icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
8. mar 2011

@kostri no tak to mame so zaspavanim uplne rovnako! Nastastie v noci zaberie pomerne rychlo a sama, ale to len vdaka tomu, ze spi so mnou v posteli. Ked ju dam do postielky tak nezaspi vobec a obidve mame rano kruhy pod ocami a sme nervozne. Takze aby sme si zachovali ako-tak psychiku, spime spolocne v posteli a zabera to. Len cez den je to hroza. Teraz som dala na radu kamaratky laktacnej poradkyne a lahli sme si s malou spolu do postele - ja do pasa hola, Hanicka v plienocke, a zabralo. Spinkala 1.5 hodinky, tak aspon nieco. Vecer sa este prinutim ist s kocikom, tak snad zase nieco pospinka. A potom zacne plac a nervozita az do jedenastej 😀 Snad uz z toho coskoro vyrastie

sirael
8. mar 2011

@luuca1 Ahoj, aj nam sa to obcas stane, ze si odgrgne a aj si odgrcne...🙂

luuca1
8. mar 2011

@ellahop no moja má o týžden 2 mesiace a tiež si tú hlavičku udrží iba minutku hore a potom si už len nos šúcha po posteli, to kvoli tomu ????

albao
8. mar 2011

@luuca1 😀 aj vasa si sucha nos? 😀 My sa na tom naramne nasmejeme. Podla mna je to na 2 mesiace akurat. Hlavne je, ze dviha. Aspon ja si to nahovaram, nasa zvladne minutu az teraz 😵 😅

sjussi
8. mar 2011

@albao ja mam takovy casopisek a tam je co kdy ma dite zvladnout,a je tam napsane ze 2 mesicni miminko hlavicku udrzi max 5 sekund takze si s tim hlavu jeste nedelej 🙂

luuca1
8. mar 2011

@albao avaša si predtym, ako ste začali cvičiť ani nos nešúchala???

albao
8. mar 2011

@sjussi jej, tak to mame dokonca naskok 😵 Si ma potesila! A co je dalsia vec, co by mala zvladnut?

@luuca1 no mi ju od narodenia davame na brusko na chvilku a robila to vzdy na brusku 😉 A dokonca aj ked som si ju zobrala na plece, tak si suchala nos do mojho tricka 😉 Teraz uz tu hlavku celkom udrzi, ked si ju vezmem na ruky na plece, takze tak si uz nos nesucha. Aj vasa to robi ked je na rukach?

luuca1
8. mar 2011

@albao no ona ked je na rukách tak pekne drží hlavku len na tom brušku to nejako nejde...

luuca1
8. mar 2011

@albao čítam že aj tvoja mala je plačlivá, no naša začala teraz asi 2 týždne dozadu s takými plačmi že niekedy sa aj mne už chce plakať....

albao
8. mar 2011

@luuca1 no prave! Uz miestami fakt nevladzem, esteze sme na to dvaja. Ale teraz mi hodne pomohla ten zvuk tecucej vody na mp3 prehravaci, to ju na chvilu utisi a ja sa skludnim tiez.

luuca1
8. mar 2011

@albao no moja plače stále aj ked sa naje aj ked je prebalená... a ešte mi aj zvykne vygrcať čo zje.... aj teraz ma celú oríhala...

misha8
8. mar 2011

@albao napodobne 🙂 🙂 🙂

ellahop
8. mar 2011

@luuca1 minutku??? no super.. moj po par sekundach uz nevladze

luuca1
8. mar 2011

@ellahop no to som asi prehnala 😀 proste fakt iba chvíločku....a druhýkrát to potom už ani nechce a začne plakať

misha8
8. mar 2011

@ellahop držím palčeky ono to vyzerá drsne tie cviky ale sú veľmi účinné ...my ideme na konci marca na neurologické vyš. 😒

misha8
8. mar 2011

@ellahop myslíš dvihanie ked je na brušku???

misha8
8. mar 2011

@luuca1 ano aj grcka ale my mame reflux: ☹ a slinky to je normálne babatka nevedia prehltať slinky 🙂 inka občas sme si písali ked si bola tehu , rodila si na antolskej , trochu viem čo sa ti udialo mrzí ma to 😠 a dufam že malinka bude v poriadku 😉

misha8
8. mar 2011

@luuca1 ked je nekľudná po napapaní a grckava aby nemala reflux to su prejavy typické a k tomu plačlivosť, nepokoj, slinenie , častá štikutka po napapaní, ..nechcem ťa strašiť len si to sleduj 😉

luuca1
8. mar 2011

@misha8 no moja tiež niekedy vyrýhne dosť značnú časť mlieka ale pediatrička mi na to nič nepovedala.... tak neviem...

luuca1
8. mar 2011

@misha8 no tak ona má všetko..... tak tá moja pediatrička je asi idiot.... lebo ona mi dala eypumisať a vraj to prejde... ale grcne iba tak za polievkovú lyžičku a niekedy asi ked jú napne tak aj riadnu spúšť....

haniula
8. mar 2011

Dneska je Markéta příšerně protivná... zoubky ji pěkně trápí!!! dnes mi plakala i na rukách.... ☹ ☹

luuca1
8. mar 2011

@haniula jéééj to už jej rastú zúbky?? to som ani nevedela že tak skoro... 😀

luuca1
8. mar 2011

@albao no na moju neplatí asi nič aj jej spievam aj ju mojkám aj hudbu jej púšťam a prd... niekedy plače jak taká kozička....to sa aj smejeme na nej...

albao
8. mar 2011

@luuca1 no tak to nasa place takto hlavne vecer. Cez den je vacsinou zlatunka - okrem dnesku, ked mame problem s tym mlieckom kvoli mojej MS. A dnes nam velmi pomohla ta rada, ze sa dam do pasa naha, mala je len v plienocke a dam si ju an brucho a lezkame v posteli ... vyskusaj 😉

luuca1
8. mar 2011

@albao no vyskúšsm to len mne sa nechce stále vylihovať v posteli s ňou....

haniula
8. mar 2011

@luuca1 ona je takové atypické dítě, protože jsou to navíc špičáky nahoře... ona musí mít vždy něco extra!!!!!! 😀 😀

loola80
8. mar 2011

No to se podívejme, co dokáže Prevenar: http://www.msnbc.msn.com/id/41947239/ns/health-...

Píšu článek o očkování a nestačim se divit, co nacházím.. .:(

albao
8. mar 2011

@luuca1 ani mne 😀 Jedine, ze by som mala sluzku 😀

@loola80 a na Slovensku je ockovanie proti pneumokokom povinne! Okrem Slovenska to plati uz len v RUmunsku a JAR. To sme dopadli 😠 Ja nechcem aby moje dieta fungovalo ako experiment pre nejaku farma firmu 😠

haniula
8. mar 2011

@albao já už menses měla a v neděli přijde další... při té první jsem se nestačila divit!! prý jsem se čistila po porodě... hrůza!!! beru ted HA...

loola80
8. mar 2011

@albao Ono vůbec v rámci civilizované Evropy není očkování povinné téměř nikde. V západní Evropě jen v Belgii a Francii, ale tam mají jen jedno a tři povinná očkování, né devět jako u nás! Ve světě se prostě dávno ví, že riziko vedlejších účinků je často vyšší než riziko, že dítě chytne tu nemoc, takže by měli nechat na každém rodiči, ať si tahle rizika dá na misky vah. Já teda do toho asi nejdu, i za cenu problémů.. alespoň teda během prvního roku, kdy imunitní systém ještě vůbec není dotvořenej a očkováním se může nevratně poškodit.