Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@haniula no to sme teda "vyhrali" 😀 Ja som aj muzovi hovorila, ze antiko netreba aspon pol roka 😀 😀 😀 A ups ... 😅
@loola80 vsak prave. Na slovensku sa povinne ockuje dokonca aj TBC! My sme sa zatial TBC vyhli, ale ocakavam problemy ... ☹ Bojim sa ako zvladneme na konci marca prve ockovanie, pretoze ak ma imunitu po muzovi, tak aby nemala vazne kompliakcie ☹
Já HA neberu a MS zatím nepřišla, doufám, že jí to ještě bude dlouho trvat 😀
@albao psane je tam,hlava vzprimena asi 5vterin,udrzi hlavu zdvizenou asi 3 vteriny,ruka prevazne sevrena v pest,zacina zdvihat nohy,zrakem sleduje pohybujici se predmety,reaguje na zvuky,zajima se o sve okoli,usmiva se ,opetuje usmev...je to nejaky psychomotoricky vyvoj,dostavaly sme to v porodnici a ten casopisek se jmenuje Jak pecovat o detatko v prvnich dnech zivota a je to asi reklamni od johnsons
Ahojte 🙂 Robili ste si otdlačky rúk a nožičiek vašich bábätiek?Ak áno, tak akú farbu ste použili a kde sa dá kúpiť? Ďakujem.
@albao citam,ze rozoberate TBC.tak mi sme chytili akurat taku silnu reakciu,ze teplotujeme,mali sme velky hnisavy pupenec,ktory pri dnesnom kupani praskol.neskutocne vela hnisu vytieklo.cele ramienko ma cervene.my sme nedali ziadne ockovania navyse.ani rotavirusy a ani nic ine,co nie je povinne.
@ajkalc Dnes očkovanie TBC rozoberali aj v TV novinách ... Ukazovali bábätká, ktoré mali také problémy ako tvoj Maxko a ešte horšie ... Hovorili aj o tom, že v ČR sa už neočkuje a o rok sa už ani u nás nebude očkovať. Držkajte sa 😅 My to máme také tvrdé a pri najbližšej kontrole u detskej lekárky sa chcem opýtať, či je to o.k.
druhá kontrola klbikov OK 🙂 ešte jedna nás čaká som nevedela že až trikrát treba 😒
dnes som sa bala Laura nejavila znamky unavenosti 🙂 ale pekne 8 hodín šup do postieľky trošku mrnkala bola som pri nej a zaspinkalaaaaaaaa 😵 😵 😵

@luuca1 no ved polievková lýžička na babo už nie je prejav grckania ale refluxu 😒 ale ved uvidíš ak sa ti to bude zdať moc a často treba sa pýtať na vyšetrenie ku gastroenerologičke 😉 malinkej by len spravili sono bruška a budu vedieť máš nato právo je to tvoje dieťa