu krv. Hned ma vypisal, dostala som duphaston a teraz lezim doma a cakam na kontrolne vysetrenie. Tak dufam ze bude vsetko ok 😕
renka snad to bude všetko ok - takže si s terminom niekde na začiatku januara 🙂
ahoj jerryjanka, mal by to byt zaciatok januara...je to moje prve tak mam take vselijake pocity, ale velmi sa na neho tesime 🙂 .
no ja asi nevydržim do srdiečka strašne chcem vedieť kolko ich bude
a tak by som chcela isť o 7 dni 😅
Jerryjanka, akoze kolko ich bude??? 😲 Asi som nepostrehla, ale ty budes mat dvojicky?? 😀
Dobrý večer babenky
tak ja som si dnes dobre oddychla, spala som pri hokeji 🙂
jerry a v kolkatom budeš za týždeň? Ešte nebudú srdiecka vidieť?
Vitam ďalšie tehulky 🙂
ten apríl a máj boli fakt plošné mesiace
lindana - mala som 5 žltych teliesok - ale pravy vajcovod mam nepriechodny ale vlavo boli z toho 4 žlte telieska teda 4 folikuly a 4 vajička - u mna je možnosť čakať 1-4 deti 😅
srdiečka asi nie budem myslim 6+1
jerryjanka - ja som vždy túžila po dvojičkách,ale budem šťastná, keď budem mať teraz jedno a zdravučké 🙂
Inak lekár mi dnes povedal, že mám plod alebo vo veľkosti 7 mm,ale mne sa to na 6tt zdá nejako veľký. Nemyslel tým ten vačok v ktrom plod je?
Jerryjanka, tak áno to bude ešte malo. Ale nevadí, za další týždeň budú srdiecka bit o 106 ;)
niki, tych 7 mm je určite plodovy vacok, mimi má ešte malinko mm v 6 tt
hmm neviem niki. ja som mala v6tt vačok 9mm a vravel,že je malinký na tento týžden.tak tebe asi povedal plod.neva že je väčšie, bud rada.
to by bolo sakra moc - to bude plodovy vačok ja som bola včera na uzv a som o den pred tebou a plodovy vačok mal 3 mm 😉
Miyya inak mariadanielu som nevidela a albao tu tiež dobre dávno nebola.
Dúfam, že sú obe ok
niki ja som mala v 5tt+5 bublinku 8 mm
zienky, opat zdravim podvecer a mam jednu intimos otazocku,
citala som ze v tehu mame zvyseny vytok atd...ale mal by byt normalny priesvitny alebo mliecny? bo nemam pocit ze by som mala nejake mikozy alebo co, len ten vytok sa mi nezda...nemate s tym nejake skusenosti? 😒
Thozu, normálny vytok je ok, ja mám taký kremovy. Neskor ho môže byt ešte viac.
Aký máš ten vytok?
ja mam na striedačku raz taky raz taky - akurat je pravda je ho viac
albao je isto ok - chatujem s nou na inej tranke 🙂
nie nie miyya praveze nepachne, len je taky mliecno biely, na co som nebola predtym zvyknuta tak som sa trosku vylakala 🙂 no a ak ho bude este viac tak to dakujem pekne, asi budem testovat plienky skor ako babika 😀
Jojci29 zajtra ti budem drzat palce hned ako prides daj vediet ovsem ak si to precitas,budem cakat
neboj urcite bude vsetko v naj. poridku 😵 a srdiecko bude bit o100 😉 500 🙂

A ja tam nie som ☹