Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sjussi jej, tak to mame dokonca naskok 😵 Si ma potesila! A co je dalsia vec, co by mala zvladnut?
@luuca1 no mi ju od narodenia davame na brusko na chvilku a robila to vzdy na brusku 😉 A dokonca aj ked som si ju zobrala na plece, tak si suchala nos do mojho tricka 😉 Teraz uz tu hlavku celkom udrzi, ked si ju vezmem na ruky na plece, takze tak si uz nos nesucha. Aj vasa to robi ked je na rukach?
Dneska je Markéta příšerně protivná... zoubky ji pěkně trápí!!! dnes mi plakala i na rukách.... ☹ ☹
No to se podívejme, co dokáže Prevenar: http://www.msnbc.msn.com/id/41947239/ns/health-...
Píšu článek o očkování a nestačim se divit, co nacházím.. .:(
@albao Ono vůbec v rámci civilizované Evropy není očkování povinné téměř nikde. V západní Evropě jen v Belgii a Francii, ale tam mají jen jedno a tři povinná očkování, né devět jako u nás! Ve světě se prostě dávno ví, že riziko vedlejších účinků je často vyšší než riziko, že dítě chytne tu nemoc, takže by měli nechat na každém rodiči, ať si tahle rizika dá na misky vah. Já teda do toho asi nejdu, i za cenu problémů.. alespoň teda během prvního roku, kdy imunitní systém ještě vůbec není dotvořenej a očkováním se může nevratně poškodit.

@kostri no tak to mame so zaspavanim uplne rovnako! Nastastie v noci zaberie pomerne rychlo a sama, ale to len vdaka tomu, ze spi so mnou v posteli. Ked ju dam do postielky tak nezaspi vobec a obidve mame rano kruhy pod ocami a sme nervozne. Takze aby sme si zachovali ako-tak psychiku, spime spolocne v posteli a zabera to. Len cez den je to hroza. Teraz som dala na radu kamaratky laktacnej poradkyne a lahli sme si s malou spolu do postele - ja do pasa hola, Hanicka v plienocke, a zabralo. Spinkala 1.5 hodinky, tak aspon nieco. Vecer sa este prinutim ist s kocikom, tak snad zase nieco pospinka. A potom zacne plac a nervozita az do jedenastej 😀 Snad uz z toho coskoro vyrastie