Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misha8 ked citam tie priznaky refluxu, zda sa mi, ze to trapi nasu Hanicku. Da sa ist teraz k odbornikovi aj bez odporucacieho listku? Alebo musime najprv k vseobecnej? A das nam ten kontakt na gastro v Podunajskych? Vopred dakujem 😵 😵 😵
@kostri perny den! My mame podobny 😀 Zase spinkala od 17:25 do teraz - 18:05 😎 Ach jaj, zase zacina maraton ... 😅
@misha8 my sme tiez papali ten comfort,ale to potom plakal kazdu hodinu od hladu.neobsahuje totiz sytiacu zlozku,tak bol stale hladny.a my davame 2 odmerky normalny nutrilon a 2 odm antirefluxny.a vecer a v noci davame 2 odm extra nutrilon a 2 antirefluxne.vy ste uz skusali ten extra?vydrzi dlhsie napapany po nom a dlhsie spi.
my dnes spime zas cely den.len sa napapa,grgne,prdne,usmeje sa a zas spi.hore bol asi tak 3 hodiny dnes.je to normalne?kolko vlastne maju spat take male deticky?ale nastastie denny spanok nema vplyv na nocny spanok.uz prespime celu noc s dvomi papaniami.
@ajkalc kraaaasny 😵 😵 😵 sikulko 😉 spinka ti aj na brusku?a zaspi tak sam? 😕
@haniula no to si marketka moc nepospala 😖 ale krasne vytuhla 😀 esteze aspon v noci si pospinka..das jej aj nurofen na bolest? 😕malinka ☹
ta nasa teraz po kazdovecernom placi spinka...posledne tri dni sa ani nepotrebovala dopapat,papala naposledy o siestej a potom az o polnoci 😕 uvidime co dnes..
prosim,maminky,ktore iba kojite,aku stolicu ma vase babatko??ja som sa tesila,ze po zavedeni biogaia sa zuzke upravila stolica na kasovitu a teraz zas par dni ma taku vodnatu 😖 a v nej nestravene zvysky jedla 😖 a biogaia davam stale..

@kostri 🙂