icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
8. mar 2011

@luuca1 no ved polievková lýžička na babo už nie je prejav grckania ale refluxu 😒 ale ved uvidíš ak sa ti to bude zdať moc a často treba sa pýtať na vyšetrenie ku gastroenerologičke 😉 malinkej by len spravili sono bruška a budu vedieť máš nato právo je to tvoje dieťa

albao
8. mar 2011

@haniula no to sme teda "vyhrali" 😀 Ja som aj muzovi hovorila, ze antiko netreba aspon pol roka 😀 😀 😀 A ups ... 😅

@loola80 vsak prave. Na slovensku sa povinne ockuje dokonca aj TBC! My sme sa zatial TBC vyhli, ale ocakavam problemy ... ☹ Bojim sa ako zvladneme na konci marca prve ockovanie, pretoze ak ma imunitu po muzovi, tak aby nemala vazne kompliakcie ☹

misha8
8. mar 2011

@haniula včera sme mali taký celý den urevaná nič som nespravila vobec nespala ale dnes je zasa andelik 😵 😵 😵

cara.m
8. mar 2011

Já HA neberu a MS zatím nepřišla, doufám, že jí to ještě bude dlouho trvat 😀

sjussi
8. mar 2011

@albao psane je tam,hlava vzprimena asi 5vterin,udrzi hlavu zdvizenou asi 3 vteriny,ruka prevazne sevrena v pest,zacina zdvihat nohy,zrakem sleduje pohybujici se predmety,reaguje na zvuky,zajima se o sve okoli,usmiva se ,opetuje usmev...je to nejaky psychomotoricky vyvoj,dostavaly sme to v porodnici a ten casopisek se jmenuje Jak pecovat o detatko v prvnich dnech zivota a je to asi reklamni od johnsons

haniula
8. mar 2011

@misha8 jí spíš trápí ty zoubky... je uplakaná a ukřičená... pláče i u mě... zítra vyrazíme na chvilku ven... dnes se mi povedlo koupit za 500kč vibrační lehátko, které i hraje... snad se jí bude líbit... původní cena byla 5000kč...

haniula
8. mar 2011

@albao já ji měla právě z HA... chtěla jsem hned kvůli cyklu a navíc dalšího potomka nechceme 😀 😀 😀 ....

sjussi
8. mar 2011

@haniula jak si to dokazala??ja ho chci taky za tu cenu 😀

haniula
8. mar 2011

@sjussi dnes jsme se o tom bavili na cvičení... paní bude jen ráda, že si ho někdo odnese... prý je o něj velký zájem, ale ne každý si pro něj chce dojít rovnou a odnést si ho domů... já tam vyšlu manžela, bydlí kousek od nás... 😀

janettan
8. mar 2011

Ahojte 🙂 Robili ste si otdlačky rúk a nožičiek vašich bábätiek?Ak áno, tak akú farbu ste použili a kde sa dá kúpiť? Ďakujem.

sjussi
8. mar 2011

@haniula a ona jich ma vic?

ajkalc
8. mar 2011

@cara.m ja som mala uz 2X ovulaciu a 2X M. vcera som bola na 6 tyzdnovej u gynekologa a hned mi pisal nuvaring.ani sa ma nepytal,ci chcem,alebo nie 😀 😀 😀 😀 inac prva M trvala 2 tyzdne.teraz uvidim....

ajkalc
8. mar 2011

@albao citam,ze rozoberate TBC.tak mi sme chytili akurat taku silnu reakciu,ze teplotujeme,mali sme velky hnisavy pupenec,ktory pri dnesnom kupani praskol.neskutocne vela hnisu vytieklo.cele ramienko ma cervene.my sme nedali ziadne ockovania navyse.ani rotavirusy a ani nic ine,co nie je povinne.

janettan
8. mar 2011

@ajkalc Dnes očkovanie TBC rozoberali aj v TV novinách ... Ukazovali bábätká, ktoré mali také problémy ako tvoj Maxko a ešte horšie ... Hovorili aj o tom, že v ČR sa už neočkuje a o rok sa už ani u nás nebude očkovať. Držkajte sa 😅 My to máme také tvrdé a pri najbližšej kontrole u detskej lekárky sa chcem opýtať, či je to o.k.

haniula
8. mar 2011

@sjussi bohužel ne... jsem za něj ráda... tolik jsem ho chtěla a cena mě vždy odradila!!! ted ho máme za pakatel!!! 😀 😀 😀 😀

janettan
8. mar 2011

@haniula jeee ... takže vás už trápia zúbky - som normálne prekvapená ... tá tvoja malinká je vo všetkom popredu 😉 medzi prvými sa pýta na svet, koníky pásie na 1, prvá má zúbky ... 😉

haniula
8. mar 2011

@ajkalc my jsme všechna očkování snesli v poho, tak snad i to TBC zvládneme bez přílišných následků... nerada bych, aby někde chytla tuberu... malému za mě pofoukej ramínko a držím palečky, at se to zahojí!!!!!!!! 😵

haniula
8. mar 2011

@janettan je šílená!! všude a ve všem chce být první! 😀 😀 😀

ajkalc
8. mar 2011

@janettan no nam sa to zacalo nejak ako ste vy teraz.tesne pred dovrsenim 2 mes.aj my sme to mali najskor tvrde,potom cervene,az nakoniec do dozrelo do hnisaveho vriedku.a ze je to vraj ok.niekedy musi tomu pomoct pluciar a vytlacit to.ale nam to prasklo same

ajkalc
8. mar 2011

@haniula dakujem 🙂 ty malej zamna pofukaj zubky,nech ju dlho netrapia.

haniula
8. mar 2011

@ajkalc pofoukám to tomu našemu upírkovi 😀 ... snad i u nás to tbc proběhne redy....

ajkalc
8. mar 2011

@haniula a vy este nemate pichnute TBC?u nas sa picha este v porodnici

haniula
8. mar 2011

@ajkalc u nás není povinné od 1.1. 2010... ale já ho chci malé dát!! riziková skupina neriziková skupina!! pak od nějakého bezdáka chytne tuberu a co potom!!!

ajkalc
8. mar 2011

@haniula neviem.treba pozriet statistiku,kolko je pripadov TBC a ake je percento pripadnej nakazy.ja som sa tym nikdy nezaoberala

haniula
8. mar 2011

@ajkalc ptala jsem se na plicním sestřiček a rizika jsou velká... tubery je stále hodně kolem nás...

ajkalc
8. mar 2011

@haniula netusila som.myslela som,ze len u nas na vychode,kde mame nasich čiernych bratov a sestry.a vy takych nemate.teda,nie tak premnozenych ☹ ☹ ☹ ☹

haniula
8. mar 2011

@ajkalc to by ses divila... v některých částech Ostravy potřebuješ baterku i ve dne 😠 ...

misha8
8. mar 2011

druhá kontrola klbikov OK 🙂 ešte jedna nás čaká som nevedela že až trikrát treba 😒

misha8
8. mar 2011

@haniula ja osobne nemám protilátky 😒 a očkovať ma nechceli že sa to v dospelosti nerobí krpček je zaočkovaný....

misha8
8. mar 2011

dnes som sa bala Laura nejavila znamky unavenosti 🙂 ale pekne 8 hodín šup do postieľky trošku mrnkala bola som pri nej a zaspinkalaaaaaaaa 😵 😵 😵